banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 23:37

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 143 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 02 Avg 2003, 13:09 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 31 Maj 2003, 10:33
наши новинари имају много ентузијазма, раде засмијешне паре, ето кажеш устају скоро у 5 да би билиу 6,и да програм почне са емитовањем у 7!!
какву надокнаду имају?
кад би оне сероње од политичара били бар ентузијасјти их...

што се тиче саме теме, мислим да РТРС доживљава одрђене промјене, на боље...почео сам чешће да их пратим што није био случај прије рецимо годину дана...
али ово је само моје мишљење, можда га не дијеле сви... :microwave:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Avg 2003, 13:25 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 22 Maj 2003, 14:19
drago mi je cuti da ima napretka pa makar i po tvom skromnom misljenju a sto se tice para e tu si u pravu ali i tu ima napretka jer sam cuo da su honorarni saradnici u petak primili platu za februar, sa malim zakasnjenjem. :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Avg 2003, 15:37 
Pripravnik
Pripravnik

"мало" закашњење 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Avg 2003, 16:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
ma nek prenose utakmice leotara i borca i sve ce biti ok. i prijatno me iznenadilo kad su nekidan pustili svirku stefanovskog i tadica. emisija rok-oko je super, opisuje aktuelne dogadjaje u gradu, ali (uvjek je znaci tu ono famozno "ali") voditeljka bas uspava covjeka. puno je dosadna, mjenjajte kozu! i sto se 2 dnevnika tice, to nema nigdje u svijetu. blah! i crtani su im puno glupi! sta je sa kremenkom i nindza kornjacama? to ocu da gledam! nek skidaju s cartoon networka, ko sto su i prije radili! a kad smo vec kod toga, mogli bi i johnny brava, cow and chicken, two stupid dogs i dextera skinuti :)

aj zivili :drinking: :drinking: :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 03 Avg 2003, 19:07 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jul 2002, 18:16
SiCkNeSS je napisao:
voditeljka bas uspava covjeka. puno je dosadna, mjenjajte kozu!

slazhem se u potpunosti...ona ne uspavljuje vetj vrishti, uvijek se istraumiram :roll:

e da i za ta 4 spomenuta crtitja se slazhem, stvarno bi trebali to da urade....sva 4 su motjna....pa ne moraju jadna djeca samo pokemone da gledaju

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Avg 2003, 10:11 
Pripravnik
Pripravnik

vidim da se slazete po pitanju crtica i razumijem u potpunosti jer je i nama odraslima previse politike pa nemoramo istim sranj.ma filovati i djecu.
medjutim crtici koje predlazete su makar po mom misljenju su crtici za odrasle. ako imate u blizini neke klince pitajte ih da li gledaju crtice i koje, a sudeci po mom alom braticu on je odlepio na kengure kosarkase, sto je po meni dobro jer iako kenguri oni ipak promovisu sport, ferplej i zdrav nacin zivota. :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Avg 2003, 10:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Trebaju poceti od sest ujutro moj ZULU sa kratkim pregledom vijesti izvjestajem iz vecih centara malo dodati muzike koliko je slobodno radnih mijesta e takve stvari treba onda malo vise kontrole nad politickim tajkunima i tako to da narod zna sta ga ceka a na to sve koji stari dobri partizanski film da se strasti smire bas ko u vrijeme Milke Planinc i njene vlade.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Avg 2003, 10:21 
Pripravnik
Pripravnik

start programa je umjesto u 6 u 7 i pocinje sa pregledom vijesti i mix muzike uz neke informacije koje bi trebale gradjnima tog dana tipa gdje nece biti struje vode ili nesto slicno jutrom nema politike tako da nema ni potrebe za smirivanjem strasti i partizanskim filomovima. :oops:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Avg 2003, 10:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ma treba svima da se to pusti pa ce se smiriti vjeruj mi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Avg 2003, 13:07 
Pripravnik
Pripravnik

kad je u pitanju smirenje mislim da ovom napacenom narodu treba kompletna terapija, ali smatram da im filmovi nece moci pomoci, vec neka kvalitetna rjesenja nebili im se zivotna situacija popravila pa makar za milimetar. :mad:
ajde da se vratimo na RTRS da li si upoznat sa cinjenicom da je RTRS svojim prilozima doveo do smjena u MOBISu zbog prevara oko nagradne igre :lol: 8)
p.s. prozivanje likova koji ovom narodu skinuse kozu sa ledja pozitivno djeluju na narodnu psihu i nadam seda im vraca vjeru u bolje sutra.
Ovo bi trebala biti i glavna funkcija medija.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Avg 2003, 15:18 
Pripravnik
Pripravnik

мрзим Покемоне :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Avg 2003, 15:43 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

APAURIN ZAKON.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Avg 2003, 08:34 
Pripravnik
Pripravnik

mjesto apaurina molim vas da prokomentarisete omladinske emisije na RTRS-u kao sto su omladinski forum i teen scream.
ove emisije su posvecene mladim ljudima koji su po mom misljenju zahvaceni apatijom i beznadjem, a ove emisije promovisanjem mladih talenata kao sto su modni kreatori, dj-evi ili neki drugi uglavnom kreativni ljudi koji nastoje nesto promjeniti u svom zivotu i okruzenju daju svoj doprinos da se glas mladih cuje.
da upotrijebim jednu floskulu na mladima svijet ostaje, ali nih niko ne zarezuje niti se za nesto pitaju. :mad:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Avg 2003, 12:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
rtrs je pateticna televizija
do sad nisam vidio nista sto bi pokazalo da su prevazisli amaterski nivo
cak stavise ocajniji su nego na pocetcima
cak nemaju ni ideju koje gledateljstvo da privuku
svaki put kad preletim preko tog kanala mogu da vidim emisije o nekim chobanima ili satanistima
mislim pateticno
bolje da prodaju tu opremu nekome isplate radnike i da traze sebi neki posao umjesto da tarlahaju po tv bez ikakvog smisla

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 06 Avg 2003, 15:39 
Pripravnik
Pripravnik

БСЕ,
хе, хе, може ли аргументовано, ако није проблем?

Зулу,
омладински форум је по мени добра емисија, гледана наршито од стране младих , којиме је и намијењена.
иако лично баш не готивим оног пешка воитеља, мислим да добро води емисију.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 07 Avg 2003, 14:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
[b]пешка воитеља[/b]

i ti si provalio 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Avg 2003, 11:49 
Pripravnik
Pripravnik

mozda je istina da je hrsum pesko, ali na ovom mjestu ne bih ulazio u njegova seksualna opredeljenja jer smatram da cak i ako su nastrana treba da ostanu u sferi licnog i privatnog pa ko sta voli nek izvoli na pojedincu je da kroji svoj zivot kako mu odgovara.
slavkane vidim da ipak mislis da je dobro vodi i sto je najbitnije da emisiju gledaju mladi jer su odradjene tematski.
gledao sam par kao sto su sekte i uticaj na mlade ili droga sto je po meni i najvaznije sudeci po klincima iz mog naselja koji su da ti budem iskren izgleda vec bespovratno zglajzali.
kad je u pitanju teen scream akceat je na problemima mladih iz manjih sredina kao sto je u prosloj bio doboj, ali trebale bi i manje sredine jer smatram da je jedini njihov prozor u svijet upravo TV i da bi shodno tome trebali da dobiju prostor da se predstave i iznesu svoje probleme.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Avg 2003, 23:13 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 27 Maj 2003, 00:07
Ovako,mislim da kod nas nema tv stanice koja bi jedna drugoj mogla biti konkurencija,mada za sad je jedini nazovi konkurent ATV,prvenstevno sa svojom produkcijom..emisije tipa Ukrstenica,ATV vijesti(majke mi budu zanimljive,vijesti sa odredjenom dozom ironije na racun vlade:)))),zatim neprevazidjene Mucke(nadam se da ce ih pustati opet ,po ko zna koji put),a ocaj im je ona emisija TUP(tacno u podne)a voditeljica jos gora.
Nego vidim da sam skrenula sa teme ,tj diskusije o RTRS,ali uvod je bio potreban cisto poredjenja radi.Ali ruku na srce i RTRS ide na bolje .U plusu su,bar sto se mene tice,zahvaljujuci dokumetarnoj emisiju koju uredjuje gospodja Mira Lolic-Mocevic.Objedinjuje ugodno i korisno,ugodno samo zbog toga sto brzo prodje vrijeme gledajuci pomenutu emisiju mada su teme najcesce zalosne,a korisno jer je akcenat bacen na pomoc ljudima .Tu je bio mali Petar,sada su aktuelne porodice sa preko 9-oro djece.Svaka cast teta Miro:).Mada najbolje bi bilo da emisije ovog tipa i ne bude ,a to bi znacilo da svi zivimo srecno i zadovoljno da niko nema problema onog kalibra.
Nego da zakljucim ...sve u svemu .....ide na bolje ,a posto sam ja optimista bice jos bolje :)))))))),naravno uz nekoliko epizoda Kremenka i Kamenka ,mislim da bi obradovala mnoge pa tako i mene:)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Avg 2003, 23:18 
Početnik
Početnik

Zaboravih sppomenuti Omladinski forum:)u pozitivnom smislu naravno,a Teen Scream sam veceras gledala prvi put zato jer sam ja bila na tv-u.(onako u prolazu kraj radnog mjesta)ahahhahaahahahah
Caos

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Avg 2003, 23:22 
Početnik
Početnik

i Govorimo srpski....Telebak i Jasna Popovic
ipak mi se omaklo.zato-jer :))))))greska u koracima.......
brzina cini cuda:)))))

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 143 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]