banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jul 2025, 08:18

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 99 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 13 Nov 2007, 01:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2006, 23:41
@qretsar - jel tvoj potpis treba da nas zastrasi i prikuje za male ekrane ili mozda slucajno ima neku drugu, (dublju :oops: :oops: :oops: ), svrhu?

:roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Nov 2007, 22:41 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2007, 17:01
Prva stvar nisam ja,a kamoli moj nick tu da nekoga strasi.
To mi je nick jos od osnovne skole,pa ga i dalje koristim.
Nikoga ja ne primoravam da me gleda,samo znam da nisam naporan kad me neko slusa.
To je jedina stvar sto zelim da dokazem...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Nov 2007, 23:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
To sto nisi naporan ne znaci da si ugodan za slusati :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Nov 2007, 23:30 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Sve zavisi kako za koga...
Ko koju vrstu muzike slusa,ko sta voli...
A izvoli poslusaj pa sudi onda...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Nov 2007, 23:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Eto ti mi javi kad ce biti sledeci put i kad ti pevas, nemoj da moram slusati celu cetu ``pevaca`` dok ti dodjes. Pa cu onda da ti kazem kako zvucis. Nadam se da si bar upola dobar koliko se hvalis. :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Nov 2007, 23:44 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Uopste se ne hvalim i nadam se da nisam ostavio takav dojam.
Nisam uobrazen ili tako nesto,samo nisam ono sto se kaze "provala"...
Ne mogu reci da nemam glas,jer imam,ali opet PONAVLjAM jos imam mnogo da radim na sebi.Trudim se koliko mogu i nsatojacu da uspem u muzici.
A eto na pp cu ti javiti kada tacno nastupam..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Nov 2007, 02:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2006, 23:41
NICK i POTPIS nije ista stvar....da znas :fadein: omg

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Nov 2007, 06:55 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Hajde to nisam znao... :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Nov 2007, 10:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
ovdje se opasno zakuhalo.... haha. :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Nov 2007, 10:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2004, 17:56
Sta ste sprcali (da prostite) na momka? Ajde ni prvi ni posljednji na ovoj haoticnoj "estradi". Mozda zna da pjeva ali losa organizacija svega, a mozda i ne zna. Istina, vidjela sam kratko na TVu i jeste 0 bodova kompletan "show". Mozda zaista decko zvuci drugacije. Puno bolje od prikazanog.

Kad mogu i drugi da se hvale po forumu zasto ne bi i on.

Samo ti momak, tjeraj svoje. I budi uporan.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Nov 2007, 12:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
meni je bilo dovoljno da pogledam najavu u kojoj prikazuju ljude koji su se "plasirali"
da se najezis!!!
kao sto neko rece OBN Music Talent show je 1000 puta bolji, a kad je ono sranje sta tek reci za Nove nade :)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Nov 2007, 13:13 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Hvala Helena...

Ja samo jednu stvar ne mogu da shvatim na ovom topicu.
Kako niko ne konta da se ja ne hvalim!!!!
Samo sam rekao i opet cu,ZELIM DA DOKAZEM DA NISAM DEBIL KOJI NE ZNA PEVATI... Ne mogu da shvatim kako sve ljude mozete svrstavati u isti kos...
Ne kazem samo za sebe ima jos par osoba koje stvarno znaju da pevaju..
U prvoj emisiji cura je otpevala Molitvu da se najezis i sad i nju trebaju svi da pljuju.
Organizacija jeste losa i ima svakakvih kandidata,ali ne moraju zbog toga i takmicari koji znaju nesto da ispastaju!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Nov 2007, 13:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Niko nije rekao da TI ne znas pevati, ali gledaj to ovako, malo kroz sport da ti objasnim. Imas prvu ligu Spanije u kojoj su sve odlicni igraci i imas 3 ligu Republike Srpske u kojoj su vecinom amateri :D

Znaci ne kazem ja da ti ne umes da pevas, ali da ako si tako talentovan, kao sto kazes onda si se trebao prijaviti BAR na OBN Music Talent pa da tamo okusas srecu i ako Bog da pobedis. To ti govori iz 2 razloga, kvalitetnije je takmicenje od ovog tvog i vece su sanse da uspes ako pobedi, jer se dosta malih muzicara stvorilo iz tog takmicenja, za razliku od ovi Novih nada. Zasto se spustas na tako los nivo kvaliteta i kvantiteta ako imas talenta. Nemoj onda da se brukas jer stvarno je brukanje ono sto se prikazuje na ATV-u. Ja ti zelim svu srecu da postanes sledeci Zdravko Colic, Zeljko Joksimovic ili neki treci uspesni pevac, ali veruj mi tesko ces to uspeti na onom takmicenju. :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Nov 2007, 14:19 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Sto se tice OBN-a napisao sam na ovom ili topicu gde je moja pesma.
Prosle godine sam se prijavio,prozao u Zenicu,da bi mi tamo Zele Lipovaca rekao da ako zelim da prodjem,moram da imam 18 godina ili da sam iz nekog veceg grada.(zbog glasanja)
Ja sam iz Dervente,koja ne znam ima li 10000 stanovnika i tek u decembru punim 17 godina,tako da OBN otpada...
Svi traze neku korist od svega,ali i to moram proci u zivotu...
Pored pevanja pisem i tekstove i veoma dobro mi ide.Trudim se da svaki dan nesto novo napravim,da nesto pomerim napred u svojoj,tako reci.muzickoj karijeri.
I pored Novih nada,ja planiram nesto da izdam,ali o tom po tom..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Nov 2007, 13:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Reci mi nas kolega forumas qretsar da ga gledam na ATV-u pa evo da dam malo komentara.

Prvo rekao mi je koji po redu peva, ali kako mi je promakao pocetak emisije nisam bio siguran u broj takmicara koji pevaju jer to ne pise.

Moram napomenuti da sam se napatio al onako za oskara :D Sto se tice muskih pevaca, upratio sam ih cetvoricu. Samo jedan od njih ima glas koji se moze slusati, a ostali su da te glava zaboli. Momak koji je pevao Gibonnija je katastrofa, nema glasa ni za vrane terati sa njivi, a kamo li za pevanje, uz to fula tekst i zaboravlja delove istog. Katastrofa. Drugi je pevao neki narodnjak tako da ga nisam ni slusao, ali onako na pocetku sto sam cuo takodje je lose. Treci je pevao Z. Joksimovica, nema raspon glasa, pišti i uglavnom eto nek bude prolazna moze 2. Cetvrti je jedino imao neki normalniji glas, pevao je pesmu od Tose Proeskog, nije lose zvucao, mada jos nije mutirao tako da se to u glasu oseti, pesma mu nije mozda najbolje legla, vise mi ima glas za pesme od Deen-a ili tako nekih pevaca, onaj dance ritam nego za Tosu, jer za njega treba imati dosta dobar glas.

Eto ako si jedan od ovi nadam se da se nisi uvredio na losu kritiku, ali to je moje misljenje.

E sada scenografija je bljak, neki jeftini podijum, 3 svetla koja su iz 1990-e, disko kugla wow najsavremenije sto imaju, a one plakate oko podijuma sto su postavili necu ni da komentarisem. Sve uradjeno u nekoj hali i sto je najgore bas se vidi da je neka hala pa samo podijum ogradili kartonima cisto da se ne vidi palete koje stoje iza njih :lol: :lol: :lol:

Plesacice su ocaj, ne plesu isto, a oblacenje i sminku necu ni da komentarisem. Pa mogli su da uzmu neke devojke iz plesne skole da ih isto obuku i da imaju istu koreografiju. A ne onaj ocaj jedna u cizmama na stiklu a druga na ravnim cizmama i sl. Sve u svemu jaaaaako ocajno

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Nov 2007, 14:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2004, 18:48
qretsar je napisao:
ZELIM DA DOKAZEM DA NISAM DEBIL KOJI NE ZNA PEVATI...

Pa si odlučio da nam to dokažeš pjevajući prdeže po ATV-u, da bi tamo neki Zoka zaradio koji dinar na vama klenovima.
Ajde mali nosi se i ti i tvoja usrana muzika, šta si došao ovdje da nam kenjaš o muzici..kao ti ćeš da uspiješ u životu...kao imaš cilj.

Bolje crkni odmah...dok si još mlad.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Nov 2007, 14:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
superhik je napisao:
qretsar je napisao:
ZELIM DA DOKAZEM DA NISAM DEBIL KOJI NE ZNA PEVATI...

Pa si odlučio da nam to dokažeš pjevajući prdeže po ATV-u, da bi tamo neki Zoka zaradio koji dinar na vama klenovima.
Ajde mali nosi se i ti i tvoja usrana muzika, šta si došao ovdje da nam kenjaš o muzici..kao ti ćeš da uspiješ u životu...kao imaš cilj.

Bolje crkni odmah...dok si još mlad.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jesi ga ohrabrio u ostvarenju zivotnog cilja :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Nov 2007, 15:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Superhik je uvek bio covek od morala, njega su u proteklom ratu Mladic i Karadzic koristili za podizanje morala u vojsi. Kaze ovakvu jednu recenicu i ljudi odmah padaju u ekstazu. On je zasluzan za probijanje koridora :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Nov 2007, 15:43 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 18 Jan 2006, 13:38
Kad ide to? Nikako upratiti taj termin. Nisam gledao već 2 sedmice, nedostaju mi. :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Nov 2007, 16:35 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Hajd' ba "superhik" i ti se nosi.
Bas me briga sta ces ti reci za mene.
To kako pises i psujes dosta govori o tebi. Ne znam kakav si ti freak,ali ocigledno ne vidis dalje od nosa. Samo znas da pljujes po drugima,a ko si ti zapravo?Jesi li slucajno nekakav poznat lik,koji zasluzuje postovanje?
Ako jesi,onda se izvinjavam,imas svako pravo sto si napisao u poslednjem postu.Samo da si toliko poznat,ne bi pisao svakave stvari uokolo... Malo kulture nije na odmet...
I za info:Ja sam pevao Tosinu pesmu..

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 99 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]