banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 26 Jul 2025, 07:18

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 63 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 27 Jan 2004, 14:55 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 13 Avg 2003, 00:06
jel ovo sala ili se ovaj pinki stvarno ovako lozi na ovu seljacku televiziju (tv Pink da ne bude zabune!!!).

podrzavam ovog semberca i sve one koji vide sta valja a sta ne valja.

NE GLEDAJ PINK, GET A LIFE!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Jan 2004, 14:56 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 23 Jan 2004, 15:54
Pink je na zalost u RS i Srbiji postao odradnica nekih novih vrijednosti, koje su prevazisle cak i pojam kicha
Milsim da nije uopste ni vrijedno komentarisati, meni ja zao samo sto nam takvi debili diktiraju pravila
Tuzno i zalosno

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Jan 2004, 15:06 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 24 Avg 2003, 07:38
Pinki je zensko koje radi na PINKBH 0X

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Jan 2004, 15:21 
Majstor
Majstor

Citiraj:
Pink je na zalost u RS i Srbiji postao odradnica nekih novih vrijednosti, koje su prevazisle cak i pojam kicha

Mislim da se za RS varas jer jos nisam sreo nekog ko je odusevljen njima. U stratu su docekani na noz a sto je najgore oni taj noz sami sve vise i vise ostre. Glupaci...
Osim toga, taj PINKBH jos uvijek ne pokriva svoj rad novcem kojeg ostvari od reklame. Jednostavno, iako navodno pokrivaju citavu BH veoma malo imaju marketinske minutaze sto se u prevodu naziva nedostatk sponzora. A i ono klijenta sto imaju je najvecim dijelom iz BL, ukoliko iskljucimo firme koje zastupaju strane kompanije na trzistu BiH.
Iskreno govoreci, svoj prozvod ili uslugu nikad ne bih reklamirao na PINKBH.

P.S. pade mi napamet fantasticna ideja :lol: Da se ne finansiraju od Teleshopa i procenta prodanih ,,orginalnih svedskih magicnih krpa'' :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Jan 2004, 15:31 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 23 Jan 2004, 15:54
ma nisam mislila na gledanost, nego na to da nam oni diktiraju nove vrijednosti, samo otidji u titanijum pa vidi ljude, ko da su svi sa Pinka sisli
Kuda to goni to je strah od boga

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Jan 2004, 16:08 
Majstor
Majstor

Ma prodje to sve njih brzo, naravno neki ostanu uvijek takvi ali vecina se vrati u normalu. Doduse treba im par godina da skontaju da razni Tatnijumi nisu vrh svijeta ali skonta se to na kraju...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jan 2004, 11:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
neo nisam bas siguran da ce se to vratiti u normalu jer pogledaj mentalitet ljudi a pogotovo mladezi kad kazu da se ne mozes napiti bez turbo folk pjesama a to traje vec godinama
na ovim prostorima samo sranja opstaju najduze

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jan 2004, 12:47 
Majstor
Majstor

Vjeruj mi ako je do napijanja možeš se vrlo lako napiti i uz one ćoćanske poskočice (MARA&BAND) ;) Nije stvar ko sta slusa, vec je stvar koliko dopusta sebi da ga recimo ta muzika ogranicava, kapis? To vazi i za tebe, iako nemam pojma sta volis od muzike...
I osim toga smisao zivota nije u opijanju, bar ja mislim tako...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jan 2004, 13:36 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2002, 01:00
pinki je napisala:

Citiraj:
Pa ti Srbendo poceo da vrijedjes.Ta nisu li Semberci poznati po seljakluku,to se bar vidi na vasoj (citaj lokalnoj) televiziji.Nego najedi se ti tog vaseg poznatog kupusa,on sadrzi mnogo vitamina C,mozda budes pametniji(bez uvrede)i skontas sta je PINK i kako ce vas sviju "pojesti".Hodacete vi svi po vasem famoznom"nacionalizovanom"trgu i pjevati"Pink,pink,pink,pink,cijelu noc i dan...".

Pa ovo je strasno!!! ...to je samo jos jedan dokaz da ne samo novinari vec ni "shegrti" sa pomenute tv nisu se naucili braniti svoje stavove argumentima nego na svakom koraku pokazivati svoju neobrazovanost i primitivizam. Otvarajuci ovaj post ja sam se trudio da pri svakom javljanju ukazem na konkretne nedostatke i sve to potvrdim ociglednim argumentima i primjerima ali izgleda da "pinkovana gospoda" nisu spremna na takvo nesto vec jedino na vrijedjanje i omalovazavanje ljudi koji govore pravu istinu. Nemam namjeru da branim TV BN ali cisto radi podsjecanja htio bih podsjetiti "pinki" i njene kolege da vecina novinara sa TV BN ima visegodisnje radno iskustvo radeci na RTS a ne na nekim nazovi televizijama. A na RTS (ranije TV Beograd) nisu mogli doci "mamini" i "tatini" sinovi ako nisu imali nikakvog kvaliteta kao sto je slucaj na PINKU BH. Prema infornacijama koje ja imam iz NTV Banja Luka (sada TV PINK BH) "otis'o je svak' ko valja..neki vani a neki ka nebu...ostala je samo fukara i raja..." ...sto bi rek'o Rambo u jednoj od svojih pjesama... Ja jednostavno nemam drugog objasnjenja za ono sto nam se servira...Pod ovim ne podrazumijevam zakupljene emisije tipa "Granda" i slicnih jer je to posebna prica... :drinking: :drinking: :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jan 2004, 13:59 
Majstor
Majstor

Sto se tice BN televizije ona je bar na Mjesecu u odnosu na PINKBH iako slicnu ili istu muziku pustaju, samo sto na BN televiziji ima vidjeti odlicno odradjenih emisija sa ozbiljnim sadrzajima. A za ekevicu me nikad nije ni cudilo jer se vidi da imaju voditelja koji su iz Srbije.

Vrh

Tema posta: GLUUUUPOOOO
PostPoslato: 28 Jan 2004, 15:57 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jan 2004, 15:20
MADE IN BANJALUKA, a pogotovo SARAJEVO ON LINE je nesto najgluplje sto je ikada prikazano otkada je stvorena televizija. 0X 0X 0X 0X
A o kreaturama koje vode te nazovi emisije je glupo i razgovarati.
Recenica vijeka (iz usta one crne nesrecnice):
" E jesi mi ga sad suukno"
(Pink BH, Emisija Sarajevo On Line)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jan 2004, 09:50 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

pa neo upravo ti u tom primitivizmu i zaostalosti pricam
pogledaj samo strukturu slusaoca turbo folka jedva da su sposobni pertle da zavezu :)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jan 2004, 10:00 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

BSE je napisao:

Citiraj:
...pogledaj samo strukturu slusaoca turbo folka...

Mislim da se pise slusalaca... :lol: :lol: :lol:
BSE, pocinjes me ozbiljno zabrinjavati :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jan 2004, 11:04 
Majstor
Majstor

Haha, jeste :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jan 2004, 14:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

gor zavisi u kojem jeziku pricas :P

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Feb 2004, 12:02 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

"Made OUT Banja Luka " i TV PINKBH odavno su postali jedinica za glupost kojom ce se mjeriti nekvalitet nekog tv programa. Mislim da ce se od sada moci komotno objaviti kao ekskluzivna vijest ako se pojavi nesto iole sto valja na ovoj tv. Ali ne samo da se prosipaju ispred kamera vec su poceli svoju filozofiju prodavati i ovdje na forumima obecavajuci da se strpimo samo jos malo jer su oni eto bas od sljedeceg mjesec spremili " ono pravo ". Tako jedna od ruz(n)icatstih pojava predstavljajuci se kao "pinki" iz mjeseca u mjesec pise:

Citiraj:
Poslano: 29.12.2003 09:35
...Eksperimentalni program prestaje pocetkom narednog mjeseca i obradovacemo vas velikim brojem filmova,sportskih i informativnih emisija...

Citiraj:
Poslano: 30.01.2004 09:50
...Opet cu da vam kazem da sam saglasna sa vama u mnogim konstatacijama.Zaista je jedan dio programa skart.Ali bice bolje od prvog aprila obecavam...

Eto na kraju je i sama priznala da je to sto emituju pravi skart...I sta sad ocekuje? Mozda da joj kazemo: " Ko priznaje pola mu se prasta " ? :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Feb 2004, 14:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

ili mu se pola dodaje :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Feb 2004, 09:24 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 26 Dec 2003, 12:00
Ja nikada nisam sporila cinjenicu da na PINK-u ima promasaja u smislu provaljivanja pred kamerama i ostalo.ali ni vi ne mozete sporiti cinjenicu da smo za sedam mjeseci napravili nesto sto pojedini mediji u RS,BiH nisu za nekoliko godina.cak su i neki od vas to priznali.Ni meni se ne dopada sto se svakim danom neki rokovi pomjeraju ali to je sve stvar birokratije.Shita ima svuda pa i kod nas,takve vase navode zaista prihvatam.Hvala bogu daleko sam od toga i od Sarajeva,shvaticete na sta sam mislila.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Feb 2004, 12:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

pinki je napisao:
Ja nikada nisam sporila cinjenicu da na PINK-u ima promasaja u smislu provaljivanja pred kamerama i ostalo.ali ni vi ne mozete sporiti cinjenicu da smo za sedam mjeseci napravili nesto sto pojedini mediji u RS,BiH nisu za nekoliko godina.

ziva istina
za ostale medije je vladalo interesovanje i trudili su se da naprave program koji bi privukao gledatelje a na pinku toga nema
stvarno ste izuzetak

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 05 Feb 2004, 14:06 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 13 Avg 2003, 00:06
[quote="pinki"]Ja nikada nisam sporila cinjenicu da na PINK-u ima promasaja u smislu provaljivanja pred kamerama i ostalo.ali ni vi ne mozete sporiti cinjenicu da smo za sedam mjeseci napravili nesto sto pojedini mediji u RS,BiH nisu za nekoliko godina.cak su i neki od vas to priznali.quote]

a sta ste to napravili??????????????????

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 63 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]