gas je napisao:
Citiraj:
Kakvo je ovo javno istrazivanje i postavljanje tema o medijima,voditeljima ....pa nismo svi edukovani kao PINK team....
Ovo nije nikakvo javno istrazivanje nego javno iznosenje vlastitog misljenja na sta svako ima pravo....A nisam nesto primjetio da su ovi sa PINKa nesto edukovani...uostalom ne moras biti za nesto edukovan da bi znao procijeniti sta valja a sta ne...a ti se "gas" prvo malo smiri pa se onda vrati ovamo...
bojmen je napisao:
Citiraj:
Treba imati u vidu pod kakvim uslovima rade, kolike su plate i prije svega da je kod nas u pitanju KLASICNA OKUPACIJA. Znaci mi smo okupirani i tu nema sta da se bunite. Ako vam nesto ne odgovara pusku u ruke i istjerajte tudjince, a ako necete onda se poklopite usima i duvajte. Kao da mi uopste imamo neki izbor...
Itekako da imamo izbor...imamo izbor da ne cutimo i da kazemo ono sta mislimo a i ovi forumi su jedan od dokaza za to...i mislim da je davno proslo vrijeme kad se za svoje interese moramo boriti puskom...pa valjda nesto imamo i u glavi...Sva sreca da je izmisljen daljinski upravljac pa se moze navrijeme prebaciti sa odredjenih televizija...
BSE je napisao:
Citiraj:
kolike su im plate je sasvim nebitno
kad su imali plate od po 1000 kermi nisu nista bolje radili vec se samo izlezavali
Stvrano mi je neprijatno kad moram braniti ove sa RTRSa ali ti BSE najblaze receno obmanjujes javnost

Prvo: na RTRSu nikad plate nisu bile 1000 KM...drugo: pa naravno da je bitno kolike su plate jer ne zivi se od vazduha vec valjda od para...
Sve u svemu, ako nesto nije dobro to treba javno reci, a ne praviti se da imamo najbolju televiziju, najbolju drzavu, najljepseg predsjednika, najvece ovo ili ono...