LGBT Banja Luka je napisao:
maki065 je napisao:
problem je sto se to potura normalnim ljudima kao normalno iako je do 1972 godine (cini mi se) bilo bolest, a sad se potura kao normalno seksualno opredjeljenje, pa se zapitam posto je sad i pedofilija u porastu da nece za nekih 20 godina i to da bude normalno mislim kad bude dovoljan broj politicara i ljudi gore u vrhu koji su pedofili pa ce oni to da promjene i skinu sa liste nenormalnih- nemoralnih stvari i kazu to je moje seksualno opredjeljenje ja volim da zlostavljam djecu

, mislim da pede... treba da se vrati a listu bolesti i da se vode na lijecenje kao i sve ostale druge bolesti, sutra ce nam napisati istoriju da su prvi ljudi Adam i Lazar pa je Adam malo Lazaru i zapeo mu u grlu i odatle mu jabučica
Ljudi su mislili i da je zemlja ravna i još mnogo toga, čak bi ih se i kažnjavalo ako bi rekli bilo šta drugo.
Dajte ljudi molim vas pa u kojem vijeku živimo?
Ako i dalje misliš isto i svi ostali...
Eno vam fino onda dugina porodica
iz Preodca 20km od Glamoča (
http://www.panoramio.com/photo/31963694 )
Oni žive u čistoj harmoniji i skladu s prirodom.
kako svi pederi sad odjednom kopaju po nekoj (svojoj) istoriji i pronašli da je Napoleon bio peder i još nekih 1000 istorijskih likova,odkud to odjednom da su svi bili pederi?
to što su ljudi mislili da je zemlja ravna nema veze sa pederlukom.
da li ti smatras da si ti potpuno normalna osoba? (evropskih shvatanja, svjetskih razmišljanja)
da li bi volio/voljela da ti djete bude peško? (naravano da li uopšte želiš djete)
da li smatras da je pedofilija normalna?
da li smatraš da sex sa životinjama normalna?
da li smatraš da je analni sex normalan? (muškarca i žene, a pogotovo istopolnih)
da il pederluk treba da se vrati na listu bolesti i da ljudi idu da se liječe? (ionako ovaj je svjet previše zatrovan treba pokušati bar nešto popraviti što se može i ako se može (ja mislim da može))