banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Maj 2025, 21:40

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 67 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 31 Mar 2008, 11:17 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 17 Mar 2008, 11:30
Ma nema govora ljudi o tome ko je bolji. Kakva HTV, SLO TV je i tehnicki i produkcijski i programski miljama ispred Hrvatske televizije. Dovoljno je pogledati samo po jedan program na SLO TV i HTV i vidjeti veoma jasnu razliku.
Uostalom ne samo po kvalitetu programa, Slovenija je u svim aspektima zivota i rada ispred Hrvatske.

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2008, 19:03 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2006, 21:46
ljudi,kako lupate!

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2008, 10:16 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 06 Mar 2008, 13:36
HTV 1 gotovo nikad ne gledam - los mi je totalno je smara sa politikom, dok na dvojci pratim Bracu i sestre, super je serija a tu su i nezaobilazni Sopranosi...ostalo bas i nije vrijedno pomena.

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2008, 19:46 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jan 2007, 13:38
toljagica je napisao:
Meni to uopste nije vazno i tu je HTV daleko ispod mnogih tv stanica u regiji.

ajde mi navedi te ex-Yu kanale koji su "daleko ispred" HTV-a, i napiši po kojem kriteriju ... sport/film/dokumentarci .. itd ... možda mi ostali sa ovog foruma uopšte ne znamo da postoje ti kanali, pa da ih potražimo na TV-u...

toljagica je napisao:
Program HTV je za nase banjalucke prilike neinteresantniji od recimo RTRS-a.

A ovo tek ide za provalu mjeseca! :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2008, 19:48 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Nego, može li meni neko od administratora na ovom forumu objasniti zašto se toljagica, latica84 i slovenac_bl spajaju preko ISTE IP ADRESE???? (i gle čuda svi imaju isti stav na svakoj temi... :lol: )

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2008, 12:27 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 15 Jan 2008, 21:06
Dino piši:"TV SLO sranje, samo piši", piši dalje "Hrvatska televizija zakon".

Za mene je do 1991. bog i batina bio nas TVSA, a danas HTV. JEL JASNO?!

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2008, 01:35 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2006, 21:46
Citiraj:
SLO TV je i tehnicki i produkcijski i programski miljama ispred Hrvatske televizije

Ovo mozes reci samo na LSD-ju...

Ovo troje "istih" ljudi sto lupeta stvarno nemam pojma da li istrazuju medijsku pokrivenost ili iz nekoga razloga zesce mrze HTV.
Kakve slovenacke stanice u BL? Nit ih ima,nit su nama zanimljive.

Jos ste trebali reci da je ATV ispred HTV-a ili tako nesto.

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2008, 12:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Avg 2004, 09:35
ebote, ja zivim u SLO pa ne gledam slovenacku televiziju a koji k. bi je tek gledali u bosni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: kakav bilde :roll:

HRT, HRT, HRT i jos SPORT KLUB :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2008, 13:10 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 18 Mar 2008, 16:04
zigizmund je napisao:
toljagica je napisao:
Meni to uopste nije vazno i tu je HTV daleko ispod mnogih tv stanica u regiji.

ajde mi navedi te ex-Yu kanale koji su "daleko ispred" HTV-a, i napiši po kojem kriteriju ... sport/film/dokumentarci .. itd ... možda mi ostali sa ovog foruma uopšte ne znamo da postoje ti kanali, pa da ih potražimo na TV-u...

meni je bolji RTS od HTV-a, sport - prenose sve sportske dogadjaje koji me interesuju, dokumentarci su im jaci pa cak i filmovi...potrazi RTS na kablovskoj, nije tesko, malo za promjenu da osvjezis svoje poprilicno usko gledanje u pravcu HTV-a.

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2008, 13:13 
Početnik
Početnik

-umbrella- je napisao:
Dino piši:"TV SLO sranje, samo piši", piši dalje "Hrvatska televizija zakon".

Za mene je do 1991. bog i batina bio nas TVSA, a danas HTV. JEL JASNO?!

NIJE! ALI DOBRO NE OCEKUJEM OD TEBE NEKAKAV OBJEKTIVAN STAV PO OVOM PITANJU. TI IPAK ZIVIS U HRVATSKOJ.
ZA TEBE JE HTV IZMISLIO SVIJET. BOZE KAKO JADNO. NE RAZUMIJEM SAMO ZASTO BI TI MENI IZ TAMO NEKOG MALOG HRVATSKOG SELA GOVORIO STA JE TO GLEDANIJE U BANJALUCI? ZATO, PALI BRATE, JEL JASNO!!!

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2008, 13:17 
Početnik
Početnik

zigizmund je napisao:
Nego, može li meni neko od administratora na ovom forumu objasniti zašto se toljagica, latica84 i slovenac_bl spajaju preko ISTE IP ADRESE???? (i gle čuda svi imaju isti stav na svakoj temi... :lol: )

Da ne bude zabune, a vidim ovdje tvoje provokacije, svoje poruke saljem iz internet kluba, a to sto jos poneko ima isti stav na ovu temu me uopste ne zanima, kao sto zivis u iluziji misleci da ce svi ljudi na planeti ili bar na ovom forumu dijeliti tvoj stav.
A moze li meni neko od administrtora reci kako to umbrella, zigizmund i tomasd imaju isti stav o svakoj temi, pogotovo kad se dirne u njihovu svetu tv kucu HTV :lol: :lol: :lol: :lol: Da ne radite mozda za HTV osim sto umbrella i zigi zive u Hrvatskoj ili mozda radite za neku hrvatsku agenciju za ispitivanje trzista???

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2008, 15:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

toljagica je napisao:
meni je bolji RTS od HTV-a, sport - prenose sve sportske dogadjaje koji me interesuju,

Po pitanju sporta, evo uzmimo samo fudbal - HRT prenosi englesku, špansku, talijansku i hrvatsku ligu. Osim toga, prenosi i Ligu šampiona i Kup Uefa. Dok recimo RTS od fudbala prenosi samo englesku i srpsku ligu. Dakle, HRT je tu u prednosti za čak 4 velike evropske lige i natjecanja - Liga šampiona, kup uefa, španska i talijanska liga! Evo sad ide formula - opet na HRT-u, RTS nema prava za nju. HRT ima prava i za evropsku košarkašku ligu, RTS nema! Skijanje, boks, atletika - na RTS-u moraš tražiti pod povečalom, na HRT-u skoro svake subote barem nešto od toga. Jedino kod tenisa su HRT i RTS 1:1, ali to samo zato što srpski takmičari sudjeluju pa onda prenose. Pa čak i golf je HRT počeo da prenosi na HRT+ kanalu! A od ovog ljeta starta i HRT Sport kanal!

Ili ti možda gledaš neki drugi sport za kojeg ja ne znam da postoji?

toljagica je napisao:
dokumentarci su im jaci

Pogledaj datum proizvodnje dokumentaraca koji idu na HRT-u i RTS-u. HRT pušta svako jutro u 10h nove BBC-ove dokumentarce, dok na RTS-u konstantno idu stalno jedni te isti. Već sam hiljadu puta vidio onaj serijal "granice" na RTS-u (koji je by the way išao i na HRT-u samo 5 godina prije), ... stalno repriza, repriza i repriza na RTS-u. A o domaćim dokumentarcima da ne govorim. HRT ima odlične domaće dokumentarce sa Milićem, pa one koji idu u emisiji "Reporteri", pa zatim one nakon Latinice ... a koje to ima RTS a da nisu već 100 puta prikazane i nekoliko godina stare?

toljagica je napisao:
pa cak i filmovi...

I tu je HRT daleko daleko jači. RTS po količini pušta više filmova ali ti filmovi su toliko puta prikazani da ih već znam napamet, a o starosti da ne pričam. Najbolji pokazatelji su za novu godinu kada RTS vrti žikine dinastije a HRT prikazuje James Bond Royale koji je praktički tek izašao iz bioskopa ili Gospodare prstenova.

Uglavnom, neću da se prepirem sa tobom jer vidim da osim što imaš 3-4 dupla nicka na forumu koja se konstantno spajaju preko iste IP adrese, razmišljanje ti je na bazi 3godišnjaka. Nemaš nikakvih dokaza već samo lupaš gluposti, a sa takvim mi se ne da gubim vrijeme ... :roll:

Poslednji put menjao zigizmund dana 07 Apr 2008, 09:38, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2008, 15:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

toljagica je napisao:
svoje poruke saljem iz internet kluba, a to sto jos poneko ima isti stav na ovu temu me uopste ne zanima,

HAHAHA, koja provala. U internet klubu SAMO JEDAN kompjuter može imati istu IP adresu, bez obzira što su svi spojeni na internet preko istog providera. Dakle, nije li čudno da se nekoliko nickova na ovom foruma konstantno spaja preko iste IP adrese i to sa vremenskom razlikom od nekih 10tak minuta šalju te svoje poruke. Uglavnom čoporativno. Kada jedan nešto kaže, za desetak minuta eto drugog nicka sa istom tom IP adresom i on ga, gle čudom - PODRŽAVA u njegovim stavovima ... :lol:

HAHAHA, takve budalaštine možeš nekom drugom da prodaješ a ne meni. :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2008, 08:57 
Pripravnik
Pripravnik

Sta ovaj Janez hoce bolan.. ni Slovenci ne gledaju TV SLO a kamoli Srbi, Hrvati i Bosnjaci...

uopste mi se ne da truditi da naucim taj iskrivljeni jezik...

znam ja jaro sta se gleda u BL... HRT ponajvise... ne politicke emisije, dnevnik i td. vec serijski i filmski program, kao i sportski...

i RTS je dobar ali nesto bolji je danas HRT... RTS prednjaci u sportu... ali profesionalizam je na strani HRT-a... a od BH stanica ni ti jedna nije vrijedna pomena, osim RTRS i FTV, bar sto se tice domace produkcije...

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2008, 09:51 
Početnik
Početnik

Jao kakve ti covjece gluposti lupas. To sto recimo je u Srbiji drugacija situacija kod prenosa sportskih dogadjaja samo govori o tome da imaju veci broj finansijski gledano boljestojecih kuca a ne o tome ko je jaci. HTV kao u vrijeme komunizma monopolise na hrvatskom trzistu pa
jos uvijek sav krem drzi kod sebe, uostalom cak si i TI o tome pisao. Slicna situacija je i sa filmovima a sto se tice dokumentaraca ipak su za nijansu bolji na RTS-u, znas to i sam.
Mada sve ovo ces i sam shvatiti kad uradis malo sveobuhvatniju analizu ali dobro posto ti ipak veci dio zivota provodis u Hrvatskoj logicno je da je tebi tamo sve bolje, pa je stoga stvarno gubljenje vremena ulaziti u bilo kakvu diskusiju s tobom, prateci tvoje postove do sada primijetio sam da ne dopustas misljenje koje nije u skladu s tvojim pa onda bez ikakavih argumenata napadas forumase suprotnih misljenja ili im naturas svoje misljenje. Stvarno demokratski nema sta.

Jesu li te to naucili u Hrvatskoj?

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2008, 09:55 
Početnik
Početnik

HAHAHA, koja provala. U internet klubu SAMO JEDAN kompjuter može imati istu IP adresu, bez obzira što su svi spojeni na internet preko istog providera. Dakle, nije li čudno da se nekoliko nickova na ovom foruma konstantno spaja preko iste IP adrese i to sa vremenskom razlikom od nekih 10tak minuta šalju te svoje poruke. Uglavnom čoporativno. Kada jedan nešto kaže, za desetak minuta eto drugog nicka sa istom tom IP adresom i on ga, gle čudom - PODRŽAVA u njegovim stavovima ... :lol:

OVO JE TEK IZVALA GODINE. USPUT ZA TVOJU INFORMACIJU SVOJE PORUKE SALJEM IZ DVA INTERNET KLUBA, MALO IZ BOOT-a A PONEKAD IZ WEB-a. TAKO JE DA JE OVO O CEMU TI PRICAS STVARNO GLUPOST GODINE. NIJE TI DOBRA BILA TA ANALIZA.
ALI S TOBOM NIJE VRIJEDNO RASPRAVLJATI, TVOJ MOZAK JE ISPOD NIVOA JEDNOMJESECNE BEBE MOJE SESTRE.
:D :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2008, 10:55 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 22 Mar 2008, 11:27
Ma ljudi, prema posljednjim anketama PINK BH je najgledanija tv stanica u BIH. Gledanost PINK-a u martu 16, 5 %, druga je FTV sa 11,1 % pa slijede BHT i RTRS.
Istrazivanje je radjeno metodom peoplemeter.
Toliko o gledanosti bilo koga drugog.

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2008, 13:30 
Pripravnik
Pripravnik

zato sto nije bas svakom domacinstvu u BIH dostupan HTV, NOVA, zato moras imat kablovsku ili zivit blizu granice s RH...

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2008, 15:11 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

toljagica je napisao:
To sto recimo je u Srbiji drugacija situacija kod prenosa sportskih dogadjaja samo govori o tome da imaju veci broj finansijski gledano boljestojecih kuca a ne o tome ko je jaci. HTV kao u vrijeme komunizma monopolise na hrvatskom trzistu pa
jos uvijek sav krem drzi kod sebe, uostalom cak si i TI o tome pisao.

Ali dijete drago, mi ovdje raspravljamo o tome koja je bolja TV kuća, a ne koja tko gdje drži monopol. Ti si totalno kontradiktoran. Najprije kažeš da je po pitanju sporta/filmova/dokumentarca RTS bolji od HRT-a i da na njemu možeš vidjeti sve sportove koji te zanimaju, a onda se izmotavaš da je u "Srbiji situacija drugačija" i da HRT drži monopol pa normalno da je bolji bla bla bla... DA, potpuno je točno da HRT drži monopol u Hrvatskoj to sam i sam rekao, ali to ne umanjuje njegove kvalitete već ih samo potvrđuje. HRT drži sportska prava za sportske susrete koje drže SVE srpske televizije ZAJEDNO. I onda ne pričaj gluposti da je RTS bolji po pitanju sporta od HRT-a jer samo se brukaš takvim glupim provalama. Dovoljano je pogledati koja sportska prava drži HRT, a koja RTS.

A duga stvar, nešto si brljao o financijama i privatnim TV kućama. Pogledaj malo na poslovni.hr i co.yu i provijeri koliki proračun imaju hrvatske privatne TV kuće (NOVA TV i RTL) a koliki recimo srpske (Avala, b92, FOX) ... pa češ vidjeti kakvu su glupost napisao. Buđet hrvatskih privatnih TV kućama, je 2-3 puta veći od srpskih privatnih, upravo zbog jačeg marketinškog tržišta. Što se i vidi po programu. Recimo novi nastavci serija prvo dolaze na hrvatske TV kuće, pa onda nakon godinu - dvije na srpske i bosanske. A to možeš i sam vidjeti koji nastavci idu recimo od Prison Break-a, Uvod u Anatomiju, Kućanice, Heroes, Ugly Betty, Dr. House, Nip-Tuck, CSY.. itd - na hrvatskim televizijama, a koji isu na televizijama u regiji i da li UOPŠTE idu.

Zanimljivo je recimo da je na HRT-u prije 4 mjeseca išao James Bond Royale, a on TEK ZA 10 dana ima PREMIJERU na premium filmskom kanalu - HBO u cijeloj srednjoj Evropi, pa tako i kod nas. A pravilo je da se filmske premijere na premium kanalima puštaju godinu dana PRIJE nego što to otkupi neka zemaljska televizija na tržištu. HRT je samo za taj film iskeširao 270.000 eura, koliko koštaju prava recimo za cijelu NBA sezonu.

toljagica je napisao:
a sto se tice dokumentaraca ipak su za nijansu bolji na RTS-u, znas to i sam.

LOLčina... ne dijete drago, to samo ti u svojoj nacionalističkoj glavici znaš. I naravno tvoji duplići. Niko više ... dovoljno je pogledati komentare na ovom forumu ... :lol:

toljagica je napisao:
prateci tvoje postove do sada primijetio sam da ne dopustas misljenje koje nije u skladu s tvojim

Ne, već me samo iritiraju ovakve kvazi "dopro upućene" spodobe, kojima je i vlastito govno slađe od tuđeg pudinga. Da li si ti do sada i jedan argument rekao da potkrijepiš ta svoja "istraživanja" koja je TV kuća najbolja? Pa naravno da nisi kada si ti sam sebi dovoljan argument. :lol:

Nego čudno mi je kako se u zadnje vrijeme ne javljaju tvoji duplići, do sada je bio običaj jedan nešto kaže ... sva trojica se izredaju da potvrde to isto govno u 10-max 15 minuta ... jao ovo je komedija :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2008, 15:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

toljagica je napisao:
OVO JE TEK IZVALA GODINE. USPUT ZA TVOJU INFORMACIJU SVOJE PORUKE SALJEM IZ DVA INTERNET KLUBA, MALO IZ BOOT-a A PONEKAD IZ WEB-a. TAKO JE DA JE OVO O CEMU TI PRICAS STVARNO GLUPOST GODINE. NIJE TI DOBRA BILA TA ANALIZA.
ALI S TOBOM NIJE VRIJEDNO RASPRAVLJATI, TVOJ MOZAK JE ISPOD NIVOA JEDNOMJESECNE BEBE MOJE SESTRE.
:D :D :D :D

Koo što rekoh - komedija ... :lol: :lol: :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 67 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]