MuskoBre je napisao:
A tebi je nivo interesovanja za nesto u sta neko ulozi 10-20 godina zivota, trudi i talenta, kako bi u necemu bio bolji od nekoga sa drugog kraja planeta, na skali od 1-10 0, a za 10 specijalnih efekata u Mayi, sumanutu pricu o bicima iz trinaeste galaksije zanimanje ti je na cifri 9? To tebi zvuci normalno? Za muskarca? Nemas ideju da je nivo adrenalina koji se luci tokom gledanja (ne bavljenja!) sporta, jedna od kategorija koja nas bioloski i antropoloski razlikuje od zena? Nemoj misliti da insinuiram nesto ruzno ili tesko, ionako smo debelo otisli u OT, ali ono..Muskarci nece se baviti sportom, muskarci nece gledati sport, kuda to sve ide? Zajedno cemo za zenama sjediti i plesti salove diskutujuci o Koelju, pincu Seke Aleksic i kolicini limuntosa koja ide u zimnicu?
P.S Ganjas li barem nake kurvetine, odbijas li se od alkohola, drogiras li se, kockas li, bilo sta? Molim te reci da je odgovor na bilo koje od ovih pitanja - DA

naravno da mi je nivo interesovanja za nekoga ko ulozi 10-20 godina zivota, a da pri tome ostane glup, primitivan i nepismen, 0
ne vidim niti jedan razlog zasto bi me ta primitivna grupacija interesovala
sto se tice spec. efekata u Mayi i sumanutih prica o bicima iz trinaeste galaksije...mozda 4, ali trebao bih prvo izvrsiti provjeru kako je uradjeno/napisano
ne znam za tebe, ali mene od zena bioloski i antropoloski razlikuje jbni polni organ i sposobnost rasudjivanja

gledanje kako neko drugi trci/skace/vozi/itd. umjesto mene, ne izaziva u meni nikakav efekat, osim uspavljivanja, pa zato radije vozim biciklo ili odem sa drustvom na basket ili fudbalicu
uostalom, tebe bi isto tako trebalo brinuti sve veci broj zena koje gledaju sport, zar ti to ne oduzima muskost?

ps. jedino na "bilo sta" bi odgovor mogao biti DA