banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Poslednja poseta: 22 Jun 2026, 10:10 Danas je 22 Jun 2026, 10:10

Sva vremena su u UTC [ DST ]

[ 13272 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 288, 289, 290, 291, 292, 293, 294 ... 664  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: m:tel IPTV
PostPoslato: 17 Jul 2017, 10:47 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 06 Dec 2012, 01:27
nuvolari je napisao:
Pikseliziraju tv1000, filmbox, mtv, vh1 na mtv ima distorzija zvuka, sk očajan podsjeća na loš crtani. Pinkovi filmski kanali liče na kamo snimke iz bioskopa, ton užasan. Jedino su prijvatljivi bn aldžazira hrv arena i još po neki.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ja imam njihovu kablovsku evo već 2,5 godine. Sve to što si nabrojao nije tačno. Meni se jedino ponekad pikselizuje Fox crime. Ali za razliku od Elte nema malo da nema svih kanala. Nema malo malo zbog kvara kod nadprovajdera u Tuzli. Nisu ostali bez Nacionalne geografije, Fox kanala i slično. I za vrijeme onih katastrofalnih poplava net je radio bez problema. Satotalom nemam iskustvo ali dokle god nemaju internet oni me i ne interesuju.

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2017, 10:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 16:55
Što se tiče FOX kanala nije mi jasno zašto nemaju FOX Movies, a FOX Crime su ubacili u dodatni paket iako je u početku bio u osnovnom. A HD verzija tih kanala kod m:tel-a nema ni na vidiku.

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2017, 11:37 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 31 Jan 2013, 18:13
IPTV preko neta zakon.. 8 km sa sve HBO HD i to 3 kanala

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2017, 12:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Sep 2015, 19:59
faust79 je napisao:
gishas je napisao:
Inače smo iz šume koja je udaljena 10min od boske. Kakve veze ima elta na temi o mtel Iptv, ako već biramo najbolji odnos uloženo-dobijeno za tv kanale onda je Total najbolji izbor.

S tom sitnicom da Total nema internet u ponudi.

Izgleda da vi iz mtela gledate sitnice koje vama odgovaraju, napisao sam „uloženo-dobijeno za tv kanale", ne vidim da se tu negdje spominje internet.

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2017, 13:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 13:09
Da li vama radi vracanje u nazad emisija,i da pogledate nesto od prije par sati, meni se to sjebalo totalno?
Radilo je odlicno, sada nista ne moze, pogresne satnice, sjece emisije...

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2017, 14:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Ono klasično, prvo pokušaj restart STB-a. :D
Nešto kao, popij jednu rakiju.

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2017, 17:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 13:09
Probao, zvao centralu onda :D
Prvi put likove zvao nakon tri mjeseca koriscenja i lik fino uljudno kaze pao sistem rade ljudi da ga dignu, ove sedmice ce biti napravljeno :)
Kako fina komunikacija i lako pristupanje operateru, za razliku od jebene Elte!

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2017, 17:34 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 13 Jul 2010, 23:15
To je čista sreća. Mene su šaltali 4 puta između operatera i svaki put sam morao da objašnjavam kvar. Nije mi radio opentogo, pojavi se neka greška sa kodom, neće da upali.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2017, 17:37 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 05 Jul 2017, 18:09
ja sam se upravo zbog odnosa prema korisnicima prebacila ma Eltu....u Mtelu te drže na čekanju satima dok se ne dogovore šta i kako....jednom mi je fix telefon bio isključen danima jer nisu znali ko je zeznuo stvar.....oni prvo traže krivca pa onda riješavaju...kao da je mene briga kojeg će jadnog call-operatera kazniti!

Vrh

PostPoslato: 17 Jul 2017, 20:27 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Sep 2012, 23:07
Ovi "voajeri" samo pucaju po m:telu :D

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2017, 04:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 00:25
Vuk Mandusic je napisao:
Da li vama radi vracanje u nazad emisija,i da pogledate nesto od prije par sati, meni se to sjebalo totalno?
Radilo je odlicno, sada nista ne moze, pogresne satnice, sjece emisije...

Катастрофа задњих 5-6 дана! Сатница померена за сат уназад или је емисија уназад, јебем ли га. Неће да учита, покуша па врати на тренутно, а и кад успе онда само 5-6 минута а нпр. емисија треба да траје око 60 минута итд. ма ужжас, ни 10% програма не можеш утрефити да ради.
Људи, ово причамо о услузи ''Гледај пропуштено'' и ''Гледај испочетка''. Немојте погрешно схватити па да испадне да причамо о тренутном емитовању. :D

Е на овом црном АРИС даљинском нема дугме ''Home'', a ни ''Refresh''... Ил' сам толико ћорав? :D Јел' се неким другим дугметом постиже тај ефекат, који се пре постизао на оним сивим даљинцима? Или је једини начин сад остао чупање из струје?

Још да питам и вас који имате у пакету и фиксни телефон:
Да ли сад, откако су телефон пребацили да иде преко модема, можете узвратити позив на онај који вас је звао? Нпр. имате пропуштен позив, пише вам да вас је звао број 38751хххххх и ви притиснете да га позовете и неће, избаци вас, иста ствар је и кад хоћете да позовете неки број из историје примљених позива на који сте се јавили и уредно причали. У суштини, ја знам зашто узвратни позив не може бити успостављен јер ми се на екрану фиксног телефона ''оцртава'' број 38751хххххх, а морало би испред 387 бити или + или 00, па би ишло +38751хххххх или једноставно само да буде 051хххххх. То им је багина прилична и јако иритантна или је то ипак само до мог телефона или модема???

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2017, 06:25 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 31 Jan 2013, 18:13
ajmo realne komentare, na full HD TV od 47 inca da li je slika ok kao na kablovskoj skojom sam jako zadovoljan u smislu slike ali ne i kanala?? samo bez prepucavanja.. uveo bi open ali...

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2017, 06:46 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 28 Jan 2007, 09:30
Potvrdjujem da na mtel iptv-ju ne radi opcija 'gledaj propušteno'.

https://www.blic.rs/vesti/politika/dodi ... im/szjxs4h

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2017, 12:26 
Pripravnik
Pripravnik

gishas je napisao:
Izgleda da vi iz mtela gledate sitnice koje vama odgovaraju, napisao sam „uloženo-dobijeno za tv kanale", ne vidim da se tu negdje spominje internet.

Koji "mi iz mtela" :D Valjda po logici da svi koji su zadovoljni mtelom rade u njemu :D

Poslednji put menjao faust79 dana 18 Jul 2017, 13:06, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2017, 12:28 
Pripravnik
Pripravnik

lovely je napisao:
ja sam se upravo zbog odnosa prema korisnicima prebacila ma Eltu....u Mtelu te drže na čekanju satima dok se ne dogovore šta i kako....jednom mi je fix telefon bio isključen danima jer nisu znali ko je zeznuo stvar.....oni prvo traže krivca pa onda riješavaju...kao da je mene briga kojeg će jadnog call-operatera kazniti!

Ja sam korisnik interneta i duo paketa Mtela od 2008 godine. Od kraja 2014 koristim njihov trio paket. Kad god sam zvao i prijavio kvar isti je bio otklonjen u roku od najviše 24 sata. Tu skoro mi se pokvario daljinski. Bez riječi su ga zamijenili u roku od 10 minuta.

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2017, 12:29 
Pripravnik
Pripravnik

dukicas je napisao:
Још да питам и вас који имате у пакету и фиксни телефон:
Да ли сад, откако су телефон пребацили да иде преко модема, можете узвратити позив на онај који вас је звао? Нпр. имате пропуштен позив, пише вам да вас је звао број 38751хххххх и ви притиснете да га позовете и неће, избаци вас, иста ствар је и кад хоћете да позовете неки број из историје примљених позива на који сте се јавили и уредно причали. У суштини, ја знам зашто узвратни позив не може бити успостављен јер ми се на екрану фиксног телефона ''оцртава'' број 38751хххххх, а морало би испред 387 бити или + или 00, па би ишло +38751хххххх или једноставно само да буде 051хххххх. То им је багина прилична и јако иритантна или је то ипак само до мог телефона или модема???

Kod mene to radi normalno.

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2017, 12:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Sep 2015, 19:59
faust79 je napisao:
gishas je napisao:

Koji "mi iz mtela" :D Valjda po logici da svi koji su zadovoljni mtelom tamo rade u njemu :D

Tipično za marketing maga, čita i odgovara ono što ga ne pitaš. Izgleda da jedino kod tebe sve funkcioniše i radi bez greške, čak i tehnička podrška dežura ispred zgrade, jesi pomislio da nešto ne radi kako treba oni zvone na vrata :-D, preplitka priča.

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2017, 13:57 
Pripravnik
Pripravnik

gishas je napisao:

Tipično za marketing maga, čita i odgovara ono što ga ne pitaš. Izgleda da jedino kod tebe sve funkcioniše i radi bez greške, čak i tehnička podrška dežura ispred zgrade, jesi pomislio da nešto ne radi kako treba oni zvone na vrata :-D, preplitka priča.

Da, sticajem okolnosti živim bukvalno pored zgrade Mtela u mom gradu. Ali to nema nikakve veze. Govorim istinu. Kada je prije nekoliko godina crkao njihov modem, došli su, vidjeli i zamijenili. Jednom mi nije radio fiksni došli i popravili odmah sutradan po prijavi. Prije par mjeseci se pokvario njihov daljinski ( i to nov ) došli i zamijenili u roku 10 minuta. Imaju i oni svojih mana. Tačno nemaju puno kanala u HD rezoluciji. Ali meni je bitan i internet. To total nema. Jeste treba nekada po pola sata da se jave kada hoćeš da prijaviš kvar. Desilo se par puta da Fox crime kocka i ne radi. Dukicas je pitao za fiksni. Kod mene trenutno radi normalno.

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2017, 14:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 16:55
faust79 je napisao:
Ali meni je bitan i internet. To total nema.

Kao da je zabranjeno imati Total + m:tel net ili Total + m:tel duo.

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2017, 14:26 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 13 Jul 2010, 23:15
Danas u svijetu većina događaja se pokriva u 4K, mi se ne možemo izboriti ni za 720p. Još mtel takav HD predstavlja kao nešto ekskluzivno, premium... to je uvredljivo. Te neradnike treba pljuvati u svakoj prilici.

Vrh

[ 13272 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 288, 289, 290, 291, 292, 293, 294 ... 664  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]