Bahamut je napisao:
Choban je napisao:
Realno, da postoji sistem, oni sa ATV-a bi se do sada naplaćali kazni za mnoge stvari (počev od toga da su imali masu radnika koji su radili na crno, pa nadalje), pa bi bilo pitanje da li bi uopšte funkcionisali. Takođe da postoji uređen sistem, pitanje je da li bi imali toliko televizija u BiH, ali to je druga tema...
A veću promociju emisije neće imati od onog tv duela pred izbore, ali ni to nisu znali iskoristiti.
Odakle li izvuce ova vremena samo?

Nemoj čupati iz konteksta, pročitaj cijelu rečenicu, da postoji bilo kakav sistem naplaćali bi se kazni. Posjećivale su ih inspekcije ali nisam nešto čuo da su ih kažnjavali zbog rada na crno. Baš u to vrijeme su radili ljudi koje znam i to na crno.
Više niko od mojih poznanika ne radi tamo, odavno su razgulili, a praksa ovih sa ATV-a se nastavlja. Nažalost.
dtkbl je napisao:
na zadnjem konkursu za prijem novinara, prije 3 mjeseca, pojavilo se nekih 70-80 naivaca. Oni izaberu kao 10 najboljih. Radili 3 mjeseca džabe. Evo reče mi poznanik da im je i zadnji otišao prošle sedmice. I ovi s ATV-a opet objave isti konkurs
http://posao.banjaluka.com/?page_id=6085Znači još uvijek varaju dječurliju

Ne pratim tu stranicu sa oglasima, pa ne primjetih. Dobro napisa košarka,
dok je ovaca...Vidljivo je da im je informativni program, koji im je nekad bio najjači, odavno otanjio i da su sve lošiji.
Grad je mali, poznato je kako se ponašaju na ATV-u, ljudi pričaju, teško će tako dobiti nekog ekstra kvalitetnog.