malka je napisao:
Dali je ko gledao sinoc na Novoj TV film Osudjeni e to je riality shouou to je za ove nase

ustedi se na specijal emisijama
Tihi uzas
Joj poceo sam bio gledati pa sam cim sam skontao o cemu se radi brze bolje prebacio na Kup Koraca na RTS2. Dosta bilo prezivljavanja ova dva-tri mjeseca:lol:
Nego, rece Rale da je cifra bila "samo 3000 evra" po komadu, tj da Mandicka nije uzela lovu, tj da je na glasove za Nemanju otpalo 12 000 evra

Dobro je i prosao
A najbolje je, po svemu sudeci, prosao FOX, koji je digao gledanost i to masala...
Citiraj:
Finalno veče Survivor-a u sredu uveče oborilo je rekorde gledanosti Fox Televizije.
Tome je svakako doprineo i dramatičan rasplet u finalu i optužbe pojedinih finalista na račun pobednika Nemanje Pavlova.
Pozivajući se na rezultate merenja gledanosti televizija sa nacionalnom pokrivenošću koje sprovodi agencija AGB Nilsen Media Research, Fox TV navodi da se u terminu emitovanja emisije Survivor (od 2o do 23h) u program uključilo čak 2.200.000 gledalaca.
Fox televizija je bila najgledanija televizija u udarnom terminu od 19-23h u kategoriji 18-49 god. sa ostvarenim udelom u gledanosti 26.98%, dok su iza RTS1 (21.59%), Pink (20.00%), B92 (7.33%), navodi ta medijska kuća.
MONDO