banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 00:27

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1582 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 80  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: RTV BN
PostPoslato: 11 Feb 2015, 19:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Dueli i kontradueli...

Citiraj:

Aleksandar Trifunović: Bosić se morao pojaviti na RTRS-u!

Bosić se morao pojaviti, pa makar i da prećuti cijelu emisiju. Morao i tačka ...
Autor: Aleksandar Trifunović
Veličina slova: a a a

Sve što imam reći o RTRS kažem njihovim urednicima direktno. Ne rijetko pred publikom.

Prošli direktor, sa višegodišnjim stažom, mi je pisao pisma na više stranica pokušavajući opravdati ono što se opravdati ne može, da entitetski javni servis nema veze sa pojmom-Javni.

Sadržaj tih pisanija ću sačuvati za sebe. Gostujem otprilike svake 4 godine na talasima ove kuće, i to kada trebaju nekog koga će pokušati etiketirati. Onda se dodatno ljute kad im to ne uspije. Uglavnom, zabavno je. Onomad me tako neupućena mlada novinarka sa najboljom namjerom zvala da ispričam nešto o MENSA BiH čiji sam član i osnivač, pa me u suzama par sati nakon toga zvala da mi javi da ne mogu gostovati, tako joj je rekao urednik. Dijete niko nije brifovao, ne zamjerim joj.

Dakle, o RTRS nemam šta reći. Sve sam rekao. Ali o lideru opozicije Mladenu Bosiću, imam. Za početak da razjasnimo, Bosić se nije pojavio u duelu sa Dodikom zato što se boji, opravdano, da će ga Milorad verbalno poraziti. I to neme veze sa Dodikovim oratorstvom, nipošto, to isključivo ima veze sa Bosićevom nesposobnošću da pred kamerom prozbori bilo šta suvislo. Mladen Bosić je izjavio da ne želi da se pojavi u RTRS zato što je režimska, ajde?! Pa zar to nije razlog više. Bosić se morao pojaviti, pa makar i da prećuti cijelu emisiju. Morao i tačka ...

U praktičnom smislu Bosić je mogao reći da je bolestan i poslati nekog drugog jer u SDS ima ljudi koji na sličan način gov(oru) po medijima kao Dodik, koji ga lično znaju iz njegove trgovačke faze, ljudi kojih se on ustručava, ali Bosić zna da će taj koji nadmudri Dodika u duelu postati novi Predsjednik SDS na narednim izborima i to nikad neće uraditi....Ne zato što ga smatramo zanimljivim, već po nekom redu stvari i mi smo Bosiću smo ispred BUKA slali više poziva za intervju, sve redom ih je odbio.

Ako dobro pamtim sekretarica dotičnog je rekla da on ne daje intervjue za portale.?! Ne postoji političar koga smo pitali za intervju a da ga nismo dobili. Osim Bosića. Čovjek Saopštenje.

Sedam dana nakon izbora koje je izgubio isključivo svojom nesposobnošću, Bosić se nije pojavljivao u medijima. Ljut, tužan ili šta već.... Ako se Ivanićevom novom napadu samoljublja koje se ne može gledati, Čavićevoj stalnoj ljutnji na sve i svakog, osim na sebe, doda ovako preplašeni i zbunjeni lider opozicije Bosić dobijemo najrealniju slika ove jalove grupacije koja je sve samo ne smetnja ovoj katastrofalnoj vlasti.

http://www.6yka.com/novost/74431/aleksa ... na-rtrs-u-

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2015, 23:27 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 16 Apr 2014, 23:26
Da li je neko pogledao novo izdanje emisije "Danas u Srpskoj"? Pa i Vikom pravi bolja ukljucenja uzivo,nego sto to rade ljudi koji vode tu emisiju.

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2015, 00:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jul 2011, 18:54
Dobra im je ta emisija, baš dosta priloga iz cijele RS..
Naravno dok ne dođu do tih uključenja koja su dosadna.

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2015, 16:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
dr medici je napisao:
Da li je neko pogledao novo izdanje emisije "Danas u Srpskoj"? Pa i Vikom pravi bolja ukljucenja uzivo,nego sto to rade ljudi koji vode tu emisiju.

Kič, šund, tuga, čemer. Još kad ona crna voditeljka se spotake i umalo ne ljosnu na nos trčeći da pozdravi Bosića :roll: a i jako loše im se snalaze voditelji kad nije klasično čitanje vijesti već treba i malo spontanosti. Uključenja sa lica mjesta loša.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2015, 11:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Sep 2009, 15:22
bn izgleda svjesno obmanuo gledaoce.

ANDREA VUKOVIĆ
Za ovo vam služi sloboda govora?

Slika

Oprezno pristupam ocjeni da je novinarstvo u Republici Srpskoj dotaklo dno jer rupa se tako posvećeno kopa da svaki dan prijeti da me po jednom demantuje.
piše: Andrea Vuković

Ali vrlo smo blizu.

BN portal reciklirao je blog Dragana Bursaća objavljen na portalu „buka“ 28. novembra 2011, prilagodio ga da pogoduje momentu potvrđenog datuma vjenčanja sina predsjednika Republike i objavio kao vijest o tome da Igor Dodik ženi Arijanu Demirović.

Jedna od najčitanijih vijesti, stotina komentara do kraja dana, onanisanje iz svih tabora... Opozicioni spin-doktore, uredniče, unesrećeni pripravniče što objavljuješ vijesti na portalu, vrijedi li?

1. Slagali ste. Igor Dodik ženi sasvim drugu djevojku.Ako to nekom nešto znači.

2. Prevarili ste. Predstavili ste blog star 3,5 godine kao aktuelnu vijest.

3. Prekršili ste pravila. Svjesno ste zamijenili javni interes za interesovanje javnosti.

4. Popljuvali ste. S namjerom, svjesno i proračunato.

5. Zavadili ste. Među duboko podijeljenim ljudima, ponovo ste uspjeli da razgorite mržnju.

6. Prešli ste granicu privatnog i javnog. I povrijedili ste. S namjerom.

Niste samo loši novinari. Loši ste ljudi.

Ne zbog Milorada Dodika, kojeg prezirete i predstavljate kao fašističku životinju pritisnutu u ćošak. Ne zbog Igora Dodika kojeg tretirate kao maloumnika i debila moćnog i bogatog tate. Ni zbog nevjeste, za koju ste se molili da bude muslimanka kako biste mogli da štrcate sjeme zadovoljstva podjelama. Ni zbog svatova.

Loši ste zbog svih ljudi na ovom prostoru kojim namećete neljudsku, šovinističku i retrogradnu temu „miješanih brakova“, zbog svih tih ljudi kojim ne voljeti Bosnu i Sarajevo ne znači mrziti ljude, zbog ljudi kojim ste umjesto prave analize poreskog presipanja iz šupljeg u prazno pod nos nagurali temu „šta će Srbin s muslimankom snajkom“. I to - da biste razapinjali jednog čovjeka. Samo zato što niste umjeli da razapnete jednog političara.

I to je motiv vaše borbe za slobodu govora. Koju imate. Nažalost.

I tako jedina linija odbrane novinarstva ostaje još samo vaša savjest. Na nesreću.

Objavljeno: 05.03.2015. u 08:51

http://www.frontal.ba/novost/77836/za-o ... oda-govora

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2015, 11:23 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Sramota za BN.

Ne samo ovo za Igora Dodika,već i što ne pišu ni slova o ovoj sramoti u Doboju...Ili bar ja nisam naletio.

Zgadiće mi se i oni ako ovako nastave.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2015, 11:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
E moj Schlagzi... Vadi stek i da pravimo televiziju! Spijo ce voditi dnevnik, Milan vremensku prognozu, a Loto djevojku ce izabrati gledaoci putem hotlajna izmedju Hertze i Sake :D

Stas vise :D

P.S. Poljoprivrednu emisiju ostavi Manituu :D

Poslednji put menjao The_new_Statesman dana 05 Mar 2015, 11:32, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2015, 11:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Schlager je napisao:
Sramota za BN.

Ne samo ovo za Igora Dodika,već i što ne pišu ni slova o ovoj sramoti u Doboju...Ili bar ja nisam naletio.

Zgadiće mi se i oni ako ovako nastave.

Е мој Шлагеру... Доћи ћеш ти до онога "сви су исти", само полако.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2015, 11:33 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ja samo znam napraviti razliku između podrške BN TV Srpskoj Demokratskoj Stranci sa jedne strane,i pokvarenosti,malicioznosti i neljudstva,sa druge strane.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2015, 11:33 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Da se citiram sa jedne druge teme
_зока je napisao:
Znači, SDS-ovci, levati ste neviđeni!

Ljudi rade sve da ne dođu na vlast i gotovo...

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2015, 11:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
Ja samo znam napraviti razliku između podrške BN TV Srpskoj Demokratskoj Stranci sa jedne strane,i pokvarenosti,malicioznosti i neljudstva,sa druge strane.

Одлично, пошто мени очигледно то не полази за руком. Јер је човјек фино нацртао "поквареност, малициозност и нељудство" у чланку пар порука више - http://www.frontal.ba/novost/77836/za-o ... oda-govora

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2015, 11:54 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ajd da nacrtam,pošto očito nisi shvatio....i mislio sam na pokvarenost bn u ovom slučaju,a ne na RTRS koji je pokvaren uvijek i koji mi se gadi!

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2015, 11:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Аха, па само полако. :) Забава тек почиње.

Е да, и јави ми кад на БН-у прочиташ вијест о Добоју "у Турској"... Чисто да поредимо објективност једних контра других. :lol:

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2015, 12:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Pa pise da je vijest arhivska sa Buke. Drugo, ko kaze da se mali ne zeni bas sa ovom? trece, ovaj tekst se pojavio bas zbog buke koja se digla oko obicne gluposti. Ne znam ko je taj Igror i sto je tako vazan da mediji razglabaju danima gdje ce biti svadba i ko ce pjevati.
I cetvrto, ovo nije bilo na dnevniku vec na portalu.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2015, 13:09 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2014, 11:18
Schlager je napisao:
Sramota za BN.

Ja ovo govno od televizije, ovaj treš, ne gledam i ne konstatujem više od godinu dana. :)
A sajt im je kombinacija e-novina, svijeta renomea, informera, bloga Vasković Slobodana baletana a ponešto kraduckaju i sa Trifunovićevog čeda zvanog buka. :)

Mržnja! To im je glavna karakteristika. :(

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2015, 13:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Sep 2009, 15:22
ja mislim da je ova "greška" - namjerna.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2015, 13:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Имали су старе мапе...

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2015, 13:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Raskoljnikov je napisao:
Pa pise da je vijest arhivska sa Buke. Drugo, ko kaze da se mali ne zeni bas sa ovom? trece, ovaj tekst se pojavio bas zbog buke koja se digla oko obicne gluposti. Ne znam ko je taj Igror i sto je tako vazan da mediji razglabaju danima gdje ce biti svadba i ko ce pjevati.
I cetvrto, ovo nije bilo na dnevniku vec na portalu.

Koliko si ti ispranog mozga i zajunio u tu splju pricu koju ti prodaju u SDS to je strasno
Nismo mi izmislili da novine izvjestavaju o svadbi sina predsjednika(ce), to je prisutno u cijelom svijetu
A to da se kontra Dodika ide dirajuci mu i dijete je odvratno na toliko mnogo nivoa da je o tome bespredmetno diskutovati

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2015, 13:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Сад ћеш и ти завршити у филтеру. :)

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2015, 22:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Ovo je sramota za domaće novinarstvo, a posebno za BN TV, o čijem informativnom programu sam do negdje pred posljednje izbore imao dosta visoko mišljenje.

Na žalost, svjedoci smo posljednjih mjeseci, da se RTV BN pretvorila u televiziju na kojoj bi pozavidjela i Sjeverna Koreja. Pretvorila se u televiziju linča, političkog progona i svjesne obmane gledalaca.

Ponekad se priupitam, Vlado Trišiću, stidiš li se? Ovo sa, objavljivanje starog bloga i guranjem pod novu vijest je dno dna - novinarstva Republike Srpske. Ispod - nije moglo.

Iskreno se nadam da je ovo ipak samo propust i da, ipak sve ovo nije bilo namjerno.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1582 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 80  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]