banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 22:02

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 1193  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Elta Kabel
PostPoslato: 11 Mar 2008, 21:55 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Mar 2008, 13:50
points je napisao:
Jedini CMC za koji ja znam je Croatian Music Channel, i krajnje je smećast :)

Ne ne, iako imaju iste inicijale, Country Music Channel se emituje iz SAD i pušta isključivo savremenu kantri muziku (Faith Hill, Dixie Chicks, Rascal Flatts...), i ima ga u nekim hrvatskim kablovskim paketima.

A ovaj hrvatski CMC se može gledati i na Netu, i slažem se da je kaka.

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2008, 19:59 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 06 Mar 2008, 00:34
pixi87 je napisao:
srbija je dosla do uslova od 2 miliona korisnika svog kablovskog sistema i eurosport im daje svoj signal i pravo na svoje komentatore i oslobodjeni su placana po korisniku 2eura koje vi necete da platite i to nema veze sa nikakvim izdajstvom

U Srbiji nema 2 milijona korisnika kablovske televizije nego oko 500.000 korisnika, zato tvoji razlozi ne drže. Evo primera, u Sloveniji postoji 300.000 kablovskih korisnika a plaćaju 2 puta veču cijenu po korisniku nego kablovski operateri Srbije. To znači da Eurosport dobije više para u jednoj godini u Sloveniji nego u Srbiji i logično bi bilo, da komentare uvedu prvo u Sloveniji nego u Srbiji. No začudujoće Eurosport je uveo komentare na srpskom jeziku a na slovenačkom nije. A razlog zato je uglavnom šamar koji su im dali bosanski operateri gde je u izboru Sport Klub Eurosport izgubio. Ali nije izgubio zato što je slab, nego zato što je ucenjivao kablovske operatere bih. Na ucjene je odgovoreno bojkotom i isključenjem Eurosporta a uvođenjem Sport Kluba. I opet tvrdim, u takvim uslovima vratiti Eurosport kada smo jih gotovo bili dali na kolena, je izdaja. Tu stoji još nešto drugo. Eurosport za jednog korisnika košta 0,65 KM mjesećno. Oni koji su uključili neka vam pokažu račun dali su platili broj korisnika X 0,65KM uključujići porez. Tada me možete uvjeriti da je to pošteno a ne izkoristiti situaciju, da se krade na broju korisnika umjesto da se situacija iskoristi da se sa Eurosportom dogovore bolji uslovi. Dok smo mi većina operatera bojkotovali Eurosport za bolje uslove u budućnosti navedene kolege koriste situaciju, da emituju Eurosport a da im plate dosta manje no što bi inače platili. Ne želimo više debatirati o ovome, uzmite račun od operatera,provjerite moje reč, prebrojte koliko operatera nema Eurosporta, a koliko ih ima pa razmislite je li nas 50 naopako radimo, a samo njih nekoliko vole vas korisnike.

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2008, 21:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Dec 2005, 17:43
info_elta je napisao:
...Eurosport za jednog korisnika košta 0,65 KM mjesećno. Oni koji su uključili neka vam pokažu račun dali su platili broj korisnika X 0,65KM uključujići porez. Tada me možete uvjeriti da je to pošteno a ne izkoristiti situaciju, da se krade na broju korisnika umjesto da se situacija iskoristi da se sa Eurosportom dogovore bolji uslovi. Dok smo mi većina operatera bojkotovali Eurosport za bolje uslove u budućnosti navedene kolege koriste situaciju, da emituju Eurosport a da im plate dosta manje no što bi inače platili. Ne želimo više debatirati o ovome, uzmite račun od operatera,provjerite moje reč, prebrojte koliko operatera nema Eurosporta, a koliko ih ima pa razmislite je li nas 50 naopako radimo, a samo njih nekoliko vole vas korisnike.

Uvedite programske pakete, segmentirajte tržište, prevalite tih 0,65 KM na korisnike koji žele da prate Eurosport 1 i Eurosport 2 na srpskom jeziku i koji su spremni to da plate.

Ovo se ne odnosi samo na Eurosport kanale. Postoje i drugi kanali prevedeni na srpski jezik, a ne nalaze se u ponudi.

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2008, 08:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
pa ako cemo tako, onda bolje da se uvede neki odlican kodiran kanal (po mogucnosti sa titlovima) jer me Eurosport ne interesuje ni u besplatnom obliku :D
btw cini mi se da na Netcomu ima Eurosport

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2008, 09:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

BSE je napisao:
pa ako cemo tako, onda bolje da se uvede neki odlican kodiran kanal (po mogucnosti sa titlovima) jer me Eurosport ne interesuje ni u besplatnom obliku :D
btw cini mi se da na Netcomu ima Eurosport

Mnogo štošta bi oni mogli/trebali uvesti, ali sve to košta...

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2008, 09:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
ne znam stvarno cemu uvodjenje b92, kad sam u Srbiji nista toliko spektakularno nema na tom kanalu
ali s druge strane dobili smo rts1,rts2 i Avalu koji isto tako nisu nesto pa hajd` stavite i taj b92

pa kako nema...liga sampiona sa najboljim komentatorima u regiji, Formula 1, BBC-ijevi domumentarci, Robin Hud, Vratice se rode, Vodic za roditelje...ali dobro o ukusima se ne raspravlja...
PITANJE ZA ELTU: Kada i da li mozemo ocekivati na kablovskoj FOX TV SRBIJA, ENTER TV,
ART, STUDIO B i KOSAVU???

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2008, 10:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
Pa šta će ti Art, Studio B? Onaj ko to ima, vjerovatno često poželi suprotno. Prekinite zahtijevati i gledajte šta imate.

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2008, 15:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

points je napisao:
Pa šta će ti Art, Studio B? Onaj ko to ima, vjerovatno često poželi suprotno. Prekinite zahtijevati i gledajte šta imate.

Pa veoma jednostavno...dopada mi se program...I ja imam hrpu glupih kanala pa sam pozelio da vidim nesto bolje i kvalitetnije od ovoga sto mi je neko drugi ( citaj ELTA ) naturio...

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2008, 15:59 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 06 Mar 2008, 13:36
Ne dirajte mi FASHION TV :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A sto se mene tice mozete izbaciti i BHT, FTV, HTV1, ATV ma sve sto smara politkom.

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2008, 08:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

drug je napisao:
pa kako nema...liga sampiona sa najboljim komentatorima u regiji, Formula 1, BBC-ijevi domumentarci, Robin Hud, Vratice se rode, Vodic za roditelje...ali dobro o ukusima se ne raspravlja...
PITANJE ZA ELTU: Kada i da li mozemo ocekivati na kablovskoj FOX TV SRBIJA, ENTER TV,
ART, STUDIO B i KOSAVU???

najbolji komentatori u regiji mislim da rade na HRTu, Ligu sampiona ne gledam, BBC-eve dokumentarce ne gledam na b92 jer su glasovi za voice-over ocajni, Vratice se rode imas i na Novoj i na RTRSu, Vodic za roditelje nije nista posebno sto ostale tv stanice ne pokusavaju da urade (uglavnom isti ocaj),.... sve u svemu b92 je supljak tv na kojoj se uglavnom smaram
art, studio b i kosava .... ughhh jos gori smor

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2008, 08:56 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Koliko vidim, bar na osnovu ovih kanala sto imamo (rts1, rts2, avala...) srbijanske TV stanice sux...

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2008, 08:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Macr0 je napisao:
Koliko vidim, bar na osnovu ovih kanala sto imamo (rts1, rts2, avala...) srbijanske TV stanice sux...

amen!
milioni kanala kod njih a niti jedan k**cu ne valja

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2008, 10:32 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2008, 13:00
danas je deset dana kako neko ko se predstavlja kao radnik ELTE na ovom forumu obeća RTS 1,RTS2,AVALU, u Foči .E pa radniče SLAGAO SI.Elta mora da zna da ima pretplatnike i u istočnom dijelu RS. :fist: :angry4:

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2008, 11:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

najbolji komentatori u regiji mislim da rade na HRTu, Ligu sampiona ne gledam, BBC-eve dokumentarce ne gledam na b92 jer su glasovi za voice-over ocajni, Vratice se rode imas i na Novoj i na RTRSu, Vodic za roditelje nije nista posebno sto ostale tv stanice ne pokusavaju da urade (uglavnom isti ocaj),.... sve u svemu b92 je supljak tv na kojoj se uglavnom smaram
art, studio b i kosava .... ughhh jos gori smor[/quote]

Pa po meni su najbolji komentatori na B92, dok brate hvatski utusise bezidejnoscu a poprilicno i uspavano zvuce kao da prenose Domino Day, sto se tice BBC-ijevih dokumentaraca pogledaj koji pa sudi, a na B92 ide 17 epizoda serije Vratice se rode, dok ne bih bas rekao da si gledao ijedno izdanje emisije Vodic za roditelje...ali uostalom o ukusima se ne raspravlja...moje misljenje je takvo...imam sve zemaljske kanale koji se mogu uloviti ovdje, oko 800 satelitskih i Total paket pa sam takvo vidjenje stekao...
ALI KAO STO REKOH, O UKUSIMA SE NE RASPRAVLJA, JA POSTUJEM TVOJ STAV, POSTUJ I TI TUDJI...

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2008, 21:39 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 18 Jan 2006, 13:38
HTV1 su pustili preko zemaljske antene i pokvarili sliku :roll: . HTV1 i HTV2 su bili jedni od rijetkih kanala koji su konstatno imali kvalitetnu sliku. Zašto su sada odlučili da to pokvare ko zna.
RTS1, RTS2, Avala loša slika, valjda ima neki risiver sem Total TV na koji se mogu gledati ovi programi? Slika se stalno ledi na par sekundi što je iritirajuće, pogotovo kad je neka zanimljiva utakmica.

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2008, 11:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
I ja imam nekoliko total tv kanala na kablovskoj pa se slika nikad ne 'ledi', a naravno da i oni koriste taj isti lošak receiver. Pusti te priče, neka namjeste antenu i ne mažu oči narodu.

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2008, 20:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ни на једном каналу у понуди Елте нема преноса женског финала Индијан Велса 2008, Ана Ивановић - Светлана Кузњецова. Пренос иде на Еуроспорту, који се може пратити на Неткому, Тотал ТВ-у или ко има сателитску антену као бесплатан канал, али на њемачком.

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2008, 09:02 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

a to je znaci razlog zasto HRT1 vise nije stereo ?
nego koji krembil kvari kanale tamo u Elti ? sad je Explorer prebacen na ruski jezik i dobijam osip kad slusam rusku nadsinhronizaciju
sta je sa titlovima na NG? i gdje je taj dezurni u Elti kad Nove nije bilo sa petka na subotu skoro 24 sata ?

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2008, 13:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
BSE je napisao:
sad je Explorer prebacen na ruski jezik i dobijam osip kad slusam rusku nadsinhronizaciju

A njagore od svega toga je sto JEDAN (1) Rus sinhronizuje cijeli program. Od emisija do reklama, sinhronizuje i muske i zenske glasove.Znam da je zemlja u krizi al bas ovoliko.....

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2008, 14:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
latica84 je napisao:
Ne dirajte mi FASHION TV :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A sto se mene tice mozete izbaciti i BHT, FTV, HTV1, ATV ma sve sto smara politkom.
Izbaciti i Hayat i Hayat i Hayat ..pleas

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 1193  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]