banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 17:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 82 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: "Farma" - NOVA TV
PostPoslato: 05 Apr 2008, 12:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Bila je ta tuča

http://www.youtube.com/watch?v=rtlxF5fZPgo

u kojoj je neko između ostalog (valjda Stipe) zakačio i Stefani koja se drži za glavu i plače (gdje baš nju najkrhkiju)

a onda su prekinuli prenos, kažu neki da bi druge TV kuće ubile za live tuču, i da bi sve prenosili :)

Neko na hrvatskom forumu je rekao da ima dojavu da se poslije toga dosta lošeg dešavalo na farmi, neko je pominjo i kola hitne pomoći, mnogo osoblja i redakcije je bilo tamo, neko je u šali rekao da je Bush ostao bez obezbjeđenja jer su svi otišli na Farmu :D :D

Navodno su tuču prekinuli "zaštitari", a ko zna kakva je tuča u nastavku bila ali navodno je bilo gadno.

Evo nešto sa drugog foruma

Citiraj:
sinoc se lipo na max-tv moglo cuti kako se Stipe pozdravlja s farmerima.Naravno da su Jelena i Alex plakale ko' kisne godine.
Sv.Ivana je zahvaljivala Stipi sta ih je rijesija Lupina!!!Naravno da je non-stop govorila "HVALA DRAGOM BOGU"!!!!!
Eto,bar nam je farma pokazala tko su i kakvi su ljudi koji svako malo spominju Boga i vrte libre i krunicu po rukama)

Moglo se lipo cuti kako Hana i Ivana govore da su im iz produkcije rekli kako su na vrijeme prikinili prijenos te da gledatelji nisu vidili glavni i najzesci dio tuce!!!!

Moglo se lipo cuti da Stipe vani nece ipak odmah poisti tonu mesa jerbo ga je pizza koju je taman smlatija,dotukla!!
Znaci,produkcija mu je za nagradu i pizzu dostavila.

Moglo se cuti i kako Stipe govori Alex da ce Lupinu "jebati majku" cim izadje))

Moglo ce cuti i kako nas Alen zahtjeva i moli da ga se pusti da ode s Farme,jer je ipak on izgubija u dvoboju,te da ga ionako gledatelji na zele na Farmi.
Naravno da ga nisu pustili i naredili su mu da ostaje i da je to njihova zadnja)))Jadni Alen

Sve u svemu,hizica je bila puna ljudi iz produkcije,svima su non-stop zvonili mobiteli,kamermani su cilo vrime bili zabrinuti koliko im je BLENDA otvorena itd.

Svi kažu da su Stipe i Lupino diskvalifikovani, da Alen (ko zna kojom logikom) ostaje. Vidjećemo kako i ko će birati gazdu :)

Veliko je pitanje ko će večeras biti u studiju u emisiji "Farma +" jer bi trebao biti poraženi ali jedino poraženi od aktera ostaje u Farmi :), baš me zanima šta će reći večeras i šta će prikazati.

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2008, 12:19 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 12 Dec 2007, 11:43
Vader je napisao:
Lupino je kralj :), mada bi bilo bolje da nije kratkog fitilja

Koliko vidim ima veliku podršku javnosti, i sada a i prije ovoga večeras, još dok se pravio klan protiv njega. Po internetu se priča da su diskvalifikovani Lupino i Stipe, a da Alen ostaje (!)

Doci ce neki malo poznati novinar, Lupino je imao petlju uzvratiti udarac donedavnom svjetskom sampionu u boksu i jos 20-ak godina mladjem
Shoo ko shou, sluzi da TV pobere novac od naroda, al je milijardu puta zanimljivije gledati ove kako rade i cuvaju krave, nego one lezilebovice u Velikom bratu kako "lade ja**"

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2008, 12:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Bilo bi dobro pogledati neki grafik gledanosti, u početku je bila velika ali mislim da je opala, a mnogi su rekli da ako izbace sada Lupina (a jesu) i ostave Alena (a izgleda da jesu) da će prestati gledati.

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2008, 12:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Inače kažu da se tamo uopšte ne poštuju pravila. Da imaju pristup normalnijem kupanju, da imaju više hrane nego što kažu, da imaju i električnu energiju, vidjelo se da imaju informacije iz vanjskog svijeta (juče su znali da je Bush došao u Hrvatsku a i druge stvari), kamere ne prenose dešavanje već često livadu, jezerce, štalu, vidim da mnogi negoduju zbog toga, a sad nađoh i ovo

Citiraj:
Deen je zvao Hanu kasnije na mob da je pita jel dobro,ona je rekla da su svi u šoku. stefany se jutros čula i vidjela s mamom preko web camere i rekla joj da je dobro. rafo je izrazio želju da ode jutros u zagrebačku katedralu, no svilan mu je rekao da će mu prijenos mise omogućiti na televiziji sutra. svilan je prenio bogoviću dar od majke koja mu je za rođendan poslala mp3 da sluša,ali samo kad se kamere ugase. ivani su dopustili neki dan da se vidi sa svojim dečkom. proveli su cijelu noć zajedno pričajući

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2008, 12:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2006, 17:32
Nisam ni mislila da je drugačije. Sve je to izrežirano.. (barem većina toga).

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2008, 15:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Moglo bi večeras biti svega

Rasplet u Farmi +
Nakon jučerašnjeg dvoboja, koji je završio fizičkim obračunom Lupina i Stipe, odgovorni za sukob bit će diskvalificirani iz reality showa Farma. Večeras ćemo saznati što se sve dogodilo nakon sukoba!
Večeras ćete u emisiji Farma + imati prilike čuti što o tuči kažu njeni sudionici Stipe i Lupino koji će gostovati uživo u studiju. Saznat ćemo što je bilo nakon dvoboja, reakcije ostalih Farmera, uzroke i posljedice nemilih scena.
Da podsjetimo, nakon što je Lupino bio bolji od Svisca u igri snage, u kojoj su se natjecali u piljenju grede, došlo je do fizičkog sukoba Lupina i Stipe. U gužvi je nastradala i Stefany koja je u metežu slučajno dobila udarac u glavu.
Nakon burne večeri koja je bila duga i teška, Farmeri su se probudili u tišini. Na njihovim licima još uvijek su prisutni šok i nevjerica.

http://farma.dnevnik.hr/bin/farma/farm_ ... e_id=42583

Ako Stipe i Lupino budu u studiju i budu pričali o onome sinoć...mogli bi se opet potući

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2008, 16:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Jeste li vidjeli ovo, ovo je slučajno procurilo sinoć/noćas

Farma - živi ton iz arene nakon tučnjave

http://www.youtube.com/watch?v=aUNZbFYK_bk

komentar na ovo sa foruma

Citiraj:
dakle 2 sata i 20 minuta nakon same tučnjave.. produkcija otkriva taktiku:

proglasit će Lupina diskvalificiranim i zbog dvoboja i zbog tučnjave (iako su ga već proglasili pobjednikom... a zamislite, Stipe je prema njima samo sudjelovao u tučnjavi!!!

Ako poslušate sva 4 dijela saznati ćete ovo:

1. da je cijela produkcija tamo u Areni, pa i sami direktor programa Nove Siniša Svilan i da su na ti sa svim farmerima

2. Da budući da je Arena udaljena od farme, tu farmeri drže svoje mobitele kojima provjeravaju stanje izvan farme svakog petka prije i nakon dvoboja.. u jednom trenu čak jednom od njih zvoni da im je baterija prazna.. te čak i Jelena kaže kak je nekog pitala kakvo je stanje u njenom kvartu

3. Drviš izjavljuje kak mu je drago što je na ovaj način izbacio Lupina jer Lupino ovako nije dobio što je htio a to je pobjeda, te da je ionako on sam (Stipe) mogao ispasti sljedeći tjedan u dvoboju pa mu je ovako bolje jer ih je barem riješio citiram: luđaka, kak mu ne smeta što je zato i on ispao jer citiram jebeš farmu

.. u jednom trenu kasnije Jelena komentira kako ak ti neko smeta a osjećaš da češ ionako van, da se samo trebaš potuć sa tom osobom kao što je Stipe pa češ i nju tako izbaciti..

Nebih se čudio da je Drvišu puko film zbog loše prehrane i nedostatka motivacije na farmi pa je odlučio sa sobom povuči i Lupina za kojeg su i sami rekli da će ga izbaciti po svaku cijenu.. pa morao je znati da če biti izbačen jer je to jedno od najglavnijih pravila..

zato se valjda i čekalo sa reakcijom zaštitara sve do trena dok nije i Lupino uzvratio jer je to bio jedini način da mu se smjesti kad već nije ispao dvobojem..

očiglednost umiješanosti produkcije u njegovo izbacivanje je jasna iz činjenice da su jedino Lupinu u obranu doveli osobu s kojom nije u najboljim odnosima kako bi ga ocrnila pred gledateljstvom.. zašto nisu u Deenovu obranu u studiju ugostili njegovu bivšu djevojku? Što bi ona lijepog imala reč o njemu?

Zaključak: produkcija farme najmanje poštuje svoje obožavatelje jer iako su im uplatili stotine tisuća kuna pozivima protiv Alena, oni ga i dalje zadržavaju na farmi dajući mu imunitet.

Dakle ne poštuju uopće svoju publiku.

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2008, 14:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
Nisam u toku,ali imam osjećaj(gledaoci glasaju :lol: ,može li išta proći a da gledaoci ne najebu)da je to nešto poput "VB".Kad se i u kom terminu može to pogledati?

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2008, 10:48 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:40
Stipe i Lupino na live video chatu!

Nakon fizičkog obračuna koji je uzburkao javnost, sudionici tučnjave gostovat će u našem virtualnom studiju i odgovarati na Vaša pitanja!

Sukob Lupina i Stipe šokirao je cijelu zemlju, a zbog njega je spomenuti dvojac diskvalificiran iz reality showa Farma. Na našem tradicionalnom chatu utorkom u 14 sati, u našem virtualnom studiju ugostit ćemo Lupina koji će odgovarati na vaša pitanja o Farmi, odnosu s pojedinim Farmerima i obračunu nakon dvoboja koji ga je izbacio s Farme.

Stipe će na live video chatu gostovati dva dana kasnije, u četvrtak u 14 sati i iznijeti svoju verziju događaja koji su se odvijali na Farmi. Chat će, kao i uvijek, voditi naša Mia Kovačić.

Budite online sa Lupinom sutra u 14 sati te sa Drvišem u četvrtak u 14 sati na ovom mjestu!

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2008, 11:52 
Početnik
Početnik

Lupino je rekao da ga je karate udarcem srušio na podu i počeo čerupati, ali je Stipu spasila intervencija securitya....

Stipe je pak rekao da mu se izmaknuo i da je Lupino pao te da ga je mogao dokrajčiti, a nije htio „Neki čak kažu da ga je Stipe udarao nogom dok je ovaj bio na podu.“

sto li je istina....pitajte stipu sutra u 14 sati na live video chatu na starnici od farme

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2008, 21:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
Bliski susret treće vrste

Proteklog su tjedna svi imali svoje mišljenje o sukobu Lupina i Drviša. Neki zamjerali što su se uopće doveli u takvu situaciju, dok su drugi primali oklade o tome čiji bi mišići bili jači da je došlo do 'gustog'.

Sve dvojbe riješila je Nova TV pozvavši u studio dvojicu diskvalificiranih farmera i u svojevrsnoj igri snage Stipe je ispao mrvicu jači. No, to je u čitavoj stvari najmanje važno.

Stipe je opovrgnuo da je na odlasku zaželio da Davorin bude sluga te je objasnio kako sa Lupinom nije ni u kakvoj svađi.

"Za zadnje obraćanje medijima u vezi tog problema želim reći da problema s tim čovjekom nemam, sve se dogodilo u afektu. Ispričavam se svima koje sam povrijedio i razočarao", rekao je Stipe.

No, dodao je kako bi "ruku pomirenja pružio bez problema, ali nikad ne zaboravlja".

Nakon njega u studio je došao Lupino, koji je najprije malo dubio na glavi te je zahvalio Stipi što ga je tome poučio.

I njemu je žao zbog sukoba te se svima ispričao zbog britkog jezika, a "posebno Davorinu, njegovoj ženi i djeci".

Nakon što su se puno naispričavali, bivši su si farmeri pružili ruke čime je ova priča završila na vjerojatno najbolji mogući način.

Toliko o tome .. bezveze ..

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2008, 02:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Teško da je moglo završiti drugačije, ovima sa Nov@ TV je odgovaralo da sve na kraju zablaže, da ih navedu na pomirenje, ne ide im u prilog da se ljudi pobiju van farme zbog njihove emisije. Izjavom Stipe da on nije rekao curama da želi Davorina za slugu se pokazalo koliko su one (posebno Aleksandra jer mislim da je ona to rekla) muljatorice, što se uostalom i zna.

Inače duel večeras je bio jako "zanimljiv".

Nije mi jasno dovođenje novih farmera. Zbog čega? Zato što su diskvalifikovana dvojica? Pa u tom slučaju treba dovesti samo jednog farmera a ne dvoje, jer prošle sedmice su ispale dve osobe a trebala je jedna. Četvoro novih kandidata će se boriti i dvoje ostaje a dvoje odmah ispada.

Poslusao sam live vide chat sa Lupino ali još ne sa Stipom.

A šta kaže Stipe večeras, da je gledao na internetu i forumima i da je podrška njemu i Lupinu negdje pola-pola :), ne znam samo šta je on to gledao kad je podrška mnogo veća na strani Lupina.

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2008, 11:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
Sinoć sam gledao ispadanje, i čini mi se kao da su se Davorin i Alen već unaprijed dogovorili o ishodu?! Očito je da su se samo zezali sa onim konopcem. A u drugom krugu ono natezanje nije trajalo 30 sekundi.
Nisam gledao baš prošle sedmice kad je bilo najzanimljivije :)

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2008, 13:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Sve se znalo, Davorin je želio da ispadne, bolestan je, ne snalazi se najbolje zadnjih par sedmica (u početku mu je išlo dosta dobro), pa je bio dogovor da on bude sluga i prvi duelist i da pusti borbu. Zato su neki pozivali na bojkot glasanja gledaoca jer samo nepotrebno troše pare a zna se ishod.

Mada i cure su kovale plan da se sledeći izbaci Davorin, a onda Rafo, slagale su gazdaricu Stefani da je Stipe izrazio želju da Davorin bude sluga što je Stipe sinoć javno porekao. Zasad je njih 6 a samo dvojica muškaraca.

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2008, 14:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
Izjavom Stipe da on nije rekao curama da želi Davorina za slugu se pokazalo koliko su one (posebno Aleksandra jer mislim da je ona to rekla) muljatorice, što se uostalom i zna.

Da se ne lazemo .. ja bih nju volio .. :D

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2008, 21:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
V@nja je napisao:
Citiraj:
Izjavom Stipe da on nije rekao curama da želi Davorina za slugu se pokazalo koliko su one (posebno Aleksandra jer mislim da je ona to rekla) muljatorice, što se uostalom i zna.

Da se ne lazemo .. ja bih nju volio .. :D

Mhm, she's bitchy hot :evil: :D

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2008, 10:25 
Početnik
Početnik

koje prde....jeej..druga strana farmerica..bolja strana

http://farma.dnevnik.hr/farm_foto.php?d ... d=325#foto

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2008, 16:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2006, 23:41
Citiraj:
ivani su dopustili neki dan da se vidi sa svojim dečkom. proveli su cijelu noć zajedno pričajući

:o :o :o vise sam se zgranula da je cijelu noc provela PRICAJUCI s momkom nego to sto im dozvoljavaju kontakt s "vanjskim svijetom" :lol: :lol: :lol:
a ta nova tv je sva takva.. neozbiljna tracerska fuj tv...

Vrh

PostPoslato: 17 Apr 2008, 21:05 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Mar 2008, 02:36
Ajde da mi neko objasni sta je to sto je zanimljivo na toj ili u toj Farmi... dajte ljudi jbt...strahota!

Ja nisam odaVle!

Vrh

PostPoslato: 23 Apr 2008, 16:00 
Početnik
Početnik

natasa na live video chatu u četvrtak u 15 sati..dodite i uzivajte u dpbroj casici razgovora sa bakom natom :))
na stranicama od farme naravno :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 82 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]