banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Maj 2025, 19:44

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 65 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 10 Avg 2005, 13:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
Otvoreni je vrlo dobar radio. Ali ljudi su spominjali Nes i ostale zato što se to tiče oksigena, a ti offtopičiš

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Avg 2005, 20:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
a, šta ti podrazumijevaš pod dobrom muzikom. hm, upadaš u zamku da raspravljaš o ukusima, a to je jako nezrelo.
znam ja za otvoreni radio, ali me ne zanima šta se dešava u zagrebu i hrvatskoj, već u RS, BIH ili Banjaluci.
e, takvu informaciju ne mogu čuti na otvorenom, već na big-u ili nes-u. meni su osim muzike jako bitne informacije, to je ono što čini radio. ako ti je do muzike upali CD. dobre vijesti, malo ko ima.
što se tiče hard rock radija... koja je razlika između njih i običnog jukeboxa. i kada pričamo o muzici, i tamo na hard rocku sam više puta čuo madonu, coloniju, vladu georgijeva... čisti hard rock, zar ne prijatelju?
kao i u kafiću, kada se malo zapiju onda piče ceca i magazin.
pravi hard rock.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Avg 2005, 10:57 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Citiraj:
a, šta ti podrazumijevaš pod dobrom muzikom. hm, upadaš u zamku da raspravljaš o ukusima, a to je jako nezrelo.
znam ja za otvoreni radio, ali me ne zanima šta se dešava u zagrebu i hrvatskoj, već u RS, BIH ili Banjaluci.
e, takvu informaciju ne mogu čuti na otvorenom, već na big-u ili nes-u. meni su osim muzike jako bitne informacije, to je ono što čini radio. ako ti je do muzike upali CD. dobre vijesti, malo ko ima.
što se tiče hard rock radija... koja je razlika između njih i običnog jukeboxa. i kada pričamo o muzici, i tamo na hard rocku sam više puta čuo madonu, coloniju, vladu georgijeva... čisti hard rock, zar ne prijatelju?
kao i u kafiću, kada se malo zapiju onda piče ceca i magazin.
pravi hard rock.

potpisujem.hard rock je samo jedna u nizu winampFM stanica, a kad sina 'roker' vidi da to ne ide onda cemo vjerovatno vidjeti i hard folk radio sa isto tako zivim prenosom.
mozda momak24 programira winamp listu za hard rock :D :D

No,danas je bitno da prorade Zigic i Pantelic ostalo su sitnice

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Avg 2005, 15:40 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 19 Jul 2005, 12:49
da da bila su to vremena kada je tamo picila kolonija i ostali
al od kada izlazim tamo (zadnje 2 god) toga nema...jedino ako dj sagor + druga 2 djA pustaju koloniju i ostalo :lol:
slazem se za info, al opet radio slusam zbog mjuze...
pozz

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Avg 2005, 16:45 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Okt 2004, 13:13
points je napisao:
Da li oksigen više i postoji? Na kojoj frekvenciji? U Gradišci ga više nema na 98,3 - seljaci su i tu mir stavili. Kao da mi nije dosta na 102,4.

:wink: Sad su na 101.4fm!!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 65 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4

Sva vremena su u UTC [ DST ]