banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Avg 2025, 15:06

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 268, 269, 270, 271, 272, 273, 274 ... 1193  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 02 Dec 2012, 21:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2012, 19:52
Ko hoće može sve pronaći na forumu. Već se pisalo o svemu.

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2012, 21:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Avg 2012, 14:47
Tako je Copy nedaj se :D

http://www.youtube.com/watch?v=zZ-pJJy71Rw

Све остало је историја!

ПРАВДА ЗА СОРY-A

ИСТИНА ЗА dzonija !!! :D

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2012, 08:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Jesu li šta dodali umjesto Sport Kluba? Na poslu sam pa ne znam.

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2012, 09:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nisu jos nista dodali
Poceli su CBS Kanali,naravno jos nisu promjenili imena dole kad prebacis kanal

Све остало је историја!

ПРАВДА ЗА СОРY-A

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2012, 10:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Još treba da poprave titl CBS Drame na analogiji.
Jutros prije nego sam otišao na posao sam vidio da je ostalo na slovenačkom. U digitali je sve ok.

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2012, 10:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

I dalje je na slovenackom izgleda da nemaju namjeru da poprave

Све остало је историја!

ПРАВДА ЗА СОРY-A

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2012, 12:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jul 2008, 14:20
Sport Klub je odbio bilo kakve razgovore o produženju ugovora sa kablovskim operaterima u BIH

Sada mi nije jasno - i da elta prihvata cijenu SK kanala, i da ne laze o broju korisnika, ovi iz SK jednostavno ne zele nikako i ni pod kojim uslovima da produze ugovor sa eltom i svim drugim operaterima u BH osim sa Telemachom, ili je u pitanju nesto drugo i moze li SK zakonski tako da se ponasa.

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2012, 12:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
A razmisli samo, sto SK ne bi htio to? Pa i njima je u cilju da ih gleda sto vise ljudi i da dobiju sto vise para..

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2012, 12:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

zerocool je napisao:
A razmisli samo, sto SK ne bi htio to? Pa i njima je u cilju da ih gleda sto vise ljudi i da dobiju sto vise para..

Pa to me i buni kad pogledam ono eltino saopstenje da SK odbija bilo kakve razgovore...

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2012, 12:46 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
jbg kad lazes i petljas, normalno da niko nece da posluje sa tobom :)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2012, 12:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Upravo.

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2012, 12:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

corttex je napisao:
Sport Klub je odbio bilo kakve razgovore o produženju ugovora sa kablovskim operaterima u BIH

Sada mi nije jasno - i da elta prihvata cijenu SK kanala, i da ne laze o broju korisnika, ovi iz SK jednostavno ne zele nikako i ni pod kojim uslovima da produze ugovor sa eltom i svim drugim operaterima u BH osim sa Telemachom, ili je u pitanju nesto drugo i moze li SK zakonski tako da se ponasa.

Da kod nas ima prava i pravde nebi smjeli jer bi kao što je zizigmund rekao morali staviti najvišu određenu cijenu. Ovo je samo namećanje tj monopolizam da se ljudi pretplate isključivo na Telemach (kojeg nema koliko znam u RS) ili na Total TV. To se zove favorizovanje. To treba prijaviti i engleskom FA da Engleska Premier League nije dostupna svim građanima BiH (svim putevima a kablovskim putem nije) i onda će iduće godine kod dodjele prava za istu porazmisliti. Isto vrijedi i za Primeru. Ne žele svi satelitsku kablovsku koja ima također mana.

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2012, 12:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Samo mi je malo cudno da sada SK nece od elte recimo 10.000 eura mjesecno, ili koliko vec elta ima korisnika, zbog proslosti i principa a svi dobro znamo da pare vrte tamo gdje burgija nece ili SK ocekuje vecu zaradu ukoliko elta i ostali ne budu imali SK kanale.

Poslednji put menjao corttex dana 03 Dec 2012, 13:07, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2012, 13:04 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2012, 21:27
Sa Eltom je problem u broju korisnika SK koji je bio prijavljen i koji je naravno bio smješno mali. Elta je pokušala da se izvuče tako što je nakon upozorenja od strane SK isključila ovaj kanal iz ponude u nekim dijelovima svoje mreže. Naravno to i dalje nije bilo ni blizu prijavljenom broju korisnika.

Sada SK potpisivanje novog ugovora uslovljava isplatom prethodnog dugovanja za prekobrojne korisnike. Stvarni broj korisnika koji je preko Elte mogao pratiti SK se naravno tačno poznat i taj podatak imaju i ljudi u SK. Ovo ljudi iz Elte smatraju "odbijanjem bilo kakvih razgovora o saradnji".

Svjesni su u Elti da bilo kakva odluka Konkurencijskog vijeća BIH koje spominju u obavještenju na sajtu ne može natjerati SK da dozvoli emitovanje svog programa dok im dugovanja ne budu izmirena. Zato u istom saopštenju spominju i Telekome kako bi maskirali stvarni razlog prekida saradnje koji je i njima naravno poznat. I znaju da neće izmiriti svoja dugovanja prema SK, zato će i ekspresno potražiti zamjenu.

Za kraj:
- Elta problem (kojii je sama napravila) može riješiti samo izmirenjem dugova.
- Ovaj problem je već prešao na lični nivo pojedinih važnih ljudi u Elti i SK i teško će biti riješen.
- Elta ne može naći alternativu SK jer nijedna lokalizovana TV stanica nema otkupljena prava na koja je ekskluzivu platila SK.

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2012, 13:09 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Avg 2011, 20:18
Da, ali moramo imati na umu da je SK iskljucen svim operaterima u RS. Dobio sam u medjuvremenu neke informacije i uskoro cu ih podijeliti sa vama, samo da kompletiram sve. Prema onome sto sam dosad saznao, blizu 100 posto korisnika kablovske televizije u RS i oko 70 posto u FBiH ostalo je bez SK-a. To prevazilazi problem koji je sa njima imala Elta....uskoro vise...

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2012, 13:10 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 17 Avg 2009, 07:33
a što onad isključiše i na Blicu koji ej iamo uredno i SK + i Golf Klub
ili i oni petljaju sa brojem korisnika

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2012, 13:11 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 17 Avg 2009, 07:33
očigledano ili žele da natjeraju sve ad kače total antene ili su glupi do bola

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2012, 13:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

DANIJEL BL je napisao:
a što onad isključiše i na Blicu koji ej iamo uredno i SK + i Golf Klub
ili i oni petljaju sa brojem korisnika

Ako pretpostavimo da Blic i ostali nisu imali problema u saradnji sa SK, ispada da bi bez obzira na korektnost ili ne elta ostala bez SK u svakom slucaju.

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2012, 13:37 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Avg 2011, 20:18
CopyLeft je napisao:
corttex je napisao:

Da kod nas ima prava i pravde nebi smjeli jer bi kao što je zizigmund rekao morali staviti najvišu određenu cijenu. Ovo je samo namećanje tj monopolizam da se ljudi pretplate isključivo na Telemach (kojeg nema koliko znam u RS) ili na Total TV. To se zove favorizovanje. To treba prijaviti i engleskom FA da Engleska Premier League nije dostupna svim građanima BiH (svim putevima a kablovskim putem nije) i onda će iduće godine kod dodjele prava za istu porazmisliti. Isto vrijedi i za Primeru. Ne žele svi satelitsku kablovsku koja ima također mana.

ovo je kljucna stvar, pustite te gramaticke... :evil3:

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2012, 13:42 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2012, 21:27
Za ostale kablovske operatere nemom saznanja, ali za Eltu situacija je provjereno tačna da su "prikrivali" znatan broj pretplatnika. Da li i drugi operateri to rade da bi ostali konkurentni ne znam. Mada poznajući ljude koji se danas bave biznisom kod nas ne bi me začudilo. Većina tih današnjih "biznismena", u ovom slučaju vlasnika i suvlasnika kablovskih operatera bi u normalnim uslovima nosila prugaste košulje za ovo što rade par 36 mjeseci, a neki i duže.

Još nešto, ne znam da li ovaj forum ima neku administraciju, pa bi ih upozorio na nešto što ne svakako neumjesno a pojavljuje se u znatnoj mjeri na ovim stranincama.
Neki korisnici u ovom slučaju konkretno Vuk Mandusic konstantno piše šovinistiške parole na račun Dobojlija. Da ne bude zabune. Nisam iz Doboja, ali to svakako nije razlog da ne primjetim provokacije. Razumijem ja sitna peckanja i fore koje se vežu za pojedine regije, ali ovo mi izgleda da potpuno izlazi iz tog konteksta.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 268, 269, 270, 271, 272, 273, 274 ... 1193  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]