banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 31 Jul 2025, 15:25

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 137 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Mar 2009, 22:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Slažem se sa _zokom.

Ovo je bespotrebno pumpanje da bi se skrenula pažnja sa mnogo bitnijih stvari.

drug :lol:

Hoće li sada Vaskovića zadržati na propitivanju u Teheranu da vide kakva je njegova uloga u dešavanjima u i oko Srebrenice? :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2009, 23:23 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 23:07
Vasković je smeće od čovjeka, pisati kako monasi uriniraju u vino pa potom pričešćuju narod, zaista je neoprostivo...

Vladika Grigorije, ono je čist kriminalac, u skoro svim aferama ga ima, od privatizacije do krađe automobila!

So Dance Your Own Dance, And Never Forget!

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2009, 23:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

socialbug je napisao:

Vladika Grigorije, ono je čist kriminalac, u skoro svim aferama ga ima, od privatizacije do krađe automobila!

Pa ovo i Vasković tvrdi, čemu onda tvoja negacija onog što on radi?

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2009, 23:33 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Filozofe, vjera je svetinja kod svih naroda... Ajde malo razmisli o prvoj rečenici što napisah...

Nijedan, novinar iz federacije nije napisao takvu uvredu Srpskom narodu, ali je smeće po imenu Vasković, napisalo da monasi uriniraju u vino pa potom pričešćuju narod! HEJ!!!

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2009, 23:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Optužiti vladiku Grigorija da ima veze sa krađom ili optužiti par monaha da uriniraju u vino bez dokaza za mene je isto. Blaćenje bez dokaza.

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2009, 23:46 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
filozof sa vrbasa je napisao:
drug :lol:

Hoće li sada Vaskovića zadržati na propitivanju u Teheranu da vide kakva je njegova uloga u dešavanjima u i oko Srebrenice? :lol:

Mislis da se to vec nije desilo? :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2009, 23:50 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

To je taj Vasković, rođen u Sarajevu, beskičmenjak (čitaj fukara)!

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2009, 01:28 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 02 Mar 2009, 02:12
socialbug je napisao:

kriteriji i razmisljanje ti je na zavidnom nivou. Rodjen je i Boris Tadic u Sarajevu i zivio u Sarajevu, pa sta to sad treba da znaci?

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2009, 01:38 
Početnik
Početnik

Izvini,a po čemu si ti došla do ovoga zaključka?Po tome što oni više pljuju po kriminalu iz RS?
Nije stvar u naciji,nego u jeziku kojim se služi S.V. i ekipa 60 minuta.[/quote]

kakve veze ima ekipa "60 minuta" sa kriminalom kod nas? Stvari jednostavno su takve kakve jesu. Milorad se ponasa kao da je predsjednik nase drzave a ne "premjer entiteta". Gura nos svoj i gdje nema uopste ovlasti. Cjelokupna vlast RS-a igra njegovu igru. Pa ljudi, nije on napravio zgradu vlade sto voli narod, ili sto kaze da time jaca RS. pa covjek je ukrao milione na toj zgradi, a samim tim i sva vladajuca vlast koja je iza njegovih ledja. Mislim ipak da nema politicara u cijeloj BiH koji na radi na takav nacin, toliko neskromno a ipak transparentno.[/quote]

BiH nema predsednika.I ovo predsjedništvo što ga ima nema nikakvu snagu ni neku realnu vlast.
Ja nisam rekao da Dodik nije lopovčina,samo sam rekao da ovaj dio BiH nije ništa više kriminalizovan od FBiH.Ustvari kad pogledaš pare koje su se slile u FBiH i uporediš to sa iznosom koji je dobila RS shvatićeš gdje se više ukralo.Druga je stvar što je Dodik sirovina neviđena.[/quote]

BiH ima visokog predsjednika i troclano predsjednistvo. Trenutno imamo strance koji predstavljaju planove Evropske Unije, ali jos uvijek leze sve odluke na toj trojici, vezano za sva vazna pitanja. To sto se ne mogu izmedju sebe dogovoriti, i zbog toga je potreban stranac, to je svima jasno. Nemoj bezveze da pricas, eto Dodik ti je jedini predsjednik kod nas...

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2009, 02:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Frenkie je napisao:
socialbug je napisao:

kriteriji i razmisljanje ti je na zavidnom nivou. Rodjen je i Boris Tadic u Sarajevu i zivio u Sarajevu, pa sta to sad treba da znaci?

Primjer ti je boli glava ali baš, dobar je, moram ti priznati nisam se sjetio Tadića (Kosovskog izdajnika) jer izgleda da Sarajevo je priličan rasadnik izdajnika Srpskog naroda (čast izuzecima), većinom su to beskičmenjaci koji su na Srpskoj krvi samo profitirali...

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2009, 09:50 
Početnik
Početnik

socialbug je napisao:
Frenkie je napisao:
socialbug je napisao:

Primjer ti je boli glava ali baš, dobar je, moram ti priznati nisam se sjetio Tadića (Kosovskog izdajnika) jer izgleda da Sarajevo je priličan rasadnik izdajnika Srpskog naroda (čast izuzecima), većinom su to beskičmenjaci koji su na Srpskoj krvi samo profitirali...

ne vrijedi se s tobom raspravljati, kad imas takvo ograniceno razmisljanje. Vjerovatno imas 16 ili 17 godina, al dobro nema veze. Tvoje misljenje, nek ti bude. Moras dobro biti potkovan znanjem i dobro poznavati Historiju naseg juznoslavenskog naroda, i tada bi ti vjerovatno sve bilo jasnije. Sigurno ne bi onda slusali komentare takve vrste.

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2009, 10:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Mene čudi jedna stvar.

Kako je moguće da jedan novinar iznese tvrdnju nečega a ne potkrjepi činjenicama, i da zbog toga ne odgovara na sudu?

Protiv tog istog Vaskovića, vladika Grigorije bi trebao da podnese prijavu u Sudu za alži i klevete.
Ako se dokaže Vaskovićeva tvrdnja, vladiku treba razapeti.
Ako se dokaže suprotno takvom novinaru treba zabraniti rad.

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2009, 11:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

@Frankie ajde setaj...

@DELLBOY pa kako može biti istina to, pa monasi su život posvetili Bogu. Znaš li kakva je to uvreda pravoslavnoj vjeri?

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2009, 12:09 
Početnik
Početnik

socialbug je napisao:
@Frankie ajde setaj...

@DELLBOY pa kako može biti istina to, pa monasi su život posvetili Bogu. Znaš li kakva je to uvreda pravoslavnoj vjeri?

prvo ponasaj se kulturno, ako nista drugo ne znas reci pametno ne daji ni takve komentare, nije meni namjera sada da se ja ovdje s tobom svadjam ili da nedaj Boze pocnem vrijedati kao ti.
drugo ja mislim da je to sve istina, novinari ne bi takve tvrdnje iznosili toliko dugo vremena. A mislis li ti da nije uvreda u pravoslavnoj vjeri bacati kamenice na nekoga? Ili pisati nekome prijeteca pisma da ce ga ubiti? I naravno to sve daje motiv novinarima da istrazuju jos vise. A ako je vladika posvetio zivot Bogu, to nista ne znaci, on je isto covjek kao i mi svi i ima svoje grijehe kao i mi svi. Vjerovatno i vise grijeha nego mi ovdje svi zajedno na forumu :) Vidjeli smo isto tako kako se ponasa vladika Kacavenda, ili tamo neki hodza iz Gluhe Bukovice, i katolicki svestenici koji siluju maloljetne djecake, i sve su to ista govna. A svi ko fol zastupaju vjeru i svi se kao odali vjeri i Bogu bla bla...

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2009, 12:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Frankie, moliš li se kad Bogu? Nikog ja ne branim, niti napadam, ti si zaista površan čovjek čtaj šta sam napisao a, nemoj na taj buđavi "šanerski" fazon da izvrćeš!

Bole te činjenice, većina Sarajlija, (pad ovim podrazumjevam i one što su 20+ godina živjeli u SA)koje poznajem iz javnog života su sve sami izdajnici (Vasković, Karadžić, Krajinišnik, Plavšićka, Tadić, Šešelj - ovaj idiot je tjerao Srbe da ginu za neku kretensku ideju, a on mason 33 reda).

Napravi razliku, između crkve i vjere, crkve su samo institucije a vjera hrani dušu svakog čovjeka, ma kojoj religiji pripadao. Vjera održava narod, a te Jude (Vasković i njemu slični) što za šaku srebrenjaka se vjere odrekoše, to treba protjerati...

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2009, 13:32 
Početnik
Početnik

socialbug je napisao:
Frankie, moliš li se kad Bogu? Nikog ja ne branim, niti napadam, ti si zaista površan čovjek čtaj šta sam napisao a, nemoj na taj buđavi "šanerski" fazon da izvrćeš!

Bole te činjenice, većina Sarajlija, (pad ovim podrazumjevam i one što su 20+ godina živjeli u SA)koje poznajem iz javnog života su sve sami izdajnici (Vasković, Karadžić, Krajinišnik, Plavšićka, Tadić, Šešelj - ovaj idiot je tjerao Srbe da ginu za neku kretensku ideju, a on mason 33 reda).

Napravi razliku, između crkve i vjere, crkve su samo institucije a vjera hrani dušu svakog čovjeka, ma kojoj religiji pripadao. Vjera održava narod, a te Jude (Vasković i njemu slični) što za šaku srebrenjaka se vjere odrekoše, to treba protjerati...

da, vjerujem u Boga i da Bog postoji.
Sto se tice povrsnosti, ne znam po cemu to zakljucujes, al dobro, ja to isto mislim o tebi. Ne znam zasto vidis loseg covjeka u Tadicu, tvoja stvar.
Ne mislim da se Vaskovic odrice vjere, nego suprotno, mislim da je on sigurno, takav kakav jeste, cistije duse nego vladika. On ne pljuje po crkvi,niti pljuje po vjeri, pljuje po jednom covjeku s razlogom.

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2009, 13:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Frenkie je napisao:
drugo ja mislim da je to sve istina, novinari ne bi takve tvrdnje iznosili toliko dugo vremena.

И ти себе сматраш за озбиљног саговорника? Ето, људи износе тврдње дуго и гарантовано је то тако?

If you repeat a lie long enough, it becomes truth.
Joseph Goebbels

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2009, 19:23 
Početnik
Početnik

shoole je napisao:
Frenkie je napisao:
drugo ja mislim da je to sve istina, novinari ne bi takve tvrdnje iznosili toliko dugo vremena.

И ти себе сматраш за озбиљног саговорника? Ето, људи износе тврдње дуго и гарантовано је то тако?

If you repeat a lie long enough, it becomes truth.
Joseph Goebbels

Ne bi novinari sigurno toliko dugo trebinjcima isli na zivce bez razloga, jos pogotovo ako su pod prijetnjom pismima da ce biti ubijeni. Siguran sam da tu necega ima, zasto bi novinari lagali, kad je Dodik i co. uvijek glavna tema. I sigurno su vise objektivni nego nas RTRS.

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2009, 19:48 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Šta je Tadić nego izdajnik, milion duša izašlo na ulice Beograda a on pobjegao u Rumuniju,

Najbolje ga Kusturica opisa:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3q50Tfa03xk[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2009, 20:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
[quote="socialbug"]
Bole te činjenice, većina Sarajlija, (pad ovim podrazumjevam i one što su 20+ godina živjeli u SA)koje poznajem iz javnog života su sve sami izdajniciquote]

Imaces problema sa filozofom zbog ove tvrdnje. Filozofe? :D

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 137 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]