banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 25 Jul 2025, 15:13

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 117 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 06 Nov 2005, 00:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2001, 01:00
miki je napisao:
Dragan Stegic - covjek koji nikada nikome u svojoj emisiji nije postavio provokativno pitanje.Samo se smije,a imam osjecaj da ga placaju da im postavlja glupa pitanja...

ali bar ima stil....NIJE NI JEDNOM POSTAVIO PROVOKATIVNO PITANJE!
Pa....zar svi moraju biti napadni ljudi i samo provocirati...nije li cilj
nesto totalno drugo?

Vrh

Tema posta: atv
PostPoslato: 04 Jan 2006, 12:44 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 04 Jan 2006, 12:35
Sve sami strucnjaci o programu :wink:
ATV je primjetno stagnirala godinama, ali su i dalje najbolji u informativno politickim emisijama.
Vijesti su im najgledanije i to ubjedljivo, nisu stranacki opredjeljene, korketne su i objektivne i bave se obicnim ljudima, sto mi se svidja
a POligraf 7 i Dosije su po meni OK emisije
Sportski prenosi idu preko mreze plus tako da ton sa staze ili terena oni ne dobijaju u originalu vec preko partnera valjda Hajata, pa je zato los. Takodje reklame pusta Mreza pa oni ne mogu sinhronizovati. Tako mi je objasnio njihov sportski novinar.
Reklame su stvarno smor ali kad pogledam druge tv *pink posebno jos su i podnosljive.
Ipak imaju nekoliko dobrih serija Izgubljeni, pa i Meklodove kcerke, svi vole rejmonda pa i kucanice pa je to.
Ostalo posebno ATV Taksi, je smor:)
Imali su dobre novgodisnje vijesti

Vrh

Tema posta: Re: atv
PostPoslato: 04 Jan 2006, 12:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
sarac je napisao:

Imali su dobre novgodisnje vijesti

pogotovo reklamni blok :)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Jan 2006, 12:51 
Početnik
Početnik

Ma fora sa ATV orkestrom je bila sjajna

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Jan 2006, 00:57 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Jan 2006, 06:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
čitao sam pomenuti tekst.
bar nisu pogriješili oko izbora najgorih.
vikom i dnevni avaz. :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Jan 2006, 13:36 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Citiraj:
Sportski prenosi idu preko mreze plus tako da ton sa staze ili terena oni ne dobijaju u originalu vec preko partnera valjda Hajata, pa je zato los.

Ne znam koliko je to tacno,jer znam da imaju onog lika sto komentarise Primeru i ciji komentari su kao da prenosi sahranu.
A i jednom sam slusao Markovica i cini mi se da se lik zove Nemanja,kako komentarisu Formulu 1...koliko sam gluposti cuo za ta dva sata prenosa,to je strasno.Prvo sam se nervirao jer ljudi nemaju pojma i iznose glupe zakljucke,ali onda sam se smijao narednih sat i 55 minuta jer da neko moze toliku kolicinu neznanja ispoljiti za dva sata to odavno nisam cuo.Sportska redakcija im je uzas i sreca da se samo pojavljuju u Vijestima.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jan 2006, 12:51 
Početnik
Početnik

Pa za fudbal se bas i ne bih slozio sa tobom miki. Komentari im nisu bas toliko losi. Kad ih uporedim sa drugim stanicama u BIH nisu toliko losi da ih uporedjujes sa sahranom :lol: . Trude se da se pripreme i nisu bas dosadni, mada ponekad fulaju prezimena al niko nije savrsen. Bar razumiju ono sto pricaju.
O formuli jedan ne bih bas ni raspravljao, jer se ne razumijem najbolje u taj sport. MIslim pogledam pokoju trku i to je sve.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jan 2006, 13:56 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Citiraj:
EVo miki iznesi cinjenice po kojima smo mi uzas.

Samo uzmi iz arhive (pretpostavljam da je imate) snimak trke Formule 1 su komentarisali pomenuta dvojica i shvatices o cemu pricam.Ne znam tacno koja je VN u pitanju,ali mislim da i oni nisu komentarisali vise od dvije u sezoni.Najveca smijurija je bila kad objasnjavaju pravila vezana za Safety Car.Nemam ja nista protiv njih ali ako nesto ne znas vezano za pravila nemoj ni govoriti i objasnanjavati.Cini mi se da je kod njih moto samo nek se nesto govori,a nije bitno sta.

Tvoje prenose sam slusao dosta puta i nekako si mi umrtvljen,ali bar ne lupas gluposti kad ti nesto nije jasno.Posao komentatora nije samo puko nabrajanje igraca vec treba da nam kazes ono sto ne znamo ili nam nije posao da trazimo na Internetu,a moglo bi biti interesantno za utakmicu.Recimo informacije poput onih kada gledas NBA prenos pa ti na ekranu izadje informacija da npr. Detroit ima 12-2 kad Hemilton ubaci preko 20 poena.
Jasno da to ne moze biti kao preslikano jer realizaciju NBA prenosa radi 50 ljudi,a kod nas su komentatori prepusteni sami sebi,ali mozes se potruditi da budes drugaciji.

I ako ste vec u toj mrezi probajte da obogatite malo sportski program.Primera i Formula1 ipak nisu dovoljni...Ako vec ne mozete dodji do prava za prenose,pravite neke kolaz emisije u kojima ce se govoriti o raznim sportskim dogadjajima.Vidim ni jedna domaca tv nema zimskih sportova,to se bar moglo nabaviti.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jan 2006, 14:04 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
fino je da se neko pojavio ovde da malo nesto razumno prozborimo je jedni drugima kazemo par stvarcica.

konkretno meni jako smeta prenos F1 na ATV-u. prekidate reklamama bez ikakve veze. to mi najvise smeta. bez obzira sto bolidi lete na komade vi ubacujete reklame. bez veze skrooooz.
ne poznajem likove koji komentarisu ali malo kopanja informacija na internetu ne bi skodilo. ima toliko F1 portala i trac partija vezanih za vozace da se moze pricati po 15 sati a ne samo dva sata koliko traje prenos.

moj izbor sto se tice F1 je HRT.
nemojte samo reci da oni imaju bojlu internet konekciju.

inace inf. politcke emisije su odlicne i to rado pogledam iako nisam neki politicar..

pozdrav i komentar da je svaka kritika dobra makar ona bila losa :)

a da ste jaci od ovih "LOKALNIH TALAVIZIJA" to stoji.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jan 2006, 14:29 
Stara kuka
Stara kuka

ma znam da su stalno na stazama. osim toga njihove prenose realizuju trojica. i to trojica koja samo to i rade. ne prenose nista osim F1. cak se ne "trzaju" pretjerano ni na WRC ili neki drugi motosport.

sto se tice mreze, to bi trebali promijeniti. u cilju gledanosti. ja ne gledam reklame i prebacim na neki drugi program.
recimo HRT-ovi sami upravljaju reklamnim sadrzajem i oni odredjuju kada se prikazati reklama. navedu tacno koliko sekundi ima reklama i puste je bas kad je neko smaranje na stazi.

pozdrav

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jan 2006, 15:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
dragi darko...

Posao komentatora nije samo puko nabrajanje igrača već treba da nam kaze ono što ne znamo,a moglo bi biti interesantno za utakmicu. Sa ovim se potpuno slazem.

Dalje, naučite već jednom imena fudbalera čije utakmice prenosite, jer tu stvarno mnogo fulate.
Osim toga, previše ste umrtvljeni tokom prenosa i meni je jako dosadno.
Bez ljutnje, većina komentatora na atv-u i mrezi plus nema ni kvalitetan glas za prenos. Ili mutiraju ili unjkaju, gutaju slogove, ...
Jednostavno to je stvar prirode.
I još nešto, koristite previše sportskih šablona... npr, sudar davida i golijata, lopta sa očima, poderao mrezu, ...

pozdrav.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jan 2006, 19:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jun 2005, 12:36
svi ovde znaju sve.

pa eto, gospodo poznavaoci, prijavite se na neku televiziju i dokažite šta znate i umijete. najlakše je kenjati po drugome. bar na televizijama ima svakakoga kadra (pozdrav za rtrs!).

drugo, da nekim čudom gledate sve najbolje američke i evropske televizije, našli biste i njima milionče zamjerki. mnogo ste zahtjevni, miša mu, a zna se da je publika tj. gledaoci u RS ili BiH na nikakvom nivou. obrazovanost, poznavanje medija i ostalo, nula, zero. a ovamo, sve kritičar i stručnjak do kritičara i stručnjaka.

pa isplati li se praviti program za 10 ljudi, koliko vas tu iz sveg glasa kritikuje, ako ste uopšte svjesni o čemu pričate ...

"Born to Lose, Out to Lunch" - Ian Fraiser Kilmister

Viva la Muerte!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jan 2006, 19:37 
Stara kuka
Stara kuka

druze.. pogledaj prenos F1 na atv-u pa onda dodji i ponovo procitaj svoj post.

sinhornizacija spikera i gejeva koji pustaju reklame kao kada bi ja isao na umjetnicko plivanje

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jan 2006, 19:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

dobro, miša mu, ako je loš, biće bolji prenos. dajte ljudima vremena. atv je u prenose F1 ušla relativno skoro, pa ne postoji kod nas takav poznavalac sporta kao na hateveu. oni to rade cijeli život a imaju po 50 i kusur godina. strpljen spašen. ali kod nas, umjesto da ih neko podrži, i kaže ok, sad je tako ali može to i mora bolje, uvijek pljuvačina. pa zbog koga onda da se uopšte bilo šta radi, kad će sve da se dočeka uvijek isto - pljuvanjem. kao, sve vrsni poznavaoci i teoretičari medija. nije nego.

Viva la Muerte!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Jan 2006, 21:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2004, 11:43
atv is the best...........
best regards to my friend

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jan 2006, 12:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

sugar kane sto se tice prijavljivanja, bila je prosle godine audicija da se primaju novi ljudi na ATV i prijavila se jedna moja poznanica koja vec radi na jednoj drugoj manje poznatoj tv stanici (moze se reci da je jedna od rijetkih sa prijatnim glasom i manjkom treme) - nije prosla audiciju, a imamo prilike da vidimo kakve su androide zaposlili

sto se tice htv-a nije u pitanju samo staz vec skolovanje voditelja

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jan 2006, 16:25 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Okt 2004, 13:13
BSE je napisao:
sto se tice htv-a nije u pitanju samo staz vec skolovanje voditelja

Upravo to!!!
Kad samo vidim dijabole koje rade na TV-u, zeludac mi se okrene...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Jan 2006, 17:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

a đe se to školuju voditelji, pametne moje glave?

ima li kakva škola za voditelje u blizini?

ili ste mislili na lično obrazovanje pojedinaca koji vode program. pa oni svi studiraju, odreda. ili su diplomirali, kako ko. to, dakle, pokazuje nivo našeg, republičkosrpskog visokoškolstva ...

što se poznanica tiče, to je uvijek subjektivno. ako ti misliš da ona ima takav i takav glas, neko drugi, malo pametniji od tebe, očigledno to mišljenje ne dijeli. i tako dalje ...

Viva la Muerte!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Jan 2006, 13:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

vidi se da si neupucen
a sto se tice poznanice, misljenje nije subjektivno jer se dosta ljudi slaze u tome da je cura talentovana

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 117 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]