snowqueen, koja zaista radi na PINK-BH je napisao:
Langolijer,ti si na redu

Kao ni ti,ni ja ne opravdavam da u emisiji takvog naziva idu prilozi iz Hr.To sam rekla i nadredjenima na samom pocetku,a odgovor je bio sljedeci:emisija nije koncipirana da prati samo desavanja bl,vec i iz Londona ako treba,samo se pakuje u bl.
Da, izgleda da je to osnovni problem - koncept emisije.
snowqueen, u daljem izlaganju, je napisao:
Kada iskljucimo
nacionalnu netrpeljivost,to i nije tako lose

zasto ne bi imali priliku vidjeti sta se desava kod "komsija",uostalom da se ogranicimo samo na nas lokalitet,onda bi sigurno bilo onih koji bi rekli:i sam znam sta se desava u bl,daj da vidim sta ima preko,ispod ili iznad nas
Nisam netrpeljiv prema drugim nacijama, nego me nervira to forsiranje stranih izvodjaca u emisiji koja implicira na pregled desavanja u BL. Mogli ste da pustite izvodjaca iz Slovenije, Madagaskara ili Tokelau-a, jednako bih kritikovao. A to "desavanje kod komsija" je zvaka za uzimanje love na nostalgiju, iako mi ne smeta - "ko voli, nek' izvoli".
... potom snowqueen je napisao:
Sto se spotova na kraju tice,pokusacu opravdati ulogu Aladina koju si mi dodijelio

i nesto promjeniti.Sljedeca stvar,koja se meni ne dopada,jeste to da nekog stranog izvodjaca mozemo samo vidjeti u ovoj i slicnim emisijama i to u skracenom izdanju,dakle nedostaje emisija koja bi imala top listu strane muzike,ali i time cu se pozabaviti u narednom periodu,ako me iko bude slusao

.
Sto se spotova na kraju tice, i pored tvoje zelje, tesko ces uspjeti tu nesto da promjenis. Ako je urednik tako zamislio i ako je barem malo tvrdoglav, nema shanse.
Top lista strane muzike, meni licno ne nedostaje, jer izbjegavam emisije takvog tipa. Ali, siguran sam da ima mnogo ljudi koji ce to redovno pratiti.
I, na kraju posta, snowqueen je napisao:
... postoji li ista sto vam se svidja,ili bar ima prolaznu ocjenu?
Hmmm, od bh prozivodnje -> ne bas, srbijanske produkcije-> postoje neke emisije.
eto..