banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 11:13

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 71 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Mar 2009, 01:03 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Dec 2008, 16:34
Shabban je napisao:
Radio je tad bio jedina stvar uz koju sam bas mnogo vremena provodio... TV se nije mogao ni porediti sa radiom :evil3:
majlili je napisao:
e da.... radio je bio jedini "prozor u svijet".. nema struje... to je bila uzivancija, skupis se pod jorgan, zima, nema grijanja, slusas big i uzivas..... super... crnadak, sasa, opa i vladana..
+ 1

majlili je napisao:
cuti samo... ostarilo se...
Shabban je napisao:
Ma dajte jes da na mladjima svijet ostaje al nismo ni mi za bacanje :lol: :lol: :D
Samo vi kukajte da ste stari...
Ja sam tada bio mlad, ali sam još uvijek mlad. Bar duhom :D

Nego, majlili, _zoka, ILoveBL i Shabbane,
sram vas bilo! :wink:
Kako ste mogli zaboraviti pomenuti "Studio A"!
Tada i još par godina poslije Studio A je bio vrlo popularan banjalučki radio.
"Vrtila" se cool muzika, a bilo je kvalitetnih ljudi tamo (mislim da je Boki Milošević počeo "karijeru" na A Studiju)...

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2009, 09:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
radio sam poceo stvarno da slusam tek `94 kad je Skenda "instalirao" rave na radio talase ovih prostora :D
prije toga jedino sto se moglo cuti bili su radio bl i big, koji mi nisu odgovarali jer im je koncepcija bila na nivou radia iz `30-ih godina proslog nam vijeka (**bali ih dzinglovi)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2009, 11:54 
e da, studio A.... zaboravila sam... glavni hit na pocetku srednje skole... pa onda one zelje i pozdravi... jeste, boki je tu zapoceo karijeru.. :D

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2009, 17:19 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Studio A :oops: ,j3bi ga,neke stari se i zaborave.

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2009, 19:12 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 01 Jul 2007, 18:08
studio a, sjecam se, ali rijetko sam slusao tako da sam zaboravio i da se zvao tako, mislio sam samo, radio a... koliko se meni cini njega je naslijedio tmk radio 101.4...

u to doba 94/95/96 bila je radio stanica zvala se krajina... mislim da je to islo iz banja luke... imali su predajnik i na kozari... bilo je nekih problema politicke prirode pa su se ugasili...

u ratu se u BL mogao cuti jos i studio 078 laktasi,radio prnjavor, radio knin, radio ozren, radio semberija i majevica, radio korenica, radio petrova gora, radio beli manastir,radio beograd 1...

ostalo ne ogu da se sjetim, big je bio iznad svih jer su ostali pravili top liste na pjesmama baje malog knindze i lepog mice...

dusu moju mogu raniti
al' ne mogu ostati bez tebe...

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2009, 22:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Studio A je bio prica za sebe...Sanja Popovic, pa Stojakovicka, pa Skalonja, Bojan Stancevic, Skendy, jedna vrsta muzike 3 sata, pa sljedeci blok, ma haos...mada je meni licno Big bio puunoo bolji...Igor Crnadak mi je uvijek bio najbolji...On pa deset mjesta prazno pa Sasa Nikic...Kad se samo sjetim one Fruktona top 40 liste, sport show ponedjeljkom, Eurospletovih kvizova, i Balkan Expresa ( a sad bacamo jednu italijansku cipelu iz aviona, pa ko prvi dotrci do cipele dobija i drugu :lol: )

Ne znam ko se sjeca Nezavisnog radija Banjaluka, to mi isto bio s pocetka strasno dobar radio...Ekipa isto dobra...Opet Stojakovicka i Popovicka, zatim Lidija Kos, Markez, Pedja Antonic ( usput zna li iko sta se sa njim desilo ) vijesti citao Marko Radoja...imali su strasno dobru muziku i sjajne nocne programe...

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2009, 22:51 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

nezavisni radio bl i danas postoji samo pod imenom pink radio, 107.1... a ne znam meni nikad nisu bili posebno nesto... muzika koju mogu da cujem svagdje... isti su mi danas kao i prije...

vise sam slusao kontakt, pa BUM radio... cak sam povremeno slusao i sveti georgije...

Danas slusam; big3, balkan, uno, nes, castra... prebacujem kad sam u autu pa sta naidje dobro...

dusu moju mogu raniti

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2009, 22:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2009, 13:46
I ja najcesce slusam radio kad sam u autu (Big 1 najcesce)... A sto se tice Nezavisnog radija mislim da je njih Pink kupio negdje oko 2003 (nisam siguran) bas kao i televiziju... Sta znam, nisam ih nikad nesto mnogo slusao... A Studio A je posebna prica... Meni su uz Big bas oni bili najdraza stanica :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2009, 23:16 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
IloveBL je napisao:
nezavisni radio bl i danas postoji samo pod imenom pink radio, 107.1...

Nezavisni radio je kao i televizija prodat Pink kompaniji.

IloveBL je napisao:
... a ne znam meni nikad nisu bili posebno nesto... muzika koju mogu da cujem svagdje... isti su mi danas kao i prije...
...

Nisi ti to bas onda cesto slusao...muzika sada i onda se ne mogu nikako uporediti. Ali istina samo prve dvije-tri godine rada Nezavisni radio je bio bas dobar. Meni po mjeri. Poslije dodje do smjene generacija i sasvim drugaciji fazon su profurali koji mi i nije bas odgovarao, pa sam ga i ja rjedje slusao...

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2009, 23:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

nisam ih u pocetku slusao... mozda od 99 tek

dusu moju mogu raniti

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2009, 00:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
Da, neko je spomenuo da su komentari voditelja na bigu nepotrebni - upravo tako! Jako iritantno. Njihovo je da pročitaju vijesti, a komentare neka zadrže za sebe.

A o kojoj godini rata govorimo, da utvrdim koliko sam imao godina tad? :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 71 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4

Sva vremena su u UTC [ DST ]