banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 08:46

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 194 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Mar 2008, 18:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2006, 01:07
Авв, како нас је све провалио...јбт, ја се осјећам потпуно проваљеним,
и пошто ме савјест притиска морам у овом часу да признам :

Ја сам Милорад Додик.

Poslednji put menjao Jim Walsh dana 06 Mar 2008, 18:56, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2008, 18:52 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2005, 00:00
fantomacan je napisao:
Mrzi se sve što je iz drugog entiteta i iz drugog naroda, tako je i ova priča uveličana baš zbog tih razloga. Interesantno je da baš odani SNSDovci pokreću takve teme i svi redom se zgražavaju pjesmom i predstavnikom. Tebi se može činiti da je pominjanje nepotrebno, ja mislim da nije. Uopšte sva ta mržnja prema svemu iz drugog entiteta i prema Bih je počela od njega i njegove stranke. I sasvim sam siguran da je dobar dio komentatora ove teme tim motivisan i vođen.

Ja sam ti vec napisao - da je ovako kako kazes, ista bi bila prica i za Harija. Ali nije tako.
Protiv Harija i njegove pjesme nisam imao nista protiv. Kao i mnogi drugi U RS (OBRATI PAZNJU!).
Iako licno ne volim (da ne kazem nesto teze) niti Harija niti muziku te vrste, realno gledano, upravo tako nesto je idealno za takmicenje kao sto je Eurosong.
Na kraju krajeva, on je tamo i postigao dobar rezultat koliko se sjecam.

Problem je druze sto si ti zaista opterecen Dodikom i RS-om.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2008, 18:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Da rezimiramo=>po tvojoj (ne)logici ja ne smijem da kazem da je to sranje ako dolazi iz federacije jer automatski postajem iskonski mrzitelj "onih tamo iz drugog entiteta"!?I uz to sam odmah Milin covjek iz SNSD-a. :oops:
E jadan ti...nije ni tebi la(h)ko macane... :-?

Ali zulja tebe RS...ali sta ce...bice bolje.Barem ti je laknulo kad su priznali Kosovo... :D zar ne!?

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2008, 18:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Damaskin je napisao:
Авв, како нас је све провалио...јбт, ја се осјећам потпуно проваљеним,
и пошто ме савјест притиска морам у овом часу да признам :

Ја сам Милорад Додик.

Greska Damaskine...SVI SMO MI MILORAD DODIK!!!

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2008, 19:03 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 18 Jan 2006, 13:38
Flavoure-Flave je napisao:
Da rezimiramo=>po tvojoj (ne)logici ja ne smijem da kazem da je to sranje ako dolazi iz federacije jer automatski postajem iskonski mrzitelj "onih tamo iz drugog entiteta"!?I uz to sam odmah Milin covjek iz SNSD-a. :oops:
E jadan ti...nije ni tebi la(h)ko macane... :-?

Ali zulja tebe RS...ali sta ce...bice bolje.Barem ti je laknulo kad su priznali Kosovo... :D zar ne!?

Za tebe barem nije potrebna neka dodatna legitimacija. Ti si baš čisti primjer onoga što sam pričao.

Flavoure-Flave je napisao:

Greska Damaskine...SVI SMO MI MILORAD DODIK!!!

:lol: :lol: :lol:

Naravno, samo ćeti vi i snositi posljedice mnogo drastičnije nego on. Doduše ti nećeš, ti si "patriota" u lagodnosti zapadne evrope.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2008, 19:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Dok takvi kao ti pisu tako o ovakvima kao ja...meni je dobro.Krenucu da se brinem kad se (politicki) budem slagao sa takvima kao ti.Onda cu znati da sam u k...u!!!

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2008, 20:37 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 03 Mar 2008, 16:10
fantomacane mene si zajebavao na onoj temi a ove ljude izludjujes ovdje :D
mrak si :D
cist primjer kako rijeci koje izlaze iz tebe bez kontrole kod ozbiljnih ljudi izazivaju rakciju a
ti u stvari tako i ne mislis :lol:( neznas da ne mislis)
samo udaraj dok god hoce da postuju a kad te svi provale postaces nevazan i na forumu kosto si u stvarnom zivotu :D jedna mala nula
ipak te volim ,zbog tebe sam poceo postovati 8)

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2008, 20:59 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 18 Jan 2006, 13:38
player je napisao:
fantomacane mene si zajebavao na onoj temi a ove ljude izludjujes ovdje :D
mrak si :D
cist primjer kako rijeci koje izlaze iz tebe bez kontrole kod ozbiljnih ljudi izazivaju rakciju a
ti u stvari tako i ne mislis :lol:( neznas da ne mislis)
samo udaraj dok god hoce da postuju a kad te svi provale postaces nevazan i na forumu kosto si u stvarnom zivotu :D jedna mala nula
ipak te volim ,zbog tebe sam poceo postovati 8)

Ne mogu doći do izražaja od vas Banjalučkih veličina. U takvoj jednoj sredini gdje se samo genijalci i veliki ljudi rađaju teško je biti zapažen.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2008, 21:07 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 03 Mar 2008, 16:10
pa kralju to je normalno,prirodna selekcija,darwin,nisi cuo? :D
najbolje bi bilo da su takvi kao ti na vrhu :lol: :lol: :lol:
salim se

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2008, 22:30 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 04 Feb 2008, 11:28
bilo je i gorih,dajte coveku sansu,ko zna sta je sad hit song za "eurosong"...

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2008, 23:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Fantomacan,je li Mile Dodik kriv sto danas ceo dan pada sneg?

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2008, 00:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Naravno da je svako ko napiše muziku i tekst vlastite pjesme autor. I naravno da ga stavlja na stepenicu više. Ko to ima impresivne mogućnosti? Hari? :lol: :lol: Marija? :lol: :lol: :lol: Maja Tatić? :lol: :lol: Taj prvi dio teksta je šaljiv, a ostatak je sasvim korektan i pjesma je jako lijepa. Što to baš ne dopire do tebe je druga stvar. U svakom slučaju u odnosu na "Golube, moj golube nosi joj suze mjesto pjesme..." ili "Rijekom bez imena kao val neka krene moja bol, Da te nađe, ružo svih vjetrova Samo ja staze preko vode znam" Lakin tekst je poezija.

Slušaj druže, možda o muzici ja znam malo, ali o poeziji znam malo više, pa me ovaj dio tvog posta može samo nasmijati. A da Marija Šerifović ili Hari imaju bolje vokalne mogućnosti od ovog kvazi umjetnika, mogu da posvjedoče drugi ljudi, koji o muzici znaju malo više.

Citiraj:
Tebi se može činiti da je pominjanje nepotrebno, ja mislim da nije. Uopšte sva ta mržnja prema svemu iz drugog entiteta i prema Bih je počela od njega i njegove stranke. I sasvim sam siguran da je dobar dio komentatora ove teme tim motivisan i vođen.

A ti u bolesnim pokušajima da opljuneš takve stavove, postaješ isti, ako ne još gori. Kao što SIJUKS reče, još malo će ti Dodik i SNSD, biti krivi i što u martu pada snijeg.
Ja ne volim Dodika, ali njega, ama baš nikako ne mogu da dovedem u kontekst sa ovom pričom. Imam pravo na mišljenje, a mišljenja sam da je pjesma smeće i da bi bila smeće i da je izvodi Čedo, Anto, Mujo, Elvir ili neko deseti. Toliko od mene.

Vrh

PostPoslato: 07 Mar 2008, 18:07 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Mar 2008, 13:50
Eurosong je postao obična glupost. Pjesmice i pjesmuljci u lošim etno fazonima, ništa više, te produhovljeni tekstovi poput one ukrajinske "čaj-šika-šika-čaj, šika-šika čaj-čaj" ili tako nekako...

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2008, 00:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jun 2002, 21:41
Не контам шта се уопште обазирете на fantomacan-ове поруке. Дискредитовао је сам себе својим првим постом. Нема смисла одговарати на такве постове, само их игнорисати. Ви сте још гори што улазите у расправу са ликом који вас очигледно зајебава и провоцира.

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2008, 00:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
Sto se mene tice, BiH moze poslati i ovo...bas me briga...

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2008, 14:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2003, 15:05
Meni je pjesma skroz OK.I uopšte me nije sramota... 8)

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2008, 14:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Hrna je napisao:
Ma nema on govornu manu,on je mentalno retardirana osoba.

Kontam da mu je takav imidj u njegovoj karijeri,ali on ide da prestavlja zemlju pa nece na pijacu ili u granap.Jebo ga onaj ko ga je izabro...

Moram ici popit tabletu za smirenje,nemogu ovo da izdrzim vise.Tlak mi oso u vasionu...

:lol: :lol: :lol: Obozavam te :lol: :lol:

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2008, 14:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 22:10
skuba je napisao:
Nitro je napisao:
fantomacan je napisao:
Prvo što treba napraviti razliku je da je sam Laka napisao i muziku i tekst pjesme, što do sada većinom nije bio slučaj. Znači čovjek je i autor, a to je odmah stepenica više. Tebi se može ne dopadati pjesma, ali nije ni loša ni besmislena. Ima taj jedan šaljivi dio na početku ali to je njegov stil.

Autor je znači svako ko naklepa 4 takta i napiše tekst koji podsjeća na poskočicu ili dječiju razbrajalicu, i to ga stavlja stepenicu više od ljudi koji "nisu autori", mada imaju upečatljive vokalne mogućnosti.

E upravo ovo sam i ja htio da ga priupitam, ali onda sam procitao njegovu sledecu recenicu:
Citiraj:
I ja mislim da neće dobro proći jer zaista tako nešto nije za takvo takmičenje.

:confused2:
Tu shvatih da lik veze s mozgom nema. Znaci on je SVJESTAN da "tako nesto" nije za ovo takmicenje!!!
Pa koja dubioza moras biti pa da kandidujes (ili u ovom slucaju - podrzavas) nekoga, za koga si svjestan da nece dobro proci??? :roll:
Cist inat i zatucanost....zato nam i jeste ovako kako jeste...

Pjesma je sjajna, Evrovizija je glupa. U tome je fora.

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2008, 14:56 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Citiraj:
Pjesma je sjajna, Evrovizija je glupa. U tome je fora.

Pjesma je debakl, nešto slično kao oni ukrajinci od prošle godine, a vidjeli smo da publika voli na Eurosongu podržati apsurdne sadržaje kod kojih ni muzika, ni tekst, ni izvođenje, ni vokalne sposobnosti izvođači nemaju veze ni sa čim, pa je za očekivati da predstavnik BiH bude visoko plasiran...

Druga je naravno priča što predstavnik BiH ne može sastaviti dvije smislene rečenice jer mu je nakon višegodišnje upotrebe krek pojeo ono malo narkomanskog mozga.

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2008, 22:48 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2007, 23:45
song odlican, laka odlican, performans odlican, vizuelno odlicno...moj favorit od svih dosad BiH eurosong pjesama

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 194 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]