banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 09:12

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 13 Nov 2003, 13:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
ne bih znao
k`o sto rekoh ne slusam vise radio
Kontakt je bio na 96.6 ako me sjecanje ne vara

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Nov 2003, 13:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jul 2001, 01:00
Bio je na 96.6, a sinoć sam provjeravala i sad je na 90.1 ...
Al' sve su te frekvencije izmiješali, prave neke mreže radio stanica, voditelji prelaze sa jednog radija na drugi, tonci se igraju voditelja... Teško se tu snalazim... :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Nov 2003, 15:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

nisi jedina :)
reci mi da li je jos na Kontaktu dobra mjuza ?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Nov 2003, 16:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ne slušam redovno, a i ne bih znala šta podrazumijevaš pod dobrom mjuzom. :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Nov 2003, 10:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

hmm pa recimo dio opusa sto tvoj brat slusa :)

zaboravio sam da napomenem da najbolji zabavni program imaju definitivno HR drugi program

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Nov 2003, 21:41 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Jul 2001, 01:00
Ma HRT - HTVi HR - ipak drzi monopol sto se zabavnog programa tice .. Ne znam kako i zasto je tako ali ljudi jednostavno znaju svoj posao.. dobra muzika, dobre sale i zezancija, kulturni voditelji koji znaju sta pricaju, ne izvaljuju gluposti i ne prosipaju se, a pogotovo se ne sicaju nekim lokalizovanim izrazima i akcentima... Slabo pratim radio u zadnje vrijeme - no neki dan sam isao poslovno do Zagreba pa sam imao priliku da slusam HR tokom putovanja... Ja se jos cudim sto je dobra muzika i skontam da se radi o HR2 .. Ni HR1 nije los - cak sam (ako me sjecanje sluzi) prije koji mjesec slusao i radio-predstavu .. pa to je vec izumrlo na nasim prostorima i tako nesto (sto je nekada bilo pojam i pratilo se obavezno) je zamijenjeno glupim emisijama tipa "presipanje iz supljeg u prazno" ... Da ne ispadne kako sam ja ljubitelj HRT-a - recimo da sam volio BIG radio... dok nisu poceli kenjati sve vise i vise ... onda sam batalio sve :))
Previse mi sve djeluje sarlatanski .. :) malo dobre muzike, mnogo losih voditelja, nesuvislih komentara i glupih emisija, previse komercijale i generalno lose stanje sto se tice radio stanica ... :)

Toliko od mene ... :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Nov 2003, 11:50 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

zaboravio si da dodas jos i slusaoce koji se javljaju da bi prosuli neki fazon ne bi li se kasnije hvalili kako su se culi na radiu :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Nov 2003, 11:09 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Nov 2003, 10:33
ja sam tonac na jednom radiu nebitno kojem da se nebi reklamirao jer su reklame glupe . ali privatne radio stanice nemaju druge prihode osimreklama koje pokrivaju sve troskove radio stanice i plate radnika tako da moramo da razumijemotolii broj reklama .ali je bolji fazon da umijesto 15 minuta reklama ubace svaki 30 minuta 1 ili 2 reklame tako brzo prodju i dalje ide dobra muzika.
mada nekada i voditelji rade kao tonci pa ebu muziku. :drinking: [/quote]

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Nov 2003, 12:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

nemam nista protiv reklama jer ipak od toga se zivi (a i od naplacivanja muzickih zelja :P) ali mi smeta shund muzika i neprofesionalnost voditelja

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Nov 2003, 12:20 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Nov 2003, 10:33
nenaplacuju svaki radio muzicke ali nebitno
a istinski je zaslosno sto ima debila voditelja bolje bi vodili ljudi sa psihijatrije

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Nov 2003, 15:43 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Sep 2003, 13:24
Što se tiče Kontakta, sada je na 90,1MHz, po konačnoj dodjeli frekvencija CRA. Kontakt i TMK zajedno imaju Program Plus, mislim da je opet počelo reemitovanje na TMK naveče (muzičke želje).
Što se tiče Kontakta, još uvijek poslije 00h ide muzika koja išla nekda, neki pop 80'ih godina...
Takođe kao što sam napomenuo da sam upućen u rad nekih radio stanica, a i bio sam tonac (tehnika i sl.) nekada ne bitno gdje, znam da su reklame izvor sredstava, a takođe znam i na koji način voditelji dolaze do mikrofona. Pretežno su ljudi mlađi (zavisi gdje, ne govorim o svima ali pretežno), studenti, nema profi voditelja, npr. na BH radiju 1 je bio oglas da se traži zamjena za voditeljicu, a uslovi su da ima završen fakultet novinarsta (žurnalistika, poznavanje stranog jezika i sl.). Ne govorim ništa o mladim ljudima koji rade, jer ipak danas je teško naći posao i dobro je mladi rade, ali ipak malo je profi voditelja ili radnika. Takođe je teško i nekom novom voditelju koji dođe, jer se treba prilagoditi, a i navići na mikrofon (treba se obratiti recimo 1000 ljudi koji slušaju), a svaki voditelj koji dobije podršku slušaoca, prelazi na drugi bolji radio i oni opet moraju tražiti novog voditelja i zato pretežno se smjenjuju glasovi, radnici i sl.
Što se tiče radio stanica, slušam Otvoreni radio HR, jer imaju dobar zvuk, voditelje, emisije a muzika je O.K. jer šetaju po žanrovima, ali je strana muzika. TAkođe sa satelita slušam Sunshine Live Njemački Techno radio.
Možda će biti nekih kritika što sam rekao, a forum je da svako kaže šta želi. :) :lol:

Breath breath breath a little faster
Can you catch yourself

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Nov 2003, 11:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

dobar je voditelj bio...zaboravih mu ime radio je nocni program na radio Fernu ono je bilo izvrsno za slusanje pogotovo vece kad su radili spajalicu

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Nov 2003, 11:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
zaista, zar niko osim mene ne prati emisiju "klinci govore", koja se prikazuje na nezavisnoj u ranijim jutarnjim casovima (u 10-11 sati)?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Nov 2003, 16:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jul 2002, 18:16
gledala sam par puta...djeca su kingovi...al' onoj voditeljki neshto fali...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Nov 2003, 12:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
dobar je voditelj bio...zaboravih mu ime radio je nocni program na radio Fernu ono je bilo izvrsno za slusanje pogotovo vece kad su radili spajalicu

Misliš na Feru? On je sad prešao na BHradio1, slušala sam prije par sedmica, lik je zvao hot-line i direktno u eter pričao sa tim curama, a slušaoci su se prethodno javljali i predlagali šta da ih pita. :D Lood'lo je bilo. :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Nov 2003, 13:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

sumnjam da sam pogresno cuo radio se zvao FERN a voditelj je bio ja mislim Sejo (tako ga zvase :P) mogao je puno da prica a da ne dosadi
nisam siguran da li je on sad na BHR1 ali moze svasta biti

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2003, 03:50 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 09 Dec 2003, 04:02
Iskljucivo Oksigen... Dijanu i Voju najcesce, a ponekad i Malica

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Dec 2003, 20:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
ima vise razloga zasto mi se ne svidja program oksigen radija.

prvo - otvoreno propagiraju neko novo nepostojece bratstvo i jedinstvo u bih... sto i nije cudno znajuci da im komaduje britanski sfor.

drugo - muzika je odvratna...jednolicna... hip hop, dance ili neki savremeni pop... i sve to 2002 ili 2003 godina.

trece - informativni program je u novinarskom smislu i vise nego amaterski i nestrucno uradjen.

cetvrto... ne mogu da svarim radio stanicu na kojoj je glavna vijest sta je madona doruckovala, ili ko je novi decko britni siprs i tome slicno. takvim glupostoma nas non stop bombarduju sa oksigena.

i konacno - .ebes radio na kome se ne cuje cola :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Dec 2003, 08:51 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Jul 2001, 01:00
Heh ...

Elem, u zadnje vrijeme, moja (nekada, dok sam slusao radio) omiljena "radio postaja", BIG1 je pocela sa emitovanjem evergreen i rock 70' muzike .. :)) Pametna odluka - pored mase shitova od muzike koja nas okruzuje ipak je "starija" muzika zdravija i manje zaglupljujuca..
Vise nego pohvalno, tako da planiram malo cesce slusati BIG1.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Dec 2003, 21:18 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Sep 2003, 13:24
Big je na prvom mjestu po anketi koja je radjena za ovaj mjesec.

Breath breath breath a little faster
Can you catch yourself

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 105 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]