banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 25 Jul 2025, 13:25

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 74 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 17 Maj 2010, 16:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2010, 18:20
Sportske dogadjaje gledam na HRTu ili Eurosportu a euroviziju sam uvjek gledao na HRTu tako da briga me :D

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2010, 18:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Sep 2009, 15:22
Briga me i za bht i hrt, zanima me hoće li kablovska zamračivati sliku na rts 1 i rts 2 kada bude svjetsko prvenstvo u fudbalu, jer nemam namjeru gledati našu reprezentaciju na nekim drugim kanalima osim na rts. Ako će zamračivati, koja je alternativa, a da se naša reprezentacija gleda na rts.

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2010, 18:33 
alternativa je doci kod nekog koji ima satelitsku kao ja, i gleda rts a da je ovi iz kablovske ne mogu zamraciti.. hehehehe
ni ja ne gledam nista na bhtv kao ni rtrs, kad mogu gledati rts ili htv kad je u pitanju formula

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2010, 18:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

majlili je napisao:
alternativa je doci kod nekog koji ima satelitsku kao ja, i gleda rts a da je ovi iz kablovske ne mogu zamraciti.. hehehehe
ni ja ne gledam nista na bhtv kao ni rtrs, kad mogu gledati rts ili htv kad je u pitanju formula

gledao bih reprezentaciju srbije isključivo na rts, i to zbog komentatora, da mi neko od ovih iskompleksiranih kretena sa bht, hrt i njima sličnih ne pokvari doživljaj pa zato pitam. A raznorazne Corsovice ioanko ne mogu usima smisliti. Nego, jel ti imas rts1 i rts 2 na satelitskoj i koji paket imaš kad kod tebe ne zamračuju signal?

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2010, 18:40 
imam digi, i imam oba rts, a kljuceve skidam s neta

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2010, 18:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

majlili je napisao:

Ne zamračuje se signal rts kad ide sport ili šta već? Izvini, što te maltrtiram ali bitno mi je da znam šta da kupim? Kako da nabavim taj digi i koliko to sve košta sa montažom antena?

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2010, 18:50 
jbg, puno je ako kupujes samo za nadolazece SP.
ja sam imala stari tanjir, kupila resiver, ali to je zato sto u ulici nisam imala kablovsku... generalno ovaj sistem na koji ja gledam, nece jos dugo potrajati, tako da se u svakom slucaju ne isplati, imas temu DIGI TV, pa se tamo mozes informisati

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2010, 18:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

majlili je napisao:
jbg, puno je ako kupujes samo za nadolazece SP.
ja sam imala stari tanjir, kupila resiver, ali to je zato sto u ulici nisam imala kablovsku... generalno ovaj sistem na koji ja gledam, nece jos dugo potrajati, tako da se u svakom slucaju ne isplati, imas temu DIGI TV, pa se tamo mozes informisati

U svakom slučaju hvala puno, a neću žaliti para samo da gledam utakmice srbije na rts, dosta mi je ovih naših komšija iz sarajeva i zagreba. Ima sad sam vidio na ovoj drugoj temi da kreće iptv i da će u ponudi biti rts 1 a reče mi kolega da njegov prijatlej ima total tv pa ću vidjeti šta je najpovoljnije, a da se na zamrači signal rts na svjetskom prvenstvu.

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2010, 18:57 
sretno u svakom slucaju, ne sumnjam da cemo se snaci.. svim srcem za reprezentaciju.. pozz

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2010, 15:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
babic je napisao:
majlili je napisao:

gledao bih reprezentaciju srbije isključivo na rts, i to zbog komentatora, da mi neko od ovih iskompleksiranih kretena sa bht, hrt i njima sličnih ne pokvari doživljaj pa zato pitam. A raznorazne Corsovice ioanko ne mogu usima smisliti. Nego, jel ti imas rts1 i rts 2 na satelitskoj i koji paket imaš kad kod tebe ne zamračuju signal?

Buraz ako ces gledati na RTSu zbog komentatora, bolje ti je da gledas na HRTu, ovi bar nesto seru dok komentator na RTSu popije 76 bensedina i spava u toku utakmice....

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2010, 17:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

skeva je napisao:
babic je napisao:
majlili je napisao:

Buraz ako ces gledati na RTSu zbog komentatora, bolje ti je da gledas na HRTu, ovi bar nesto seru dok komentator na RTSu popije 76 bensedina i spava u toku utakmice....

Ne znam ja koji ti rts gledas ali ja sam u potpunosti zadovoljan njihovim komentatorima. Rade odlično svoj posao, dok ako je iko mrtav onda su to fosili sa hrt-a. I gledati Srbiju na hrt ili bht gdje to ima, majke ti? Da mi cijelu utakmicu sline protiv naših? Ne predstavlja mi to nikakav užitak. Zato i hocu da svjetsko prvenstvo gledam na rts.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2010, 00:07 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Evo jednog od mogucih rjesenja za tebe sto se tice zatamnivanja signala RTS 1 i RTS 2.
Elta kabel ne zatamnjuje RTS tokom utakmica na digitalnoj kablovskoj. Znaci, samo moras nabaviti DVB-S risiver.

Odgovor dolazi sa jedne druge teme ovog foruma:

filozof sa vrbasa je napisao:
Telekom će takođe morati zatamnjivati kanale, kao što ELTA čini.

Ja neću preći sa ELTA, zato što na digitalnoj TV, ELTA ne zatamnjuje kanale samo na analognoj to čini.

Ima i najpovoljnija opcija, da samo usmjeris satelitsku antenu na Hotbird 13 stepeni istocno i ulovis RTS SAT koji emituje FTA. Prema nekim info koje sam dobio, RTS SAT ce prenositi meceve reprezentacije Srbije.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2010, 09:56 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 09 Apr 2008, 18:52
da te ispavim dvb-c tuner ili ako vec neko kupuje tv nek pripazi da ima dvb-c vec integrisan.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2010, 15:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
babic je napisao:
majlili je napisao:

Ne zamračuje se signal rts kad ide sport ili šta već? Izvini, što te maltrtiram ali bitno mi je da znam šta da kupim? Kako da nabavim taj digi i koliko to sve košta sa montažom antena?
Ne kupuj digi uskoro nećeš moći gledati ništa(piratski).već su počeli da prelaze na drugi sistem kodiranja.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2010, 15:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2010, 10:39
jel u BL imate signal HRT bez kablovske?

Slika

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2010, 16:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 11 Apr 2010, 14:10
safari je napisao:
jel u BL imate signal HRT bez kablovske?

Да. И дигитални и аналогни сигнал се мже ухватити. Већина града има супер слику, али проблем је то што ће крајем јуна, дакле на пола СП, ХРТ угасити аналогни сигнал.

Рјешење је обчина антена и јефтинији дигитални (DVB-T) рисивер за ХРТ, а за утакмице Србије сателитска, оне ће вјероватно бити преношене преко РТС Сат бесплатног и доступног сат. канала, јер је РТС Сат преносио све битне утакмице Репрезентације Србије.

Ја не бих калкулисао са дигиталном кабловском. Шта ако замраче канале на пола првенства или чак од почетка? Диги исто може прећи на други систем до средине или краја СП. Чак и ТоталТВ може замрачити РТС за подручје БиХ.

А најбоље рјешење - кафана :D Мислим да ћу, помало традиционално, неке битне мечеве гледати у граду :wink:

П. С. ЋоРсовић највјероватније неће коментарисати СП.
А за Федералну ТВ ће коментарисати вјероватно Мијајловић, а њега се може дефинитивно слушати и "боље" коментарише од неких са РТРС-а :wink: (јесте да мало галами, па треба стишати тв пријемник на почетку утакмице :wink: )

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2010, 16:15 
to sam i ja htjela reci, kafana je najsigurniji izbor.. jedino je problem nas koji u vrijeme utakmica radimo... i kako uzeti godisnji, kad ce pola firme htjeti biti slobodno u te dane... sva sreca sef mi je fudbalski fanatik pa mozda bude i imao razumijevanja za nase zahtjeve

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2010, 16:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

majlili je napisao:
to sam i ja htjela reci, kafana je najsigurniji izbor.. jedino je problem nas koji u vrijeme utakmica radimo... i kako uzeti godisnji, kad ce pola firme htjeti biti slobodno u te dane... sva sreca sef mi je fudbalski fanatik pa mozda bude i imao razumijevanja za nase zahtjeve

ЈАР је, чини ми се, у другој временској зони али није велика разлика (мислим да је +1 час у односу на БиХ), тако да неће бити ранојутарњих и касно-ноћних утакмица. Они што раде у једној смјени неће то много "осјетити" (али да ће бити боловања и годишњих, биће), али фирме са пуно фудбалских фанатика, а које још раде у двије смјене, е... то је друга прича. :wink:

Кафане су најбољи избор за ове битне утакмице :D
Уосталом, ко тада слуша коментатора? :lol:

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2010, 16:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Tupko je napisao:
ЈАР је, чини ми се, у другој времеснок зони

Временска зона је иста.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2010, 16:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

skypostman je napisao:
Tupko je napisao:
ЈАР је, чини ми се, у другој времеснок зони

Временска зона је иста.

Онда сам нашао неку сјебану мапу са временским зонама :lol:
Ставили ЈАР у GMT+2

Ево на google images има још :lol:
http://www.google.com/images?hl=en&q=time%20zones%20world%20map

Ево једног од резултата http://www.weather.gov.hk/gts/graphics/time-graphics/time-zone.gif (Као линк, а не као слика, јер није тема :wink: )

Пише у опцијама за подешавање времена мог оперативног система "Pretoria (GMT+02:00)"
Значи ипак је +1 час у односу на БиХ :D

Скајпостман, јеси ли ти оно на ПМФ-у? Шта каже струка? :wink:

Poslednji put menjao Tupko dana 19 Maj 2010, 16:54, izmenjena samo jedanput

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 74 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]