banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 18:54

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 78 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

History Channel vs Viasat History
Vise gledam History Channel 60%  60%  [ 21 ]
Vise gledam Viasat History 29%  29%  [ 10 ]
Ne gledam ni jedan od kanala 11%  11%  [ 4 ]
Ukupno glasova : 35
Autoru Poruka
PostPoslato: 03 Jun 2012, 12:55 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Sep 2009, 11:40
Баби Папушка je napisao:
Sada kada sam na digitali dobio ovaj "novi History" više ga gledam. Odakle je ovaj novi kanal?

Viasat History is owned by Viasat Broadcasting UK Ltd of 11 Chiswick Park, 566 Chiswick High Road, London W4 5XR, United Kingdom and are licensed by Ofcom of Riverside House, 2a Southwark Bridge Road, London SE1 9HA, United Kingdom

http://www.viasat.rs/rs/history/about

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2012, 16:57 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jan 2005, 13:15
Gledam sad ove Drevne vanzemaljce na History-u, vrtim glavom, ne mogu da vjerujem kakve stvari pricaju. Ali gledam emisiju, onda shvatih zasto: u emisiji prodju kroz sve civilizacije i njihove uspjehe, prodju sve gradjevine i spomenike drevnih civilizacija. Nekad kad se ukljucim u sred emisije ne znam o cemu se radi, kontam, vidi, ozbiljna emisija konacno, onda se ukaze onaj sa golemom kosom "Ancient aliens guy" sa pricom kako stari egipcani nisu bili u stanju da slazu kamen na kamen bez pomoci visokotehnoloskih vanzemaljaca.

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2012, 17:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 29 Sep 2011, 11:18
Lovac je napisao:
Gledam sad ove Drevne vanzemaljce na History-u, vrtim glavom, ne mogu da vjerujem kakve stvari pricaju. Ali gledam emisiju, onda shvatih zasto: u emisiji prodju kroz sve civilizacije i njihove uspjehe, prodju sve gradjevine i spomenike drevnih civilizacija. Nekad kad se ukljucim u sred emisije ne znam o cemu se radi, kontam, vidi, ozbiljna emisija konacno, onda se ukaze onaj sa golemom kosom "Ancient aliens guy" sa pricom kako stari egipcani nisu bili u stanju da slazu kamen na kamen bez pomoci visokotehnoloskih vanzemaljaca.

Emisija je potpuni treš i nije joj mjesto na History-u. Meni je najjača njihova tvrdnja kako su vanzemaljci uništili dinosauruse, kako bi se ljudska civilizacija mogla razviti.

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2012, 17:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Avg 2012, 14:47
Ma to su emisije za Sci-Fi a ne za History

http://www.youtube.com/watch?v=zZ-pJJy71Rw

Све остало је историја!

ПРАВДА ЗА СОРY-A

ИСТИНА ЗА dzonija !!! :D

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2012, 19:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jan 2007, 13:38
History HD najviše gledam, puno više od History (SD) a posebno od Viasat History .. i to čisto iz razloga što spomenuti History HD ima daleko najmanje "history" tematike od druga dva... drugim riječima, ne volim tu tematiku ali na History HD često ima zanimljivih emisija koje nemaju veze sa njome ;) .. od emisija o američkom naoružanju, super tenkovima pa sve do onih aukcija, antikviteta, restauriranja (dobro to već ima neke približne veze sa "history")

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2012, 21:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
već par mjeseci je isti program history HD i history SD

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2012, 21:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

History HD ja nemam tako da i neznam

Све остало је историја!

ПРАВДА ЗА СОРY-A

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2012, 21:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jan 2011, 21:50
History HD sa srpskim titlom ide na CS-u na Thoru 1W !

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2012, 21:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Jbg ja sam korisnik elte

Све остало је историја!

ПРАВДА ЗА СОРY-A

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2012, 22:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

korisnik 1111 je napisao:
već par mjeseci je isti program history HD i history SD

sličan da (logično, isti je "gazda", što dođe na jedan za prepostavit je da će vrlo brzo doći i na drugi), no isti program ne

također na History HD je program daleko bolje složen nego na SD, ono što je interesantno dobije bolji termin i kao što sam već rekao ne forsiraju sa nekim suhoparnim history emisijama kao SD... jutros su tako na SD-u imali cijelo jbeno jutro Sovjetsku Oluju, od 7 do 3 poslijepodne, zar zaista ima onih koji će od 7 do 3 pratiti sve te nastavke... :roll: dok je na HD-u bio daleko bolji i raznovrsniji izbor dokumentaraca..

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2012, 22:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
zigizmund je napisao:
jutros su tako na SD-u imali cijelo jbeno jutro Sovjetsku Oluju, od 7 do 3 poslijepodne, zar zaista ima onih koji će od 7 do 3 pratiti sve te nastavke

Ajd ne lupaj bogati, SOVIET STORM je jedan od najacih dokumentaraca, ne samo na History-ju, nego uopste. Meni bas odgovara termin da pogledam poneku epizodu koju sam fulio, mada bih mogao istu gledati po nekoliko puta.

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2012, 22:44 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

LOL

dokumentarac je nula. Da ponovim još jednom? NULA. Gledao sam daleko zanimljivije i kvalitetnije uratke na tu (i slične) teme. Ali nije sad čak ni to problem, svako ima svoje "veselje", koliko je blesavo trećinu dana ispucat na jednom dokumentarcu, i to subotom kad većina ljudi i ima vremena da nešto pogleda na TV-u. Za to vrijeme Histrory HD pusti 8 različitih dokumentaraca (za svakoga po nešto), dok ovi ubiše sa reprizama dokumentarca u milijun nastavaka..

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2012, 22:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ajd ne lupaj vise boga ti. Gledao sam i ja, i citao i slusao. Sva sreca pa u familiji i to uzoj imam i nekoga kome je istorija profesija. Po meni sve sto je vezano za briljatnu pobjedu Sovjetske armije u Drugom svjetskom ratu iz svih uglova i svih mogucih pristupa tom periodu valja pogledati. Sva sreca pa imamo razlicite ukuse.

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2012, 23:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

drug je napisao:
Sva sreca pa u familiji i to uzoj imam i nekoga kome je istorija profesija.

Blago tebi, mora da si onda u prednosti :lol:

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2012, 23:21 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

zigizmund je napisao:
drug je napisao:
Sva sreca pa u familiji i to uzoj imam i nekoga kome je istorija profesija.

Blago tebi, mora da si onda u prednosti :lol:

Ne vidim u tome ama bas nista smijesno. Sto se mene tice - kraj price na ovu temu.

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2012, 00:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Dec 2005, 19:08
Pawn stars
storage wars
american pickers

Ajd bar u svako doba uhvatim kad repriziraju 5 puta dnevno.

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2012, 19:41 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

karl hungus je napisao:
Lovac je napisao:

Emisija je potpuni treš i nije joj mjesto na History-u. Meni je najjača njihova tvrdnja kako su vanzemaljci uništili dinosauruse, kako bi se ljudska civilizacija mogla razviti.

Hehehehe, ono jest, ima smisla. Sta reci osim, ancient aliens!

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2012, 19:42 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

insp_CaLLahan je napisao:
Pawn stars
storage wars
american pickers

Ajd bar u svako doba uhvatim kad repriziraju 5 puta dnevno.

YUUUUUUUUUUP! :)

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2012, 19:49 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

drug je napisao:
Ajd ne lupaj vise boga ti. Gledao sam i ja, i citao i slusao. Sva sreca pa u familiji i to uzoj imam i nekoga kome je istorija profesija. Po meni sve sto je vezano za briljatnu pobjedu Sovjetske armije u Drugom svjetskom ratu iz svih uglova i svih mogucih pristupa tom periodu valja pogledati. Sva sreca pa imamo razlicite ukuse.

Stvarno je dobar dokumentarac i vise mi se svidja druga sezona, koliko god to cudno zvucalo da dokumentarac o necemu definitivnom kao sto je WW2 ima sezone. Razlog je sto druga sezona obraca vise paznje na manje poznatim okrsajima. Takodje, dokumetarac prilicno dobro prkazuje i njemacku stranu, sa citiranjem naredjenja i izjavama aktera. Bolji dokumentarci od bilo kog americkog slicne tematike, ukljucujuci WW2 Lost films, ali ne bolji od World at war http://www.imdb.com/title/tt0071075/

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2012, 21:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2008, 21:55
Sovjet Storm je jedino što valja na History Channelu. Ostalo je manje-više naprđivanje/prodavanje magle o "veličini" američke istorije, kulture i umjetnosti gdje se marginalcima daje status medijskih zvijezdi. Čuj Pawn Stars, Storage Wars
American Pickers, cajun Pown Stars, Ice Road Truckers, Swamp People, ... pa ima li još kakvog hillbilly šabana da nije dobio svoju seriju.
Viasat History ima malo istiorije i mimo drugog svjetskog rata.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 78 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]