banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 17:16

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 3052 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 153  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 18 Okt 2008, 13:16 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Da li ima iko bilo kakvu informaciju kako ce izgledati osnovni digitalni paket, te kakvi ce biti i koji ce kanali biti u tematskim kanalima...blizi se 20.10 a na sajtu nista...a blizi se i 01.11.
Da li ce i u kojoj mjeri ce izmjene pretrpjeti osnovni analogni paket? Koliko ce kostati tematski paketi? Ima li risivera za nabaviti, gdje i po kojoj cijeni? Koje nam preporucuje ELTA kabel?

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2008, 13:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Da, nema informacija a info elta je rekao da će sve biti na sajtu najkasnije do 20.10. a to je za dva dana.

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2008, 16:32 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 02 Jul 2007, 17:24
Nigdje ne procitah koje tipove aparata (recivera) ce se nuditi? Postoji li mogucnost da sami nabavimo reciver a da od ELTE dobijemo samo kartice sa kojima cemo da dekodiramo DVB-C kodirane pakete ili vec tako nesto?
O kojim reciverima mi uopste pricamo ovdje (mislim na proizvodjace i tip)?
Znaci ono sto nam treba su HDTV DVB-C reciveri ali koji ce biti u ponudi?

Vrh

PostPoslato: 18 Okt 2008, 20:28 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 16 Okt 2008, 20:51
Svi ti podaci bice najkasnije do srijede, 22.10.08 na sajtu www.elta-kabel.com

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2008, 09:27 
Pripravnik
Pripravnik

Evo ga 22. danas i nista novoga na ELTIN-oj stranici.

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2008, 10:39 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Pa sta si ocekivao od Elte?

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2008, 12:37 
Pripravnik
Pripravnik

Nada zadnja umire! :)

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2008, 13:42 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 28 Jan 2007, 09:30
Info elta, cekamo odgovor :)

https://www.blic.rs/vesti/politika/dodi ... im/szjxs4h

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2008, 21:39 
Pripravnik
Pripravnik

Zeljeli smo odmah izaci sa cjenama digitalnih resivera za bih, danas smo dobili konacne cjene resivera za BIH u 17 casova. Sutra najkasnije do 17h casova ce podaci o digitalni televiziji biti na www.elta-kabel.com
Trebate razumjet da je digitalizacija osnovnog paketa prvi ovakav projekat u BIH i relativno nov za Evropu pa se neke stvari događaju mimo naših planova npr. digitalizacija u kablu u sloveniji je izvrsena 15.9.08 ove godine i nije bilo vidjeti bilokakvog organizovanog informisanja. I ako su projekat izvodila vrla iskusna preduzeca(UPC). Elta Kabel ce se potruditi, da Banja Luka bude na prvom mjestu po digitalnih korisnika kablovske televizije.

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2008, 07:21 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Nisi to trebao reci, sad znamo da mozemo ocekivati samo probleme... bar po dosadasnjem iskustvu 8)

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2008, 07:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
Macr0 je napisao:
Nisi to trebao reci, sad znamo da mozemo ocekivati samo probleme... bar po dosadasnjem iskustvu 8)

nazalost :angry1:

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2008, 07:55 
Pripravnik
Pripravnik

Ama bice to dobro. Svi pocetci su teski a pogotovo kada je tehnika u pitanju i normalno je da ima problema. Samo se iskreno nadam da cete na samom pocetku krenuti sa uredjajima kako treba i da cete dobro odabrati sisteme (mislim na vrstu uredjaja i nacine kodiranja kanala), jer znam iz iskustva da ako se ne krene na pocetku kako treba samo cete imati problema u buducnosti i vi i mi.
Mislim da necete uspjeti bas do nove godine da pustite i HD kanale dok se to sve ne slegne, ali zivi bili pa vidjeli.

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2008, 11:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 13 Maj 2007, 20:17
Jel Optobox 7000 ima HDMI ?

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2008, 13:06 
Veteran
Veteran

Evo, izasla je obavjest samo je malen izbor kanala. Ostali kablovski operateri imaju dosta vecu ponudu kanala u osnovnom paketu. Ali dobro, rekli su da ce uvoditi nove kanale.

http://www.elta-kabel.com/index.php?opt ... 8&Itemid=1

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2008, 13:14 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
lol glavno da je rtcg uspjela da prezivi, jbt cak je i Simic interesantniji od tog kanala :lol:
vidim da su se pojavili tv1000 i bbc prime, valjda ce nesto od toga valjati

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2008, 14:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Ne piše ništa kada će se ubaciti HD kanali, i koji?

Znači u stanu mogu da imam digitalnu TV na LCD televizoru i analognu na TV kartici na kompjuteru? Kako se to odvaja?

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2008, 16:30 
Pripravnik
Pripravnik

Vader je napisao:
Ne piše ništa kada će se ubaciti HD kanali, i koji?

Znači u stanu mogu da imam digitalnu TV na LCD televizoru i analognu na TV kartici na kompjuteru? Kako se to odvaja?

Kako god hoces. Standardno kao i do sada. Kroz kabl prolaze istovremeno oba signala a uredjaji koriste onaj signal koji njima "paše".

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2008, 18:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Moja baka bi bolje izabrala kanale za osnovni paket...UZASSS!!! Naravno uopste nije bilo ni promila sanse da korisnici usluga na bilo koji nacin uticu na sadrzaj osnovnog paketa...Nekako sam to i ocekivao, jer ljudima u ELTI uopste nije stalo do korisnika...Svoju bahatost su jos jednom dokazali, evo primjera:

Nevjerovatno, DA SE OD 6 SRBIJANSKIH KOMERCIJALNIH TV STANICA SA NACIONALNOM KONCESIJOM NITI JEDNA SE NE NALAZI U PONUDI ELTA KABELA ( B92, FOX, AVALA, PINK, HAPPY/KOSAVA)... :roll:
Dok god bude tako, prodaja TOTAL TV-a ce ici fantasticno...Imate sansu da im jos i olaksate, recimo, sta mislite da izbacite jos i RTS iz ponude osnovnog paketa... :angry1:

Kakvi debili... :roll:

Da nije tuzno, bilo bi smijesno...

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2008, 18:39 
Veteran
Veteran

drug je napisao:
Moja baka bi bolje izabrala kanale za osnovni paket...UZASSS!!! Naravno uopste nije bilo ni promila sanse da korisnici usluga na bilo koji nacin uticu na sadrzaj osnovnog paketa...Nekako sam to i ocekivao, jer ljudima u ELTI uopste nije stalo do korisnika...Svoju bahatost su jos jednom dokazali, evo primjera:

Nevjerovatno, DA SE OD 6 SRBIJANSKIH KOMERCIJALNIH TV STANICA SA NACIONALNOM KONCESIJOM NITI JEDNA SE NE NALAZI U PONUDI ELTA KABELA ( B92, FOX, AVALA, PINK, HAPPY/KOSAVA)... :roll:
Dok god bude tako, prodaja TOTAL TV-a ce ici fantasticno...Imate sansu da im jos i olaksate, recimo, sta mislite da izbacite jos i RTS iz ponude osnovnog paketa... :angry1:

Kakvi debili... :roll:

Da nije tuzno, bilo bi smijesno...

To je samo pocetak, kasnije ce biti 50-60 kanala u osnovnom paketu.

http://www.elta-kabel.com/index.php?opt ... 8&Itemid=1

Plan širenja digitalne televizije

Za početak je digitalizovan osnovni paket, koji je sa malim promjenama identičan postojećoj analognoj programskoj šemi. U narednom periodu će se dodavati digitalni paketi po 8 tv programa. Plan je da se, najkasnije do juna 2009, digitalizuje 150 tv programa i ponude gledaocima. Takođe je plan da oko 60 tv programa bude otvoreno za sve korisnike, a ostali programi će se aktivirati za svakog korisnika posebno, po njegovom vlastitom izboru. Širenje osnovnog paketa preko 60 programa, i digitalizacija. preko 150 programa vršiće se po uzoru na kablovske operatere u EU.

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2008, 18:40 
Pripravnik
Pripravnik

mic je napisao:
Jel Optobox 7000 ima HDMI ?

Nema, samo model Elpas HDMI 5000 ima.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 3052 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 153  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]