banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 22:40

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 69 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 12 Nov 2003, 11:50 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
pa Tatjana Lajsic super vodi vijesti a ima jos jedna ili dve sto rade neki popodnevni program koje su uglavnom dosta bolje od onih zbaha na RTRS-u koje se stalno gube

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Nov 2003, 12:51 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2002, 01:00
Biserima sa RTRS-a stvarno nema kraja. Ovaj put je rijec o "Banjaluckoj panorami". Gost je bio neki zamjenik nacelnika policije, inace musliman. Ajde recimo da nije bitno to sto je musliman na toj duznosti vec se radi o tome da ga je voditeljka pitala: "Pa gospodine taj i taj kako se spremate za krsnu slavu Arandjelovdan".....Ne znam sta da kazem ali ovakva glupa pitanja nisu do sad bila na RTRSu ili ja nisam dovoljno pratio pa da cujem nesto slicno. Mislim da pomenuto pitanje uposte nije bilo umjesno za muslimana ali isto tako mislim da je to itekako izrugivanje srpskih obicaja i vjere na jednom mediju koji sebi daje za pravo da se zove srpski. SRAMOTA!!! :mad:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Nov 2003, 12:21 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

leglo amaterizma :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Nov 2003, 19:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
covjek se zaista zapita:"kome treba ovakva RTRS?"...

odgovor: ama bas nikome

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Nov 2003, 09:35 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Slazem se potpuno da vise nikom ne treba ovakva RTRS, a posebno jer ni sinoc nisu prenosili Porto - Partizan. Veceras igra Zvezda - Rozenborg ...treba li se nadati da ce biti prenosa?...ne vjerujem...prije ce biti da ce prenositi centralnu proslavu Bajrama iz Saudijske Arabije jer moraju se slusati "turci"...inace bice po usima...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Nov 2003, 11:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

ma sta bi ti ? sport ? sta ce ti to imas na kraju dnevnika pregled sportskih desavanja sa rezultatima i dovidjenja :)
ima ljudi kojima je nogomet dosadan sport

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Nov 2003, 11:16 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 24 Avg 2003, 07:38
Upravo to, fudbala mi je preko glave svako vece...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Nov 2003, 11:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
Citiraj:
treba li se nadati da ce biti prenosa?

treba se nadati da ce konacno ukinuti tu smrdljivu televiziju, jer samo nepotrebno zauzima prostor ne nudeci nikakve zanimljive sadrzaje. nakon ne prenosenja partizana sinoc, te veceras zvezde (srecom, bice na pinku), rtv pretplatu nikad vise necu placati! (k'o da sam do sad i placao :) ). kao sto rekoh, nek' se nose u tri pizde materine!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Nov 2003, 17:01 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Prenos ce biti na Pinku Plus,to je ono govno za gastose,a ne na Pinku BiH.Ali cde se RTRS ukljuciti u prenos u 19.30 nakon sto zavrsi dnevnik BHTV1

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Nov 2003, 01:35 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Jan 2003, 12:54
bas ste pretjerali
nemojte tako
pa i nisu toliko
losi samo malo previse
ozbiljni
a sta je vama dobro
pink
ma dajte ljudi

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Nov 2003, 12:55 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Dec 2002, 19:29
Rebeka - daj malo elaboriraj to negativno o PINKu. IMa nekoliko tema vec... :lol:

SPORTISTIMA - prenosa PORTO - PARTIZAN nije bilo iz razloga sto FTV i RTRS imaju dogovor (ko je to potpisao, kada i gde - ne znam) da izbor prenosa utakmice Lige sampiona biraju utorkom RTRS, sredom FTV. Pa su mudri "federalci" neizabrali Partizan. Da ne bude uvek da su patnici sa RTRS krivi za sve! :wink:

Eto potrudise se za Rozenborg. Cak i dnevnik skratise i pomerise :D Ima nade!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Nov 2003, 12:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

preterano ozbiljni ? hmmmm preterano su nezanimljivi nemaju ciljno gledateljstvo sto ih najvise *ebe

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Dec 2003, 12:07 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 15 Avg 2001, 01:00
Dajte ljudi, nije RTRS losa toliko kao sto pricate! Bude interesantnih emisija, cesto se novinari znaju potruditi i to treba cijeniti. Treba imati u vidu pod kakvim uslovima rade, kolike su plate i prije svega da je kod nas u pitanju KLASICNA OKUPACIJA. Znaci mi smo okupirani i tu nema sta da se bunite. Ako vam nesto ne odgovara pusku u ruke i istjerajte tudjince, a ako necete onda se poklopite usima i duvajte. Kao da mi uopste imamo neki izbor...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Dec 2003, 12:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

kolike su im plate je sasvim nebitno
kad su imali plate od po 1000 kermi nisu nista bolje radili vec se samo izlezavali

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Dec 2003, 13:23 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

gas je napisao:

Citiraj:
Kakvo je ovo javno istrazivanje i postavljanje tema o medijima,voditeljima ....pa nismo svi edukovani kao PINK team....

Ovo nije nikakvo javno istrazivanje nego javno iznosenje vlastitog misljenja na sta svako ima pravo....A nisam nesto primjetio da su ovi sa PINKa nesto edukovani...uostalom ne moras biti za nesto edukovan da bi znao procijeniti sta valja a sta ne...a ti se "gas" prvo malo smiri pa se onda vrati ovamo...

bojmen je napisao:

Citiraj:
Treba imati u vidu pod kakvim uslovima rade, kolike su plate i prije svega da je kod nas u pitanju KLASICNA OKUPACIJA. Znaci mi smo okupirani i tu nema sta da se bunite. Ako vam nesto ne odgovara pusku u ruke i istjerajte tudjince, a ako necete onda se poklopite usima i duvajte. Kao da mi uopste imamo neki izbor...

Itekako da imamo izbor...imamo izbor da ne cutimo i da kazemo ono sta mislimo a i ovi forumi su jedan od dokaza za to...i mislim da je davno proslo vrijeme kad se za svoje interese moramo boriti puskom...pa valjda nesto imamo i u glavi...Sva sreca da je izmisljen daljinski upravljac pa se moze navrijeme prebaciti sa odredjenih televizija...

BSE je napisao:

Citiraj:
kolike su im plate je sasvim nebitno
kad su imali plate od po 1000 kermi nisu nista bolje radili vec se samo izlezavali

Stvrano mi je neprijatno kad moram braniti ove sa RTRSa ali ti BSE najblaze receno obmanjujes javnost 8) Prvo: na RTRSu nikad plate nisu bile 1000 KM...drugo: pa naravno da je bitno kolike su plate jer ne zivi se od vazduha vec valjda od para...

Sve u svemu, ako nesto nije dobro to treba javno reci, a ne praviti se da imamo najbolju televiziju, najbolju drzavu, najljepseg predsjednika, najvece ovo ili ono...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Dec 2003, 10:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
Stvrano mi je neprijatno kad moram braniti ove sa RTRSa ali ti BSE najblaze receno obmanjujes javnost Prvo: na RTRSu nikad plate nisu bile 1000 KM...

Khm khm komsinka mi je radila nekoliko godina tamo pa znam iz prve ruke koliko se love obrtalo tako da uopste ne obmanjujem javnost

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Dec 2003, 17:19 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2003, 09:59
Kad uvedu neki 24h internet za 6km mjesecno pretplate,a i TV program na internetu,... :angel:
inace tv skoro ni ne gledam uopste

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Dec 2003, 09:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

btw kako komentarisete da se od 1.1.2004 tv pretplata vraca na placanje uz telefonski racun ?
mislim kad su je odvojili od telefona rekli su da je naplata bolja a sad je vracaju nazad na tel. racun
koje nazadovanje

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Dec 2003, 15:30 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Mislim da cemo im dohakati...rjesenje je jednostavno...prelazimo na mobilnu iliti morbidnu telefoniju :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Dec 2003, 10:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

ma i tamo ce biti TV pretplata i to u vidu za troskove SAT. emitovanja :PPP

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 69 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]