banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 09:29

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 98 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 13 Avg 2003, 00:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 19 Jul 2001, 01:00
Citiraj:
voditeljice su uglavnom iste one koje su radile na NTV ali su sad u jos gorem izdanju, nemaju pojma sta da pricaju pa pokusavaju da pjevaju a to tek ni na sta ne lici
tipicno za pink je amatersko saltanje kamera i jos gore ponasanje voditeljica pred kamerom (ko je vidio Made in BL zna o cemu pricam)

Da, iste voditeljice, jednako loshe. To kretanje kamera je losh trip koji smara. Voditeljica "made in BL" sheta lijevo-desno, kamerman svrlja po prostoriji, pa sve ispadne kao skocica da skakuce po ekranu.
A sama gorepomenuta emisija je rezervisana za prilog iz HR (by Dragana Babic) i levatski spot na kraju, koji obicno nemaju veeezzee sa BL. Toliko grupa i svirki u BL, a na kraju emisije puste Petra Grasu ili nesto sl. (?!)

Citiraj:
nije mi jasno kako se Vikom vec 3 ili 4 godine za redom proglasava najgledanijom tv u RS a niko je skoro i ne gleda ?

Koja je nagrada u pitanju?? Volio bih znati da li tu ima istrazivanja gledanosti, mada nisam uvjeren u tako nesto.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Avg 2003, 09:16 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
ma nagrada je Oskar popularnosti (otuda i cudjenje jer ovdje kad pitas nekoga za Vikom reci ce ili da ne zna ili da se tamo non stop vrti turbo folk muzika pa otkuda onda popularnost?)
uostalom Vikom ne pokriva ni trecinu RS pa kako je onda najgledaniji u RS ????
mislim da se tu neke pare vrte ali ko ce znati
btw drago mi je sto je Dragana Babic otisla sa Atv da nas ne zamara sa najglupljom emisijom Ritam koja je tako lose koncipirana da jednostavno izaziva shokove u stomaku a da ne pominjem kakva se komerc. muzika vrti u toku

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Avg 2003, 14:46 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 13 Avg 2003, 14:34
Radim na televiziji o kojoj polemisete,i tim vise mi je simpaticno citati dosadasnje komentare.To sto sam zaposlenik ove kuce,nikako ne znaci da ne bih imala kritiku upucenu na njihovu adresu :D .Da skratim,zanima me imate li konkretan prijedlog za formu neke emisije,priloga i sl....bice mi zadovoljstvo ako uspijem neciju zelju sprovesti u dijelo...u krajnjoj liniji i radim zbog vas koji tu i tamo upalite tv :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Avg 2003, 12:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

bez uvrede ali mislim da toj tv kuci fali strucnog kadra pa tek onda ideja za emisije

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Avg 2003, 23:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

snowqueen -> radis na bh PINKu ?

Kao sto sam napisao, polovina emisije "Made in Banjaluka" je
Citiraj:
...rezervisana za prilog iz HR (by Dragana Babic) i levatski spot na kraju, koji obicno nemaju veeezzee sa BL.

Ovo ti je kao Aladin kad testira duha. Ako ispunis zelju, vjerovacu. :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Avg 2003, 10:34 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 13 Avg 2003, 14:34
Prije svega,pozdrav :D BSE,potpuno se slazem s tvojom konstatacijom da nedostaje strucnog kadra,ali to je nazalost cinjenicno stanje na svim nasim tv stanicama.I uzimajuci to u obzir,tim vise je tesko napraviti nesto sto bi prolazilo sve tehnicke i estetske kriterijume,i tim vise je tesko pokusati biti drugaciji.....
Langolijer,ti si na redu :D Kao ni ti,ni ja ne opravdavam da u emisiji takvog naziva idu prilozi iz Hr.To sam rekla i nadredjenima na samom pocetku,a odgovor je bio sljedeci:emisija nije koncipirana da prati samo desavanja bl,vec i iz Londona ako treba,samo se pakuje u bl.Kada iskljucimo nacionalnu netrpeljivost,to i nije tako lose :D zasto ne bi imali priliku vidjeti sta se desava kod "komsija",uostalom da se ogranicimo samo na nas lokalitet,onda bi sigurno bilo onih koji bi rekli:i sam znam sta se desava u bl,daj da vidim sta ima preko,ispod ili iznad nas :D Nikada ne mozes zadovoljiti sve,to je cinjenica.Sto se spotova na kraju tice,pokusacu opravdati ulogu Aladina koju si mi dodijelio :D i nesto promjeniti.Sljedeca stvar,koja se meni ne dopada,jeste to da nekog stranog izvodjaca mozemo samo vidjeti u ovoj i slicnim emisijama i to u skracenom izdanju,dakle nedostaje emisija koja bi imala top listu strane muzike,ali i time cu se pozabaviti u narednom periodu,ako me iko bude slusao :D .I za kraj pitanje:postoji li ista sto vam se svidja,ili bar ima prolaznu ocjenu? :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Avg 2003, 11:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

na pinkbhtv ? za sad nista

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Avg 2003, 20:01 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

snowqueen, koja zaista radi na PINK-BH je napisao:
Langolijer,ti si na redu :D Kao ni ti,ni ja ne opravdavam da u emisiji takvog naziva idu prilozi iz Hr.To sam rekla i nadredjenima na samom pocetku,a odgovor je bio sljedeci:emisija nije koncipirana da prati samo desavanja bl,vec i iz Londona ako treba,samo se pakuje u bl.

Da, izgleda da je to osnovni problem - koncept emisije.

snowqueen, u daljem izlaganju, je napisao:
Kada iskljucimo nacionalnu netrpeljivost,to i nije tako lose :D zasto ne bi imali priliku vidjeti sta se desava kod "komsija",uostalom da se ogranicimo samo na nas lokalitet,onda bi sigurno bilo onih koji bi rekli:i sam znam sta se desava u bl,daj da vidim sta ima preko,ispod ili iznad nas :D

Nisam netrpeljiv prema drugim nacijama, nego me nervira to forsiranje stranih izvodjaca u emisiji koja implicira na pregled desavanja u BL. Mogli ste da pustite izvodjaca iz Slovenije, Madagaskara ili Tokelau-a, jednako bih kritikovao. A to "desavanje kod komsija" je zvaka za uzimanje love na nostalgiju, iako mi ne smeta - "ko voli, nek' izvoli".

... potom snowqueen je napisao:
Sto se spotova na kraju tice,pokusacu opravdati ulogu Aladina koju si mi dodijelio :D i nesto promjeniti.Sljedeca stvar,koja se meni ne dopada,jeste to da nekog stranog izvodjaca mozemo samo vidjeti u ovoj i slicnim emisijama i to u skracenom izdanju,dakle nedostaje emisija koja bi imala top listu strane muzike,ali i time cu se pozabaviti u narednom periodu,ako me iko bude slusao :D .

Sto se spotova na kraju tice, i pored tvoje zelje, tesko ces uspjeti tu nesto da promjenis. Ako je urednik tako zamislio i ako je barem malo tvrdoglav, nema shanse.
Top lista strane muzike, meni licno ne nedostaje, jer izbjegavam emisije takvog tipa. Ali, siguran sam da ima mnogo ljudi koji ce to redovno pratiti.

I, na kraju posta, snowqueen je napisao:
... postoji li ista sto vam se svidja,ili bar ima prolaznu ocjenu?

Hmmm, od bh prozivodnje -> ne bas, srbijanske produkcije-> postoje neke emisije.

eto..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Avg 2003, 09:58 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 22 Maj 2003, 14:19
ono sto sam ja primjetio je nedostatak inspiracije koju pokazuje tvoja radna koleginica voditeljca sportisima. koliko sam do sada imao priliku pogledati tu emisiju kojoj izgleda fali jos par novinara jer je stvarno siromasna voditeljica ima isti sablon za najavu. trallala tralala i nesto vise o tome pogledajte u prilogu kolege tog i tog.
pitam se da li ona sastavlja najave ili joj novinar dostavlja iste, jer je ovako kriminalno. neka makar ubaci jos jedan ili dva sablona pa hajde valjda bi se onda moglo gledati.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Avg 2003, 10:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
Sportissimo-po meni je to jakos tura emisija, u kojoj objave 1-2 sportske vijesti...bezee

Mady in Banjaluka-i meni s ene svidja sto vise od pola emisije posvete dogadjanima u Cro ili negdje drugdje. TO treba da je emisija o desavanjima u BL, kojih ima zaista svaki dan i vece z aprikazati...
Takodje primjecujemd a ta emisija kasni sa prilozma za 1 dan. Npr, koncer na Kastel:BL ljetne igre i ono sto je bilo veceras, oni prikazuju reportazu tek prekosutra...bezvezeeeeeeee

Sarajevo on line-malo bolja emisija, a svidja mi se Nency kao noovinar, dosta je spontana

Bosna Express-jutarnja verzija ima dobrih gostiju, voditeljke privlace paznju, jelena mi je simpaticna ali Sandra je ocajna...
Popodnevna verzija -Mirjana i Sanja(ozbiljnije i straije :P ) opet ima dobrih gostiju, sve u svemu ova emisija je OK jer ide uzivo :wink:

groozim s ena onaj vash spot "Po celu , noc po celu dan pink u meni nikad nece biti dosadan" i one rdronfulje koje plesu i reklamiraju TV, samo im sipka fali da bi upotpunile svoju plesnu koreografiju, mislimmm..... :o

stalno reprizirate iste pjesme, spotove, non stop ponavljate one pjesme sa Budve, H. Novog......stalno isto repriza reprize...

po meni treba sto vise programa uzivo obavezno :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Avg 2003, 11:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

heh cuj dobre voditeljke jutarnjeg programa loooool
majke ti kako moze voditeljka biti dobra kad pozdravlja gledaoca sa "E djes`" ?????
pa mislim da na albanskoj tv ima vise kulture

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Avg 2003, 08:42 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 22 Maj 2003, 14:19
Istina stalno vrte neke iste spotove a jedino sto mi se svidja i sto se moze gledati je serija cini.
iako je klasicna tinejdzerska limunada gledam je koliko toliko redovno valjda zbog toga sto je rijec o natprirodnim pojavama.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Avg 2003, 21:46 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 13 Avg 2003, 00:06
drago mi je da ovdje ima bar neko, u ovom slucaju snjezna kraljica koja je zaposlena na pinku da moze cuti kritike i prijedloge vezano za njihov rad.

e a ovako. moje misljenje je da je publika koja zivi na prostoru koje pokriva signal pinka bh nakon te promjene totalno osiromasena. mislim dao bih sest tv pink za pola sata utakmice premijer lige/south arka/reportaza koje su preuzimali iz srbije itd.

ali ajde da se pozabavimo tom sadasnjom tv pink. mislim da nije problem u nestrucnim ljudima koliko u samoj koncepciji tv pinka. eto npr. ja kao apsolvent novinarstva sutra bih dosao raditi kod vas ali ne emisije poput made in bl, sarajevo...

zasto? a zato sto ja smatram da ako stavis nesto pod "made in bl" ljudi ocekuju da su to desavanja iz bl a ne nesto montirano ili bukvalno made in. kazes prilika je to da se puste strani spotovi, ma molim te , neki dan je pjesma od petra grase bila emitovana 3 puta u 2 sata. zar to ima veze s novinarskim razmisljanjem ili mozgom uopste.

a sto se tice koncepcije "ja guzlam svi me gledaju" koja je ocigledna jer sve vode neke ribe i one kao nesto se namjestaju svo vrijeme itd. BAR STE MOGLI NACI BOLJE DJEVOJKE, pod ovim "bolje" mislim ljepse definitivno, prirodnije I ZA KOJI GRAM MOZGA TEZE.
mislim sta reci o onoj tatjani zerajic iz made i bl. cura ima npr. 1 min najavu, ona u tom vremenu u deset sekundi lupa neke gluposti koje veze s mozgom nemaju a ostatak vremena se pokusava izvaditi. strasno.
od svih tih djevojaka mislim da je jedino Gorana lakic, jel se tako zove, ma ona jedina moze raditi na takav nacin.

pitanje- zasto forsirate rabiju gataric??? zena ima 30-40 godina i konstatno se oblaci i pokusava izgledati a i ponasati se kao da ima tlinest i po.
pitanje za voditeljku sarajevo online? zar je tema jednog priloga cura koja naplacuje skakanje po onom naduvanom kavezu? shvatam ja da se teme tesko nalaze, ali ne moze sve biti tema priloga!!!

sportissimo- ispocetka mi se cinilo da ce to biti dobro ali kad vidim a sad jean sportissimo cini jedan prilog od 1.5 min...hmmm shvatite ljudi da muzika, zabava, sport idu zajedno. niko se ne bi bunio kada bi umjesto sat i pol grand produkcije pogledala neka utakmica ili sl. a sto se tice tog sadasnjeg sporta, slobodanu petrovicu svaka cast, dobro je radio i na ntv ali sad cini mi se gubi prostor. pa vise je vrijedio jedan njegov sport flash ili ti ntv sport nego pola dana danasnjeg pinka.

bio sam veoma kritican ali smatram s razlogom. pitala si ima li sta pozitivno dobro na toj tv. jedino sto je ok je ono sto uzimate od srbijanskog pinka, najbolji prijatelji, leteci start, ,city donekle, ,bar voditeljke znaju sta rade i kako to treba. sto se tice ovog sto radi pink BH nista dobro

pozdrav

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Nov 2003, 12:39 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2002, 01:00
"SVIM GRADJANIMA BIH CESTITAMO DAN DRZAVNOSTI". Ovako je poceo sinoc INFO (glup ko) TOP na TV PINK BIH. Kakav Dan drzavnosti? Koga oni farbaju? Da li se pokusavaju ulizati muslimanima? Ma ima milion pitanja ali odgovor je uvijek isti: To sto su ustanju smisliti i plasirati ovi sa Pinka to ni pas sa maslom ne bi mogao progutati. Tolika providnost u njihovim namjerama, tolika doza cinizma i fol "profesionalnog novinarstva" ne bi prosla ni Tunguziji.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Nov 2003, 11:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

jel` to ono zasjedanje Avnoja tad bilo ? e pa sretan ti Dan drzavnosti :PPPPP

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Nov 2003, 13:23 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Dec 2002, 19:29
Volim ove teme o PINKu. Bas volim. :lol:

SLUCAJNI prolaznik - vise pitanja za tebe: 1. sta ti vidis da je koncepcija PINKa i onda konkretizuj to "losa koncepcija" :o , 2. Sta bi ti radio u, gore pomenutoj koncepciji, kao VSS-novinar? :fadein: , 3. Zar je moguce da na faksu uce da se teme TESKO nalaze???!!! :roll: :roll: :roll:

BSE - a kad bi ti voditeljica jutarnjeg kafu prinela, mozda bi i proslo to "djes.." :lol:

GIPSY - Daleko je Nensi od dobrog. Boga za pravdu, spontana jeste, ali...nije to ni dovoljno. .

SNOWQUEEN - Dopada mi se sto kao radnik PINka ucestvujes u voj diskusiji. Moje konkretno pitanje za tebe je: Da li znas imali na BIH PINKu organizovanih, in-hous, kurseva, seminara..icega sto bi onima koji su vec unutra pomoglo da rade na sebi?
A iza toga ide odmah pitanje, ne moguce da bas nigde na toliko fakulteta u bosni nema zainteresovanih strucnih kadrova...
:roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Nov 2003, 17:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

ma "djes`" i tv nikako ne idu zajedno
usput ne pijem kafu sta cemo sad? :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Nov 2003, 18:01 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Nov 2003, 17:28
mrzim pink

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Dec 2003, 11:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

nisi jedini :)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Dec 2003, 21:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Maj 2003, 09:31
Ono njesra od emisije Balkan Express (ili kako se vec zove) ujutro u devet,.. a ne da je retardno,..? Da li je iko gledao te glupace jutros? Interesuje me komentar na njihovo "bjezanje od inspektora"?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 98 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]