banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 06 Avg 2025, 03:41

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 229, 230, 231, 232, 233, 234, 235 ... 1193  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Okt 2012, 21:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Avg 2012, 14:47
CopyLeft je napisao:
Hoće li se sad Eltaši sjetiti vratiti Arena Sport 1 kanal u HD pošto je ovaj jako loše slike iz SD-a.

Vratice

http://www.youtube.com/watch?v=zZ-pJJy71Rw

Све остало је историја!

ПРАВДА ЗА СОРY-A

ИСТИНА ЗА dzonija !!! :D

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2012, 11:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
milanbl23 je napisao:
Cinestar kanali su kvalitetni kanali. Sigurno su bolji od fox crime i life.

Svasta. FOX Life i Crime su kanali koji nemaju nikakvu adekvatnu zamjenu, i u Elti ako zele zadrzati korisnike neka porazmisle o vracanju dva izgubljena i uvdjenju novog FOX-ovog kanala. Sve ostalo je smuckaj i prospi. I da, ni meni nisu odgovorili, ne samo na jedan, nego na hrpu mail-ova vezanih za FOX. A da ne pricamo o tome da mi potpuno ignorisu i mailove vezane za HBO i Sport Klub. Toliko o profesionalnosti i radu "naseg najboljeg operatera". :roll:

Po meni, ako zele bar malo umiriti korisnike neka hitno uvedu AXN i SciFi. A do kraja godine i HBO. Ali meni se cini da ce oni ostati i bez NatGeo i Sport Kluba.

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2012, 12:17 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2011, 18:38
drug je napisao:
milanbl23 je napisao:

Svasta. FOX Life i Crime su kanali koji nemaju nikakvu adekvatnu zamjenu, i u Elti ako zele zadrzati korisnike neka porazmisle o vracanju dva izgubljena i uvdjenju novog FOX-ovog kanala. Sve ostalo je smuckaj i prospi. I da, ni meni nisu odgovorili, ne samo na jedan, nego na hrpu mail-ova vezanih za FOX. A da ne pricamo o tome da mi potpuno ignorisu i mailove vezane za HBO i Sport Klub. Toliko o profesionalnosti i radu "naseg najboljeg operatera". :roll:

Po meni, ako zele bar malo umiriti korisnike neka hitno uvedu AXN i SciFi. A do kraja godine i HBO. Ali meni se cini da ce oni ostati i bez NatGeo i Sport Kluba.

Sport Kluba nema! da li je u pitanju privremeni ili trajni prekid emitovanja ne znam......

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2012, 12:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Mar 2012, 10:48
Na blicTV je tu. Sad se F1 zavrsi...

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2012, 12:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nema na Elti,jel jos traje F1

Све остало је историја!

ПРАВДА ЗА СОРY-A

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2012, 12:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Mar 2012, 10:48
Ne, treba da pocne prenos honaldske lige Fejenord-Ajaks

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2012, 12:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Evo vratio se SK,a evo pocinje alpsko skijanje na EuroSport-u

Све остало је историја!

ПРАВДА ЗА СОРY-A

Vrh

Tema posta: Re: Elta Kabel
PostPoslato: 28 Okt 2012, 12:57 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2012, 21:27
vecavjestica je napisao:
svesifre je napisao:
Nije mi jasno zašto su FOX-ove isključili svima. Mogli su ako je nevolja da ih ugase u I.Sarajevu, Trebinju, i ostalik zabitima, kao što su uradili sa SportKlubom. Nisu morali dirati Doboj i Banjaluku, tako bi izbjegli ove prozivke i sve bi nastavilo da šljaka.

Ajde ti meni objasni sto to Istocnom Sarajevu????Ko mi smo ovdje zadnja rupa na svirali,ako vama ukljuce a nama ne ukljuce tuzicu Eltu brzinom munje.

Pa zato što ih niko nije tužio za SortKlub koji u Istočnom Sarajevu ne emituju već drugu godinu. Zato bi trebali tamo isključiti i FOX, a zauzvrat pustiti TV Vogošća ili TV Igman.

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2012, 13:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Ma da, pada kisa i automatski nesto ne radi. SK prekida svaki minut-dva i to bas danas kad ima hrpa prejakih utakmica..

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2012, 13:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

zerocool je napisao:
Ma da, pada kisa i automatski nesto ne radi. SK prekida svaki minut-dva i to bas danas kad ima hrpa prejakih utakmica..

Samo da ne bude prekida kad pocne Chelsea-United

Све остало је историја!

ПРАВДА ЗА СОРY-A

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2012, 14:45 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 13 Jun 2011, 18:08
Ljudi ja ne mogu nikako da poredam kanale onako kako ja hocu znaci ne mogu staviti RTRS npr. na 1 kad idem na opciju premjestanja kanala zakljucana je opcija tj.nema je,nepostoji u cemu je fora?

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2012, 15:04 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 19 Okt 2012, 22:11
drug je napisao:
milanbl23 je napisao:

Sigurno bi vise ljudi pratilo cinestar kanale nego fox life i crime. Cinestar kanali su 2 puta bolji od fox. Ja se samo nadam da ce elta ubaciti cinestar kanale u analogiju i digitalu. Cinestar i cinestar thriller imaju zajedno preko 40 sati filmova svaki dan :) :) Ako dobijemo na kraju MGM, nece biti dobro... :angry4:

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2012, 15:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Molim te prestani valjati nebuloze. Prvo, FOX Life i FOX Crime nisu uopste filmski kanali. Na njima se emituje najkvalitetniji serijski program, i to valjda znas. Rijec je o zaista visokokvalitetnim kanalima ciji je posljednji lokalizovani proizvod FOX zasigurno jedan od najboljih kanala ikada ubacenih u kablovske sisteme i DTH platforme. Stoga, ne postoji nikakva sansa da FOX-ove kanale mijenjaju Cinestarovi kanali, niti bilo ciji drugi. A sto se tice samih Cinestarovih kanala, imam ih oba otkako su usli u Total. Nisu nista posebno. Nema dobrog filma bez HBO. Cinestar neka ubacuju ako hoce, nemam nista protiv, ali ne umjesto FOX-a. A ti ako radis za Eltu, ne moras nam to na ovako ociledan nacin pokazivati. :wink:

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2012, 15:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ali dok vrijeme prolazi, a halapljivi menadzment Elta kabela trpa nase pare u dzepove, kvalitetnim tv kanalima gledamo u ledja, dok nam se te iste halapljive Eltine njuske smiju u lice sa Slonovima, Hemama, Kantonalnim servisima...

Dok Elta sva zivo pogubi, u isto vrijeme korisnici Totala imaju cak 4 FOX-a. Evo screena sa BH Totala, novi FOX na poziciji 22.

Slika

Vrh

Tema posta: Re: Elta Kabel
PostPoslato: 28 Okt 2012, 16:03 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 06 Okt 2012, 15:38
svesifre je napisao:
vecavjestica je napisao:
svesifre je napisao:
Nije mi jasno zašto su FOX-ove isključili svima. Mogli su ako je nevolja da ih ugase u I.Sarajevu, Trebinju, i ostalik zabitima, kao što su uradili sa SportKlubom. Nisu morali dirati Doboj i Banjaluku, tako bi izbjegli ove prozivke i sve bi nastavilo da šljaka.

Ajde ti meni objasni sto to Istocnom Sarajevu????Ko mi smo ovdje zadnja rupa na svirali,ako vama ukljuce a nama ne ukljuce tuzicu Eltu brzinom munje.

Pa zato što ih niko nije tužio za SortKlub koji u Istočnom Sarajevu ne emituju već drugu godinu. Zato bi trebali tamo isključiti i FOX, a zauzvrat pustiti TV Vogošća ili TV Igman.

Da sam ja sportski fanatik ja bih napravila veliku frku oko toga.Ja sportske kanale uopste ne gledam tako da me to ne interesuje.A ja cu ih tuziti ako vama ukljuce foxove a meni ne.A tvoje sugestije o kanalima za Ist.Sa. necu komentarisari jer mislim da sami komentari govore puno o tebi.

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2012, 20:11 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Avg 2011, 20:18
jebate, druga amadeusa nema pa nema :evil3: :evil3:

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2012, 20:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nece taj jos dugo se javljati,mozda se javi poslje uvodjenja ovih filmskih kanala?

Све остало је историја!

ПРАВДА ЗА СОРY-A

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2012, 20:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
Opet nema prevoda na MTV-ju, pa ako može ponovo da se uključi, bio bih zahvalan. ;)

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2012, 21:10 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 08 Okt 2012, 12:20
al jazeera????? kad ce biti na elti????

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2012, 22:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

casttra je napisao:
al jazeera????? kad ce biti na elti????

Al Jazzera Balkan ima na digitali,dok na analogiji nema

Све остало је историја!

ПРАВДА ЗА СОРY-A

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 229, 230, 231, 232, 233, 234, 235 ... 1193  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]