new_here je napisao:
Lumber Jack je napisao:
Nevjerovatno je koliko je sve što se dešava oko Totala / Telemacha, generalno uzbudljivije, zanimljivije u poređenju na suvoparne provajdere u RS, od ovih do sad nezavisnih Blica i Elta, pa do Mtela.
Ništa mtel ne radi kako treba da proprati ove stvari. Eon i dalje svjetlosnim godinama bolji od svih drugih platformi kod konkurencije. Ponuda kanala i pratećih servisa (HBO Go opcija kod Telemaha i katalozi filmova u Eonu) generalno postaje potpuno neuporediva.
Zašto nas je zapao taj baksuz da Telemah ode u fBiH umjesto u RS prvo (s obzirom da je centrala u Beogradu), nikad mi neće biti jasno...
Bas steta jebote, gledam ovu sjekiru na tvom avataru i dodje mi da je uzmem i klepim se po kiti i odsjecem je pola. Odsjecenu polu bi poslao Baketu da ga pitam da li sam dovoljno postao balija ili treba jos.
Uh sad sam se uzbudio pravo i sve mi je vise zanimljivo.
Šta god
U svakom slučaju, nedostižni su za mtel, eltu, blic... Ponuda, generalno dizajn, pristup marketingu, EON kao platforma... Možda su te stvari u razvijenim zemljama normalne, odnosno i bolje od toga (logično), ali ovde i najbolji od "naših", mtel, kasni godinama za Telemahom. Superiorniji su u svakom segmentu jednostavno.
I žao mi je što nisu bar Eltu uzeli ili koga god, da se konkurencija razvije kako treba ovde, kao što u Srbiji jeste na relaciji SBB / MTS.