banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 20:06

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 99 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 24 Nov 2007, 17:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Pa eto mogu reci da imas bolji glas od ostalih ali i dalje stojim iza toga da je ono takmicenje sotonizam i da normalan covek nema sta da trazi tamo. :wink:

p.s. pevaj neke tekstove u fazonu Justin Timberlake-a ili nekih nasish izvodjaca na taj fazon, ona ti je pesma previsoka ali nije lose otpevano za razliku od ostalih koje sam gledao. Ribe su isto katastrofa bar ono sto sam ja gleda :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Nov 2007, 18:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2006, 23:41
qretsar je napisao:
a ko si ti zapravo?Jesi li slucajno nekakav poznat lik,koji zasluzuje postovanje?
Ako jesi,onda se izvinjavam,imas svako pravo sto si napisao u poslednjem postu.Samo da si toliko poznat,ne bi pisao svakave stvari uokolo... ..

ajme majko draga :roll: :roll: :roll:
red smijeha pa red placha uf :lol: :cry: :lol: :cry: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Nov 2007, 18:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2005, 18:20
pamella_morrison je napisao:
qretsar je napisao:
a ko si ti zapravo?Jesi li slucajno nekakav poznat lik,koji zasluzuje postovanje?
Ako jesi,onda se izvinjavam,imas svako pravo sto si napisao u poslednjem postu.Samo da si toliko poznat,ne bi pisao svakave stvari uokolo... ..

ajme majko draga :roll: :roll: :roll:
red smijeha pa red placha uf :lol: :cry: :lol: :cry: :lol:

ovaj mora da je neki siemensov buraz :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Nov 2007, 18:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
qretsar : reci ti njima za dobrog muzicara i komarac je instrument :lol:

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Nov 2007, 03:17 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2007, 17:01
Za info:
Sledeci krug ce biti bolji izbor sigurno.
A sto se tice cura pogledaj u sledeci petak Branka Saula,pevala crno pa se ne vidi,cura stvarno ima talenta....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Nov 2007, 03:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Info je napisao:
Superhik je uvek bio covek od morala, njega su u proteklom ratu Mladic i Karadzic koristili za podizanje morala u vojsi. Kaze ovakvu jednu recenicu i ljudi odmah padaju u ekstazu. On je zasluzan za probijanje koridora :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Aj budale majko...ispade mi sendvic na komp kad sam ovo procitao... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

BTW
Ima li neki link ili slike da se to malo pogleda?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Nov 2007, 10:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Flavoure-Flave je napisao:
BTW
Ima li neki link ili slike da se to malo pogleda?

Sta da se pogleda probijanje koridora, idi na you tube i ukucaj operacija koridor :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Nov 2007, 10:47 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 26 Okt 2007, 14:21
Bezze je sto napadate momka ovdje. Ako mu je zelja nek pjeva, ko vama brani. Pjevajte, igrajte sah, bavite se nekim sportom.... svako se pronadje u necemu. Ako jos dobijete medijski prostor za to cim se bavite, jos bolje.
ATV se inace srozala skroz. Dnevnik im pocinje sa kojekakvim socijalnim slucajevima (tipa zena koje rode 10-oro djece a muza nigdje pa im treba neko praviti kucu), a onda se nastavljaju vijesti ipa ko se objesio, ko je poginuo u saobracajci kod nekog sela Bogu iza ledja, pa kojekakve kvaziafere itd itd. Mislim poslije njihovog dnevnika samo u depresiju da padnes. Nigdje reportaze o nekom novom pogonu gdje se zaposlilo 20 ljudi, ili o nekoj svecanoj manifestaciji, i sl dogadjajima. Iz ove grupe izdvajam ljude koji su zboh neke nesrece (tipa invalida koji ne mogu da rade, ili kad nekom izgori kuca u pozaru) ugrozeni, i smatram da ih treba prikazati jer jos uvijek ima dobrih ljudi koji ce im pomoci ako to vide. Ali silovati gledaoce sa ostalim glupostima koje oni prikazuju je van pamet. Ne bih da zvucim kao Ilija Cvorovic ali mislim da rade za neku stranu obavjestajnu sluzbu, jer napadaju sve zivo u RS. A i otkud im onolike pare :oops:
Svidja mi se njihov dnevni program. To moram izdvojiti.Imaju finih, laganih, kolaznih emisija.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Nov 2007, 11:45 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 18 Jan 2006, 13:38
Mnogo je bolje da se ATV vijesti bave socijalnim slučajevima nego da besplatno rade promociju političarima što takođe rade ali manje nego ostali. Reportaža o novim pogonima nema jer nema novih pogona :lol: :lol: :lol: . To je barem jasno. To za Čvorovića neka te ne plaši, to je rasprostranjeno među Srbima pa nije ni tebe zaobišlo. Imaju toliko para da im je većina ljudi otišla otkad su napravili zgradu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Nov 2007, 12:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

ATV je propala totalno od kad su otvorilin novu zgradu, voditelji su sumorni, dosadni i bude mi muka dok ih gledam. Filmove repriziraju po 100 puta i to 100 godina stare filmove. A da ne pricam o reklamama koje idu za vreme isth, duze traju reklame nego film. Jednom recju totalno losa i propala TV kuca :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Nov 2007, 15:08 
Početnik
Početnik

Ma ja mislim da oni rade za strance.... Sumnjivi su mi. :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Nov 2007, 16:22 
Veteran
Veteran

Hoćeš li preduzeti šta konkretno? Nema ništa od sumnje.

Soko zove orla – prijem!
Orao čuje sokola – prijem!
Dođi do mene - prijem!
Orao dolazi - prijem!
Orao javi se!
Orao javi se !
Orao pao!
Orao pao!
Soko dolazi! Soko dolazi!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Nov 2007, 21:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
tacno se ne zna ko je gori u toj emisiji.
voditelji ili pjevaci?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Dec 2007, 00:17 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jan 2005, 14:51
lovac milivoje je napisao:
Bezze je sto napadate momka ovdje. Ako mu je zelja nek pjeva, ko vama brani. Pjevajte, igrajte sah, bavite se nekim sportom.... svako se pronadje u necemu. Ako jos dobijete medijski prostor za to cim se bavite, jos bolje.
ATV se inace srozala skroz. Dnevnik im pocinje sa kojekakvim socijalnim slucajevima (tipa zena koje rode 10-oro djece a muza nigdje pa im treba neko praviti kucu), a onda se nastavljaju vijesti ipa ko se objesio, ko je poginuo u saobracajci kod nekog sela Bogu iza ledja, pa kojekakve kvaziafere itd itd. Mislim poslije njihovog dnevnika samo u depresiju da padnes. Nigdje reportaze o nekom novom pogonu gdje se zaposlilo 20 ljudi, ili o nekoj svecanoj manifestaciji, i sl dogadjajima. Iz ove grupe izdvajam ljude koji su zboh neke nesrece (tipa invalida koji ne mogu da rade, ili kad nekom izgori kuca u pozaru) ugrozeni, i smatram da ih treba prikazati jer jos uvijek ima dobrih ljudi koji ce im pomoci ako to vide. Ali silovati gledaoce sa ostalim glupostima koje oni prikazuju je van pamet. Ne bih da zvucim kao Ilija Cvorovic ali mislim da rade za neku stranu obavjestajnu sluzbu, jer napadaju sve zivo u RS. A i otkud im onolike pare :oops:
Svidja mi se njihov dnevni program. To moram izdvojiti.Imaju finih, laganih, kolaznih emisija.

takve se vijesti gledaju, a ne one na rtrs gdje ne mozes dobit sliku stvarnosti. jesu losi ali nisu najgori. otvaranja radnih mjesta nema, pa samim tim nema ni na vijestima. ako te baca u depresiju nemoj ni gledati, ali to je realnost.

a ovi sto 'pjevaju' , samo zavijaju i skavlicu, kako rece drug Ilija Cvorovic

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Dec 2007, 00:21 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

ATV se inace srozala skroz.

A i otkud im onolike pare :oops:

srozali se jesu bas, pogotovo informativni program, a sto se tice love, mislim da su zgradu napravili od strane donacije. inace su prava izrabljivacka firma. gori od bilo kog privatnika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Dec 2007, 22:14 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2006, 21:46
Off topic:

Joj danas,da li ste vidjeli.
Nedeljno popodne na pinku kod Raduljke bila Sesticka,Zak i neki klinci-seljaci-bend ali to nije bitno.

U jednom momentu dolazi ona sto je s atv-a presla na rtrs pa valjda sad na pink.Ona sto prica brzo,glupo,besmisleno i nametljivo...Ona je valjda bila u ulozi neke kriticarke pa ih je pitala ovo-ono.Kako zena lupeta,joj...Gluplje price dugo nisam vidio a vidio sam je puno na nasim televizijama...

Stvarno dna nema...

:oops:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Dec 2007, 22:42 
Veteran
Veteran

Ti si stvarno entuzijasta, gledaš tu emisiju. Ja ipak nisam toliki, a uvijek zaboravim i na Nove nade... Baš me zanima šta se dešava? :lol: :lol: :lol: Jesu li našli novog Halida 'mjesto Halida?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Dec 2007, 08:57 
Početnik
Početnik

inzaghi je napisao:

takve se vijesti gledaju, a ne one na rtrs gdje ne mozes dobit sliku stvarnosti. jesu losi ali nisu najgori. otvaranja radnih mjesta nema, pa samim tim nema ni na vijestima. ako te baca u depresiju nemoj ni gledati, ali to je realnost.

a ovi sto 'pjevaju' , samo zavijaju i skavlicu, kako rece drug Ilija Cvorovic

Nemoj zezati da nema novih radnih mjesta ja ne znam skoro pa nikog od svoje generacije ko je zavrsio fakultet (o ekonomiji je rijec) a da nije nasao posao. Ne kazem da RTRS realan (to je uvijek bio rezimski medij nebitno ko je na vlasti), ali nije sve tako ni crno. A i koga briga ko se objesio, poginuo u saobracajki, nema kuce itd, pa toga ima i svicarskoj pa opet niko tome ne posvecuje toliku paznju.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Dec 2007, 08:59 
Početnik
Početnik

inzaghi je napisao:
ATV se inace srozala skroz.

A i otkud im onolike pare :oops:

srozali se jesu bas, pogotovo informativni program, a sto se tice love, mislim da su zgradu napravili od strane donacije. inace su prava izrabljivacka firma. gori od bilo kog privatnika

Rekao sam vam da rade za strance.....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Dec 2007, 23:15 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

ne kazem da nema novih radnih mjesta, ima ih, ali nema u onom broju koji bi bio zanimljiv za vijesti, npr.da ce se negdje zaposliti 100, ili 200 radnika... znam da nije sve crno ali nije bas nin svijetlo, mozda sivo:-)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 99 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]