dukicas je napisao:
Шта велите за серијху ''Камионџије доо''?
Почео сам је гледати са великим скептицизмом, као накострешена мачка. Ипак, како су епизоде одмицале навикао сам се на нове глумце и све ми се више свиђала серија. На крају могу рећи да је веома добра. Рецимо да су мало превише из комедије прекорачили у поље романсе и драме. Самим тим су ми старе камионџије пуно боље, нарочито други део у боји (не само због боје).
Мада, мислим да ће садашњим клинцима ова серија исто бити легендарна и смешна за 10-20 година. Нама су ове муке и проблеми Баје и Жиће превише блиски и познати па нам и није баш толико смешно више нам је жалосно, али кад прође нека временска дистанца од 10-20 година могло би постати доста смешније.
Претпостављам да је буџет серије био врло скроман за разлику од неких других пројеката и ако сам у праву онда је ова серија у самом врху уложеног/добијеног.
Serija je potpuno bez humora, pogledao sam skoro svaku epizodu sa starim i nijednom se niko od nas nije nasmijao. Pozdravljam omaž, ali ova serija je nula bodova. A što se tiče starih Kamiondžija, dosta je bolja prva, crno-bijela sezona, mada je i druga dobra.
P.S. prije par dana sa RTS-ovog YT kanal Kulturno-umetnički program bez ikakve najave su obrisane sve serije koje su mjesecima ubacivali - Bolji život, Srećni ljudi, Porodično blago... Zna li neko razlog? Tražio sam, nisu migrirali ni na neki drugi kanal ni na RTS planetu.