banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 11:41

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 71 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Mar 2009, 22:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2009, 13:46
E pa da, Danka Baskot... Kolko sam ja tu curu gotivio dok sam slusao Big. Nju, Gunju i Nikica... Mislim vidi se da se cura razumije u muziku i onako ima neki specifican nacin vodjenja i specificnu boju glasa... Big 3 nisam slusao ima ihahaj :D :D . A sad sam se sjetio jos jednog kvalitetnog voditelja: Dragan Malic... Bio je na Oksigenu, pa na Nesu a gdje je sad nemam pojma :D :D .

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2009, 22:13 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Mislim da je na Nesu,nedeljom vodi sportsko popodne............

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2009, 22:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

_zoka je napisao:
Mislim da je na Nesu,nedeljom vodi sportsko popodne............

Ma da, vodio je to i prije al reko otkud znam mozda se i on presaltao na Big ili sl. :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2009, 22:22 
[quote="_zoka
Nerviraju me na Bigu sa svojim komentarima,naročito u vijestima.Nije njihovo da komentarišu nego da pročitaju vijesti.[/quote]

e tu si u pravu i ja sam to htjela reci.. ajd dobro kad prokomentarisu neku zanimljivost, to je ok.. ali da oni komentarisu politicka zbivanja i slicno, mislim da je to glupavo.. pa oni su obicni spikeri... a 99% ih nije ni skolovano za to, a kamoli da komentarisu zbivanja u drzavi i sta oni o tome misle.. :confused2: :confused2: :confused2: i sta nas uopste interesuje sta oni misle o tom... o svasta.. tvoje je da procitas vijest, najavis pjesmu i dovoljno od tebe.. :D

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2009, 22:23 
ma dragan malic je bio na nesu, pa oksigenu, pa bigu 3 i sad je opet na nesu... dobar ova, super lik..

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2009, 22:24 
Administrator
Korisnikov avatar

Slećate li se rata,nema struje po 40 dana,priključiš radio na akumlator i uživaš..............Ah,sretna vremena.

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2009, 22:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

majlili je napisao:
[quote="_zoka
Nerviraju me na Bigu sa svojim komentarima,naročito u vijestima.Nije njihovo da komentarišu nego da pročitaju vijesti.

e tu si u pravu i ja sam to htjela reci.. ajd dobro kad prokomentarisu neku zanimljivost, to je ok.. ali da oni komentarisu politicka zbivanja i slicno, mislim da je to glupavo.. pa oni su obicni spikeri... a 99% ih nije ni skolovano za to, a kamoli da komentarisu zbivanja u drzavi i sta oni o tome misle.. :confused2: :confused2: :confused2: i sta nas uopste interesuje sta oni misle o tom... o svasta.. tvoje je da procitas vijest, najavis pjesmu i dovoljno od tebe.. :D[/quote]

Ja mislim da se Big izdvojio od ostalih bas zbog tih komentara spikera... Jbg meni je to ok... Kada im dodje ona iz redakcije pa onda Sale i Natasa (tako se zove cini mi se) komentarisu onako ironicno i suknu ovim strancima. Neprocjenjivo!!! :D :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2009, 22:33 
Administrator
Korisnikov avatar

Jedna od prvih stvari koje se uče na žurnalistici je da novinar nema pravo na komentar.Njegovo je da da istinitu i provjerenu informaciju.Big je pod uticajem SDS-a i komentari im nisu ni malo naivni,nego su ..........huškački,jebi ga.

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2009, 22:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

_zoka je napisao:
Slećate li se rata,nema struje po 40 dana,priključiš radio na akumlator i uživaš..............Ah,sretna vremena.

:lol: :lol: :lol: :lol:
E to su bila vremena!!!

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2009, 22:35 
e da.... radio je bio jedini "prozor u svijet".. nema struje, moji mi nisu dali da izlazim okolo, bez struje, policijski cas....... to je bila uzivancija, skupis se pod jorgan, zima, nema grijanja, slusas big i uzivas..... super... crnadak, sasa, opa i vladana..

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2009, 22:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 01 Jul 2007, 18:08
_zoka je napisao:

mnogim banjalucanima to su bila najnesretnija vremena... ne znam sta je uopste tih godina bilo imalo dobro...

dusu moju mogu raniti
al' ne mogu ostati bez tebe...

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2009, 22:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Jao Igor Crnadak, njega sam zaboravio... A Big je zaista za vrijeme rata nekako ulijevao nadu bar meni da ce sve biti ok... Mogli su me nasmijati uvijek... Zato im veliko hvala 8) 8) 8)

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2009, 22:43 
Administrator
Korisnikov avatar

IloveBL je napisao:
_zoka je napisao:

mnogim banjalucanima to su bila najnesretnija vremena... ne znam sta je uopste tih godina bilo imalo dobro...

Jbg,ja sam imao 12-13 godina,znam da je bilo grozno ali je radio bio jedna od pozitivnih stvari.

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2009, 22:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

_zoka je napisao:
IloveBL je napisao:
_zoka je napisao:

Jbg,ja sam imao 12-13 godina,znam da je bilo grozno ali je radio bio jedna od pozitivnih stvari.

_zoka mi smo generacija :D :D :D . A jbg sta sam ja kao klinac tad znao sta je rat, sankcije i sl. Radio je tad bio jedina stvar uz koju sam bas mnogo vremena provodio... TV se nije mogao ni porediti sa radiom :evil3:

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2009, 22:49 
i ja sam u to vrijeme imala toliko... 8. razred..... :D

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2009, 22:51 
Administrator
Korisnikov avatar

Haj'mo mi osnovati neki klub.Ovi mlađi već polako prijete :wink: .Zapinju za godine i sl.

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2009, 22:56 
cuti samo... ostarilo se...

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2009, 22:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ma dajte jes da na mladjima svijet ostaje al nismo ni mi za bacanje :lol: :lol: :D

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2009, 23:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 01 Jul 2007, 18:08
ja sam bio 5. razred :cat: slusao sam big na 90.7, jer ostale su stanice pustale samo borbene i patriotske pjesme...

dusu moju mogu raniti
al' ne mogu ostati bez tebe...

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2009, 23:11 
IloveBL je napisao:
ja sam bio 5. razred :cat: slusao sam big na 90.7, jer ostale su stanice pustale samo borbene i patriotske pjesme...

ajd i ti si tu s nama... :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 71 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]