banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 18:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 318 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 16  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: lose,lose...
PostPoslato: 30 Jul 2006, 18:09 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 30 Jul 2006, 17:00
Istina da bi RTRS trebao biti bolji, ali brate i ovdje ljudi lupaju svasta ko Maksim po diviziji. Tacno se vidi da niko nije upotrijebio ni mrvicu logike i mozga. Prvo sto se tice sportskih prenosa, i ja zamijeram sto ne prenose neke utakice koje se ticu vecine naroda u RS, recimo Zvezda, Partizan i sl... takodje i kad su u pitanju neki drugi sportovi kao sto su vaterpolo, tenis (Djokovic je trenutno prilicno aktuelan), kosatka itd... To je stvarno sramota. Ali ipak, kad su neki sportovi i dogadjaji u pitanju, RTRS tu jednostavno nema mogucnosti, jer ko ima imalo mozga, ne treba mu cak nesto posebno da se ni informise, moze zkljuciti da samo jedna televizija moze dobiti pravo na prenos, a kad su u pitanju medjunarodni dogadjaji, to pravo dobija BHT jer je sa internacionalnog aspekta to drzavna televizija i pokriva citavu teritoriju BiH. Tako da bih se u ovom segmentu ogranicila sa kritikama i zamijerala im na ne prenosenju onih dogadjaja za koja BHT nije zainteresovana, a koja su interesantna za gledaoce RS, tako da ne postoji ta zakonska prepreka da otkupe prava.
Dalje..... voditelji i novinari katastrofa. Na tom polju bi stvarno morali najvise poraditi. Necu dalje ni da komentarisem.
Filmovi, jesu, istina, starije produkcije. E sad........sve zavisi sta kome odgovara. Recimo ja filmove ne favorizujem po datumu proizvodnje nego po kvalitetu. Dobro je sto se ponekad prikaze kvalitetan stari film, ako nista drugo ono zbog novijih generacija. Ako sam ja dovoljno stara i imala prilike da pogledam neki kvalitetan film nekada davno, ne znaci da su ova danasnja djeca imala ga prilike pogledati. Djeci ne treba nuditi iskljucivo samo ove mozgoelilinatorske filmove, koji mozda jesu tehnicki bolje uradjeni ( bilo bi glupo da nisu s obzirom koliko je tehnika napredovala), ali ne znaci da su bolji. Licno nisam pretjerano zadovoljna ponudom filmova, ali tu i tamo se nadje poneki kvalitetan.
Dokumentarce volim, ali ih RTRS ne nudi dovoljno. Ko je htio da gleda (a vidim da ovdje niko nije zainteresovan za dokumentarni program) mogao je pogledati par veoma kvalitetnih serijala o starim civilizacijama, i jos poneki vezan za druge oblasti. Ali meni licno je to premalo. Trebali bi biti mnogo vise dokumentaraca iz oblasti nauke, tehnickih dostignuca, astronomije,...... trebalo bi biti mnogo vise putopisa i sl. Trenutno sto nude na RTRS-u od dokumentaraca jeste dosta kvalitetno, ali je zaista neoprostivo malo.
Informativni program los, prije svega mislim na dnevnik i vijesti. Tu i tamo uredi se pokoja dobra emisija, ali to nisu dnevne informativne emisije.
Sve u svemu, voditelji losi, dnevne informativne emisije lose, filmovi malo ubudjali, ali se nadje pokoji dobar pa nema veze. Mozda bi malo trebali osvjeziti novijim datumima, ali ne po svaku cijenu i svaki fus prikazivati. Znaci trebaju nabaviti nove KVALITETNE filmove.
Mnogo vise dokumentaraca i emisija iz sfere obrazovanja zbog djece.
I napokon da pocnu prenositi sportske dogadjaje koje zanimaju gradjane RS, a za koje mogu dobiti licencu jer BHT nije zainteresovana.
Ja licno gledam najvise HRT1, HRT2 i ponekad ATV i RTRS.
A sto neki ovdje hvale RTL, to dovoljno govori o njima:)))))). Neka hvala ali meni nije do gledanja repriza po 5 puta. I do onih niskobudzetnih akcionih filmova, sa puno policije i crnaca. A big brother necu ni da spominjem to mi je posebno ispiranje mozga. Svaka cast Sanji i par
emisija. Istina lijepo su usminkali i svaka pohvala graficarima i kompjuterasima. Ali prilicno je zatupljujuca televizija.
Pozdrav svima:)

Vrh

Tema posta: Re: lose,lose...
PostPoslato: 30 Jul 2006, 18:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2005, 01:04
NeMozeToBezKabla je napisao:
A sto neki ovdje hvale RTL, to dovoljno govori o njima:)))))).

:lol: :lol: :lol: ovo je baš lepo rečeno. zašto se ja nisam toga setio? :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta: Re: lose,lose...
PostPoslato: 31 Jul 2006, 15:02 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Mar 2002, 01:00
nerevar je napisao:
... :lol: :lol: :lol: ovo je baš lepo rečeno. zašto se ja nisam toga setio? :lol: :lol: :lol:

Mozhda gledash RTL :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Jul 2006, 15:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2005, 01:04
hahaha pa tu i tamo... :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Jul 2006, 23:29 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2006, 17:39
RTL!!!!!!
Pa zar je to moguce?:)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Nov 2006, 08:59 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Dec 2006, 19:24 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Dec 2006, 19:50 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2006, 21:14 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 15 Jul 2005, 22:07
Sta je ljudi ovaj deleted?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Dec 2006, 10:27 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2004, 14:49
stipu-ga je napisao:

ma neki furak

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Dec 2006, 14:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
РТРС има УБЈЕДЉИВО најгори спортско-информациони програм. Они као да читају Глас Српске (Који је НАЈГОРИ писани медиј по питању спорта) кад износе информације??? Не морају (ако већ не могу) преносити све утакмице, али морају више информација да доносе, прегледе страних лига, Србијанске лиге, ....
Онај водитељ са брадицом јепресмјешан, а онај други је као мутав.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Dec 2006, 17:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Okt 2006, 15:16
Nisam potparol RTRSa,al mislim da je cudo kako oni uopste emituju program u onako katostrofalnim uslovima.Pothitno treba izgraditi taj rtv dom

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Dec 2006, 17:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
stipu-ga je napisao:

Spiker na RTRS_u

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Dec 2006, 10:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
zeleni zube, imaju oni po svim pitanjima najbolje uslove pa gledaj na sta im program lici
stvarno mi je neshvatljivo kako ne mogu da srede ton i zaposle neke normalne ljude kao voditelje/spikere

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Dec 2006, 17:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Okt 2006, 15:16
Radila mi je kolegica na RTRS pa mi je pricala skoro sve emisije snimaju u nekom hodniku.Sto se tice voditelja sa tim se slazem,al sam isto cuo da su im plate slabe,pa niko talentovan ne bi ni pomislio da radi u toj rupi.Plus sto je drzavna firma,pa je logicno da rade i veze.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Dec 2006, 09:01 
Ma do bola losha televizija...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Dec 2006, 15:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
Da imaju najlosije plate, to je netacno. Atv je napravila novu zgradu a radnici nisu dobili plate i po 3-4 mjeseca i znam da su slabije placeni od RTRS-a... RTRS Televizija i nije nesto, rijetko je gledam. Volim ponekad pogledati onu novu emisiju heroji i fenomeni, ova poslednja sa postarom je bila odlicna i ona sa policijom na pocetku, ima li su nekih promasaja ali tek su poceli. Sport na RTRS-u je uzasan i to je poznato, filmovi isto. Ali ipak to je drzavna televizija... mada kada poredis sa HTV-om morala bi biti bolja.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Dec 2006, 12:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
prije mi je tamo radila komsinica, pa je otisla, al` su zato ostali skolski drugovi
plate na rtrs-u su jako dobre (jedino izgleda da kamermani su tamo neka vrsta rudara i prosvjetnih radnika) u odnosu na ostale tv stanice, sto je i razlog zasto se ljudi zele uvaliti tamo
inace jedan od problema rtrs-a je i to sto ljudi ocekuju da im plate budu opet po nekih 1k kermi kao sto je bilo negdje poslije rata, a nista ne rade

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Dec 2006, 22:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
Како друг BSE све зна. Просто му завидим...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Dec 2006, 23:02 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Okt 2006, 15:19
uopste ne gledam rtrs :mad: totalno je sranje
hrvatski programi su mnogo bolji
vecina gleda hrvatske programe
morate to priznat :wink:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 318 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 16  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]