dukicas je napisao:
A meni je najjače bilo kad je jedno vreme na kraju svoje emisije stalno prikazivao snimak u kome direktor RTRS-a Dragan Davidović (mislim da se tako preziva) peva našu četničku pesmu ,,Bacajte bombe Četnici''. To mi je bilo prejako, pucao sam od smeha. Pa zamislite da je npr RTRS pustila tu pesmu pa RAK bi je odmah ugasio.
Ne radi se o tom, šta je ovaj puštao. Pored mora i mora gluposti koje je izrekao - ovo mu je, ruku na srce, pun pogodak. Ipak, pored mora i mora gluposti, nema neki značaj. Ovaj š)pak, kad je pjevao "obnašao" je dužnost ministra (vjera, čini mi se)... bio zabradatio, reklo bi se pravi sin najčistije četničije. Danas je to jedan obrijan gospodin, koji se diči godišnjom naplatom TV-pretplate od 60 miliona konvertibilnih maraka. E... 60 miliona! I konta ugasiti entitetski medij i skinuti ga sa platne liste korisnika iz RS. Jer je RS napredniji entitet. Ljudi, u Federaciji se istim mehanizmom kao i kod nas može uspostaviti naplaćivanje ovog nameta... ali neće ljudi. Neće da navaljuju još jednu globu na teret narodne mase.
Inače, zna se da okolina za nama kaska jedino po pitanju šabanluka. Kod nas Baja Mali Knindža institucija od 92. godine... kum svakom trećem stanovniku RS-a na vjenčanjima. U Hrvatskoj gosn. Tomphson tek 15 godina kasnije stekao neku popularnost. Tako i mi imali Ristu Đogu 92. godine, a oni tek sad Bakira. Da se razumijemo, samo se masa sa natovarenim problemima može upaliti na ovog momka, za kojeg imam osjećaj da će mu u toku priče komad mesa i hljeba, onako do pola sažvakanog, ispasti iz usta. Čovjek zna svoj posao... to je tipični sarajevski čakijaš sa ulice i zna šta narod voli. Nemojte mi samo još reći da ste zadovoljni finansijama u izgradnji parka, zgrade Vlade, auto-puta, aerodroma u Trebinju (?), koji već par godina solidno posluje...
Isto tako i naša vlast ima kontra reklamu za njihove projekte i privatizacije, redovno ima potpuno spektakularna stanja budžeta Federacije BiH... ali koga boli k(ta kad oni imaju samo 800 KM na računu (svojih), a RS milijardu i nešto (posuđenih ruskih i iz MMF-a)... blagostanje je to... samo ne znam za koga.