Vuk Mandusic je napisao:
Da li vama radi vracanje u nazad emisija,i da pogledate nesto od prije par sati, meni se to sjebalo totalno?
Radilo je odlicno, sada nista ne moze, pogresne satnice, sjece emisije...
Катастрофа задњих 5-6 дана! Сатница померена за сат уназад или је емисија уназад, јебем ли га. Неће да учита, покуша па врати на тренутно, а и кад успе онда само 5-6 минута а нпр. емисија треба да траје око 60 минута итд. ма ужжас, ни 10% програма не можеш утрефити да ради.
Људи, ово причамо о услузи ''Гледај пропуштено'' и ''Гледај испочетка''. Немојте погрешно схватити па да испадне да причамо о тренутном емитовању.
Е на овом црном АРИС даљинском нема дугме ''Home'', a ни ''Refresh''... Ил' сам толико ћорав?

Јел' се неким другим дугметом постиже тај ефекат, који се пре постизао на оним сивим даљинцима? Или је једини начин сад остао чупање из струје?
Још да питам и вас који имате у пакету и фиксни телефон:
Да ли сад, откако су телефон пребацили да иде преко модема, можете узвратити позив на онај који вас је звао? Нпр. имате пропуштен позив, пише вам да вас је звао број 38751хххххх и ви притиснете да га позовете и неће, избаци вас, иста ствар је и кад хоћете да позовете неки број из историје примљених позива на који сте се јавили и уредно причали. У суштини, ја знам зашто узвратни позив не може бити успостављен јер ми се на екрану фиксног телефона ''оцртава'' број 38751хххххх, а морало би испред 387 бити или + или 00, па би ишло +38751хххххх или једноставно само да буде 051хххххх. То им је багина прилична и јако иритантна или је то ипак само до мог телефона или модема???