Reci mi nas kolega forumas
qretsar da ga gledam na ATV-u pa evo da dam malo komentara.
Prvo rekao mi je koji po redu peva, ali kako mi je promakao pocetak emisije nisam bio siguran u broj takmicara koji pevaju jer to ne pise.
Moram napomenuti da sam se napatio al onako za oskara

Sto se tice muskih pevaca, upratio sam ih cetvoricu. Samo jedan od njih ima glas koji se moze slusati, a ostali su da te glava zaboli. Momak koji je pevao Gibonnija je katastrofa, nema glasa ni za vrane terati sa njivi, a kamo li za pevanje, uz to fula tekst i zaboravlja delove istog. Katastrofa. Drugi je pevao neki narodnjak tako da ga nisam ni slusao, ali onako na pocetku sto sam cuo takodje je lose. Treci je pevao Z. Joksimovica, nema raspon glasa, pišti i uglavnom eto nek bude prolazna moze 2. Cetvrti je jedino imao neki normalniji glas, pevao je pesmu od Tose Proeskog, nije lose zvucao, mada jos nije mutirao tako da se to u glasu oseti, pesma mu nije mozda najbolje legla, vise mi ima glas za pesme od Deen-a ili tako nekih pevaca, onaj dance ritam nego za Tosu, jer za njega treba imati dosta dobar glas.
Eto ako si jedan od ovi nadam se da se nisi uvredio na losu kritiku, ali to je moje misljenje.
E sada scenografija je bljak, neki jeftini podijum, 3 svetla koja su iz 1990-e, disko kugla wow najsavremenije sto imaju, a one plakate oko podijuma sto su postavili necu ni da komentarisem. Sve uradjeno u nekoj hali i sto je najgore bas se vidi da je neka hala pa samo podijum ogradili kartonima cisto da se ne vidi palete koje stoje iza njih
Plesacice su ocaj, ne plesu isto, a oblacenje i sminku necu ni da komentarisem. Pa mogli su da uzmu neke devojke iz plesne skole da ih isto obuku i da imaju istu koreografiju. A ne onaj ocaj jedna u cizmama na stiklu a druga na ravnim cizmama i sl. Sve u svemu jaaaaako ocajno