djukares je napisao:
Pitam te drug, odakle tebi dokaze da kazes da je elta manipulisao sa brojem korisnika? Jel ti to vjerujes na rijec samo Telemach-u? Da je Telemach rekao da je elta prijavila 5 korisnika opet bi ti vjerovao? Ustvari sta god napise Telemach odmah ti to uzimas ko dokaz? Ako nesta AKOP napise ocekujem da odmah vjerujes, jer 50 operatera kad nesta napise, mozes vise vjerovati nego jednom Telemach-u koji je vec kaznjen. To sve govori o tvojoj objektivnosti. Vjerovati firmi koja ima sjediste na Kipru i u nekim Sejselima to moze samo radnik total-a

Ne kontam sto to mene pitas, pa valjda u Elti bolje znaju da li su ili ne, manipulisali brojem korisnika, pobogu. Mada sto se tice Elte za ovih pet sest godina sam se nagledao svega i svacega na Elta kabelu, tako da me vise nista ne cudi. Ono sto mi sada smeta je to sto je pretplata povecana, a mi korisnici smo ostali bez FOX-ova i SK. A Elta je imala sjajnu priliku da ima i Arenu i SK kao recimo Ikom ili PTT KDS. Nasuprot tome zatrpali su nas raznoraznim kantonalnim kanalima koje malo ko gleda. Na stranu sve i solidan net kad rukovodstvo Elte nastavlja da brlja po televizijskoj ponudi. A govoriti o mojoj objektivnosti moze svako pomalo, a cini se ti - ponajmanje, jer ja koristim usluge i Elta kabela i Total tv-a, a iz tvojih postova je jasno gdje je tvoje mjesto pod suncem.
@Amadeus: Zar nije moguce bolje podesiti antenu pobogu, jer mi zvuci gotovo nestvarno da ni boju niste dobili na digitali, dok, ponavljam ja imam poprilicno solidan prijem Centralnih nacionalnih novosti uz pomoc sobne antene na lokaciji - Starcevica. Da se razumijemo, nemam nista sa CNN konkretno, vec gledam redovno MTS.

Citiraj:
http://www.atvbl.com/turniri-iz-serije-1000-na-atv-u/
Svaka cast. Ovdje bi mogla biti stavljena tacka na ovu peripetiju oko tenisa.