banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 17:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 239, 240, 241, 242, 243, 244, 245 ... 1193  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 07 Nov 2012, 23:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
Zvacu ujutro,odakle tj.sa kojeg predajnika ona hvata signal,moze biti i do toga,ja npr.sa paprikovca sa bolnice hvatam

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2012, 00:09 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 08 Nov 2012, 00:06
ja sam iz Zvornika, i čitav dan su ubacivali te programe i podešavali... što je rekao ovaj momak ranije, i al džazira, i razni tuzlansko sarajevski kanali, i par dobrih stranih kanala... i sad najednom naglo ugasiše, i vratiše samo pola starih kanala... Da li ko zna šta je u pitanju.

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2012, 09:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Avg 2012, 14:47
Tesko da ce ti neko ovdje to znati reci,zovi teh.podrsku

http://www.youtube.com/watch?v=zZ-pJJy71Rw

Све остало је историја!

ПРАВДА ЗА СОРY-A

ИСТИНА ЗА dzonija !!! :D

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2012, 13:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Evo danas na mmds u BL sve proradilo,sem naravno ovih fiksova za koje cemo sutra saznati koji su kanali.
Zna li se kad ce pustati veceras u 00:01 ili sutra

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2012, 13:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Kako mislis sutra saznati, ako je sutra 09.11?

Vrh

PostPoslato: 08 Nov 2012, 14:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

u jbt ja mislio 09 pustaju kad vidim sad na tv da 10 tog pustaju,moja greska hehe

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2012, 11:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

I ja sam konto da je danas al nije jbg

Све остало је историја!

ПРАВДА ЗА СОРY-A

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2012, 12:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

pa hoce li nocas pustati u 00:01 ili ce sutra,zna li se sta

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2012, 14:25 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Avg 2011, 20:18
aj u dvajes marki da neće bit tih kanala ni sutra

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2012, 15:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Apr 2003, 12:32
Ma nece 100%... Nigdje ne pise da ce biti sutra, nego pise u fazonu: trebalo bi da je sutra...

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2012, 15:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

nekako se bojim da ste u pravu,al vidjecemo

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2012, 15:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
Ma koga briga? Vraćajte Foxove stoko :D

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2012, 16:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jul 2008, 14:20
Vec su pomaknuli na 15.11. nista novo ni neuobicajeno kada je elta u pitanju, i naravno, nije do njih.

Vrh

PostPoslato: 09 Nov 2012, 19:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Jebe nas elte i jebe evo pise da ce kanlai biti pustenu u cetvratk

Све остало је историја!

ПРАВДА ЗА СОРY-A

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2012, 00:34 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 10 Avg 2012, 17:14
stvarno je smece ova elta ko god ima bilo kakvu alternativu trebao bi se rijesiti elte kojoj su na zadnjem mjestu korisnici

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2012, 02:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2012, 19:52
Jebo ih ko ih nauči i mi ćemo da gledamo evo već mjesec dana u obavijest. Stvarno sramota.
Ne treba im gora antireklama jer je sami prave. Šta im znači onaj slogan "Naš kabal vas neće iznevjeriti" - ma vaš kabal je mački o rep sa ovakvom neozbiljnom uslugom.

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2012, 08:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jul 2008, 14:20
Nije ovo nista kako elta moze.
Sjecam se slucaja oko pustanja digitalne kablovske televizije u Prijedoru.
Eltino obecanje je bilo 01.11.2008. pa kada nije bilo tada, bice za mjesec, sedmicu, godinu... da bi nekakvu probnu digitalnu televiziju na kraju dobili tek u januaru 2012. godine, a pravo je pustena koliko se sjecam u martu ove godine - znaci skoro tri i po godine zavlacenja.

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2012, 09:10 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Hajde sada svi u red i kod čika shlagera po total....'ebala vas Elta....

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2012, 09:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ja ozbiljno razmisljam o Totalu

Све остало је историја!

ПРАВДА ЗА СОРY-A

Vrh

PostPoslato: 10 Nov 2012, 10:25 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
_зока je napisao:
Hajde sada svi u red i kod čika shlagera po total....'ebala vas Elta....

zok@,hvala sto me preporucujes,ali nemoj da me forumasi uzmu na zub ako se odluce za total,a njega nema :D

stalno me iz bg i sa yebu sa kolicinama,pa cak i za ove dijasporce i periferiju koja sad uzima,najcesce moram pravit liste cekanja,jos ako grad ponovo pocne uzimat,onda ce trebat veza da se uzme total hahahah

inace,islo je to nekad u gradu masovno...2006,2007,negdje do pojave digija i kablovskih....nikad necu zaboravit maj 2006,tad sam se na svom primjeru najbolje uvjerio (slucajno 8) ),sta znaci reklama...
naime,ja sam total tv poceo prodavat i montirat par mjeseci,prije svih ostalih (zvanicno je u bosni krenuo avgusta 2008)....a ja sam zapamtio datum kad sam prodao prvi..bio 2 maj 2006,uzeo ga jedan cuvar sa tunjica,iako je bio praznik,neradni dan (covjek sad s pravom moze rec da je bio prvi vlasnik totala u bih!! 8) )...imam kolegu u bg koji na banovom brdu ima ovakvu radnju kao ja,i montirao je po bg i srbiji vec preko 20-30 hiljada totala...i cim je tog maja krenuo total u srbiji,napravimo semu da mi on tamo aktivira receivere na srbijanske licne karte,a ja ih prodajem ovdje,za prevoz naravno uvijek se moze "snaci" 8) ...elem,reklama....2-3 dana,nakon toga 2.maja,kupi ga izmedju ostalih i bobo,gazda Arie,tadasnji...i potrefi se da pocinje EP za U21,ono kad smo bili drugi,igrali sa njemackom,portugalom,ukrajinom,generacija krasica,kolarova,baneta ivanovica.... i jos se potrefi da tu prvu utakmicu na prvenstvu protiv svaba ne prenosi niko odavde,rtrs i sl,vec samo B92,a to je kanal koji se dotad ovdje mogao samo sanjat,nije bilo seme da se gleda nikako,ni preko predajnika,ni preko onih samsunga 9500,humaxa,sheringa...ma nicega!!
i sad,kako se vijesti munjevitom brzine sire,svi to vece dolaze u Ariu,ne vjerujuci svojim ocima :D ...bukvalno,ali bukvalno,u arii covjek covjeku na glavi sjede,stoje izmedju stolova,gledaju izvan kafica,kao ono sto smo slusali 60-tih godina kad jedna kuca u selu ima televizor i svi dolaze....a dionis i ostali kafici-prazni potpuno,pokoja tinejdzerka pije produzenu sa slagom...vijest da se "u banjaluci moze gledat rts 1,rts 2 ,pa cak i B92" je prostrujala gradom isto vece,a jos pojacana time sto je bila totalna fudbalska euforija jer za manje od mjesec dana pocinje SP 2006 u Njemackoj,gdje smo (kao i obicno) otisli puni ambicija 8)

Sutradan... :D :D

Dolazim na posao u 9h po obicaju,a jedno 20 banjaluckih gazda kafica stoji u redu :D :D ...znam ih ja vecinu,posto sam dugo godina prije ovog posla radio kao konobar po kaficima u boriku i novoj varosi...ja ne mogu opisat sta je to bilo i koliko su svi insistirali da ga kupe ODMAH i SADA...iako se to tada sa montazom i sestomjesecnom pretplatom placalo vise od 500 maraka (kupovalo se,a ne iznajmljivalo),gazde hoce da me ljube kad im nabavim,kao da mu poklanjam,a ne prodajem i jos zaradjujem na njemu!...i to DOBRO zaradjujem,ne vjerujem da bih sad ovo kuckao odavde sa vikendice da nije bilo tog ludila maja i juna 2006.... :D :D

kasnije je sve splasnulo,nasi fudbaleri po obicaju poduvase,kablovske (preko totala) ubacile b92,rts1,rts2..uostalom,vec i sledece utakmice na tom prvenstvu za U21,protiv Portugala,Ukrajine,je pravo otkupio i RTRS,pa su mozda neki i zazalili sto su dali tih 500 maraka za total tv,hahaha,.......a kad je krenuo zvanicno u bosni,dvije i po godine kasnije,tad ga je pocela raditi svaka budala (covjek ima cvjecaru,i sklopi ugovor da bude diler total tv-a :( ),bilo je svakakvih montera,priucenih i nepriucenih,koji ne znaju ni signal nac,ni sakrit kablove,ni zasarafat tanjir kako treba...90% njih je nanijelo vise stete i antipropagande totalu,nego koristi....

uglavnom,da sam dao dzaba taj total u ariu,isplatio bi mi se pedesetostruko...zato na pravu reklamu nikad ne treba zaliti....i govorio sam to bobi dosta puta,nudio u sali da mu vratim pare :D :D

ali...jos jednom ponavljam,iako je to cak i protiv mojih interesa...nemojte se zaletati...iako je total odlican paket,i nema nikakvih problema ako se ljudski namontira,nemojte prelazit sa elte...ipak elta za razliku od totala ima htvatske kanale,arene,a da ne govorim da se za jednu pretplatu moze nezavisno gledat na 5 televizora,dok je total tv individualni sistem za jedan tv u kuci,a sve ostalo se dodatno placa....

a korisnici kao korisnici,uvijek ce bit nezadovoljnih...eto,pisao sam kako je placan po 500 maraka,i kako su me ljudi ljubili od srece kad im ga nabavim,a tad je imao samo 24 kanala :( :( ...sad ima sigurno bar 70 kanala,placa se 80 maraka,a opet imaju sto zamjerki...

ps posto ima dosta zbunjenih ljudi u gradu koji su mislili da imaju srbijanski total,a ustvari nemaju,da pojasnim...srbijanski total imaju samo ti koji su tada od maja 2006,do avgusta 2006 uzeli taj total kod mene,ili na neki nacin sami iznajmili preko familije u srbiji....vec 2008 kad je totale poceo prodavat unikom,pa kasnije i ecom,svi ti njihovi totali su prebaceni na total tv bih,a na srbijanskim karticama su samo ovi koje pomenuh...i jedino oni danas nemaju nikakvih problema sa zamracivanjem kanala i porukom "pozovite korisnicki servis da biste se pretplatili na ovaja kanal (4)" 8)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 239, 240, 241, 242, 243, 244, 245 ... 1193  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]