zigizmund je napisao:
LOL, ma gle što se mene tiče možeš ti iskopati neki link gdje piše da Prva ide i sa 20mbps, ako ti to tako odgovara u tu tvoju sliku o savršenosti Totala i kristalne slike na Prvoj TV - meni ok, ali presmiješno je čisto iz razloga što se takve stvari za sekundu provjere i vidi se pravo stanje, odnosno kolike su to budalaštine što si naveo. Pobogu pa nema foruma na kojima se ljudi ne žale na kvalitetu slike, posebno na domaće kanale i na muljavosti između ostalog i PrveTV i ti sad provaljuješ tu teorije da Prva ide do 7mbps jer si to pročitao na nekom sajtu. Ali kao što rekoh, meni ok ..može i 20mbps ako ti treba

Hahahah, stvarno postajes smijesan, ali dobro ako tebi tako odgovara neka. Treba i takvih na forumu. Imam ja i Total i Eltu i DVB-T i Astru 28,2 i vidim dobro razliku, sistematski pregled radim svake godine, tako da mi ne trebaju pridike neukih ljudi

A i ti si dobrano otisao u off topic, uostalom ne kontam sto uopste i pises na ovoj temi kad ne zivis u Banjaluci i ne koristis Elta kabel. Osim ako se Elta nije, ne daj Boze, prosirila na ZG, a da ta informacija nije dosla do nas ovdje
svesifre je napisao:
Ljudi, postoji samo jedan način da SportKlub bude ponovo viđen na Elti, a to je da Elta sada, u vrlo kratkom periodu ostane bez znatnog broja pretplatnika, 10-tak %. A budimo realni to se neće desiti

.
A ako Sport klub bude vidjen u Blicu? Nesto su se oni mudro ucutali, a Simeunovic, ako se ne varam, rece da su oni bili korektni?