banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 11:35

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 107 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 29 Mar 2007, 16:42 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Okt 2006, 15:16
Uuuuuu.Pa ti ga zavuce bas onako profesorski :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Apr 2007, 21:14 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Maj 2006, 14:27
Mucke,Al Bundy i na nasim prostorimaNadrealisti su postavili(visoke)kriterije kad je dobar humor u pitanju i to je gotovo pa nemoguce dostici.Ovu Dudu necu ni da komentarisem,mozda je gledaju familija i prijatelji,mada sumnjam,ako su imalo realni i posteni, da i oni mogu da kazu da je tamo nesto smijesno

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Apr 2007, 07:23 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Glupiranja ima na izvoz, ali pravog humora ni u tragovima...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Apr 2007, 17:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Maj 2006, 01:17
Nisam sad kompententan da ocjenjujem neciji rad uglavnom sam cuo da je ta cura fakultetski obrazovana...pa sad vjerujte mi ne znam o ukusima ne raspravljam. Scene koje su se meni dopale su kopiranje Vikoma :lol: Prvo onaj kviz kad treba pogoditi ime na npr. slovo V pa sad kako treba biti ogromna inteligencija da bi ti dosao do zakljucka koje je to ime. Curu sa Vikoma je skinula skroz od pokreta pa do nacina govora, a kad god ih neko nazove ona po imenu zna i odakle je gledaoc i clanove porodice koje treba pozdraviti i sve zivo jer stalno zovu jedni te isti ljudi :lol: . Ne znam ja sam se bas nasmijao, a Dudina kopija Vikom orkestra je svoja prica...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Apr 2007, 14:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Ta Duda je stvarno luda, ali ima otkačenih skečeva nema šta!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Apr 2007, 08:09 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Dobra mi je zajebancija sa Vikom orkestrom i Vikom kvizovima.Takođe mi je dobro napravljena i ona fora kad se kao sa nekim drugaricama obukla kao što se oblači trećina riba u gradu kad izlazi (nešto tigrasto i dve tone šminke) pa upala u Krunu...Najjače je što je u Kruni hrpa tako obučenih riba i kamera ih snima, a one se kao zgražavaju nad Dudom i drugaricama.
Ovakve pojave u društvu treba ismijavati, ono sa odlaskom na pijacu i zajebavanjem običnih ljudi i seljaka je jako glupo i to bih izbacio pod hitno.
U svakom slučaju + za trud i pokušaj i siguran sam da se tu nešto može napraviti.
Takođe ne treba zaboraviti i da je ovo Banjaluka i da ljudi tuđi uspjeh doživljavaju kao vlastiti neuspjeh.Nek' joj je srećno...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Apr 2007, 12:11 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Dudu treba baciti na lomacu!!! :evil:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Apr 2007, 01:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
miki i meni je to pravo bilo smiješno kad je upala u krunu i zezala se sa onim momcima, da hoće to češće izvoditi! :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Maj 2007, 12:02 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Ova nesrecnica se malo popravlja... mora se priznati.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Maj 2007, 15:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
Najjači su mi Dudini kvizovi a la Vikom, totalno ih je skinula :)
Ideja je dobra, ali nije se još uvijek u potpunosti razradila, mada podržavam rad te kraljice :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Maj 2007, 21:36 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Apr 2007, 16:49
Pa gledala sam par puta...i ok je...uglavnom izrugavanje emisija sa ovih prostora...možda neke fore i ne ispadnu tako smiješne...ali,kao što napisah...ok...ništa posebno...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Maj 2007, 07:52 
Ma bezveze je i to je to...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Maj 2007, 17:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Nov 2005, 01:35
Stojko je napisao:
Duda satAlit je odlicna emisija i konacno nesto novo na nasim ekranima. Cura ne ismijava priproste ljude kako je to neko u prethodnim postovima napisao/la vec se bacila na "deratizaciju medijskog prostora u RS". Sad naravno, uvijek ima onih koji jedino znaju da kritikuju i pljuju po necemu sto neko radi dal iz razloga sto ne razumijeu o cemu je rijec ili jednostavno iz licne frustracije, ali naravno svako ima pravo na svoje misljenje.
Po meni, emisija je i vise nego odlicna i ni malo ne lici da "deranje i viku" iz maca show-a ili sale od prije 10 god iz sex i selo. Sve to je samo zezancija na aktuelna desavanje i ismijavanje onom sto danasnji covjek posvecuje previse paznje a da pri tome nije ni svestan da sta baca pare ...

Ma daj, emisija je smece. Boli koliko se trudi da bude smjesna, a ispada jadna, pretjeruju u svakom pogledu. Ali nije se moglo ocekivati nista bolje od Alternative, oni su tvorci Petka Izuzetka najjadnije emisije u istoriji jadnih emisija.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Maj 2007, 17:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Primjeticete kako mu nisam ni jednom opsovao inteligenciju, a trebao sam.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Maj 2007, 19:11 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Evo vam jedna profesionalna tv kritika o tom sranju :wink:

TUTA DIGITAL SHOW (ŽTV), part 1 (najzad!)
Direktorica Ž televizije: „Sazvala sam ovaj sastanak, dragi moji radnici... briši ovo dragi iz zapisnika... mislim, ovo je ipak poslovni sastanak... Elem, nemamo neku humorističku seriju na našem programu... je l, a narod voli veselo kao što svi znamo, a mi i ne moramo napravit nešto smiješno, bitno je da mi kažemo da je smiješno a narod ko narod, smijaće se ko po komandi... Pa, je l' tako... (tako je - dobac dežurnog poltrona) ...naravno, to ne smije biti ništa skupo, mislim... skupa produkcija, je l... kostimi, lokacije, glumci, osoblje, kamermani, scenario... ma, kakav scenario... taman da još plaćamo nekog scenaristu... Dakle, sve svesti na najmanju moguću mjeru... jer svi znate kakva je situacija, je l'... Dakle ovako ćemo, najbolje angažovati samo jednu osobu koja će napraviti, uz našu malu, malecku pomoć je l', neki svoj šou, a da to sve zvuči vrlo bombastično... moderno, je l'... Evo, ima l' ko kakvu ideju, nema...dobro...aha...ima, reci, reci nemoj se stiditi ... Aha, evo super, kolega Tutić ima neku... šta... ma, da, ideju... reci kolega ...Kako... Aha... aha....aha... dobro... Tuta digital šou... ma, odlično... sjajno kolega... dakle ovako ćemo... ti ćeš kolega Tut...“ – kraj prve stranice zapisnika. (Special: ne propustite nastavak „Kako je stvaran Tuta digital šou“ u slijedećem broju vašeg omiljenog časopisa.)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Maj 2007, 13:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Duda sat je jedno veliko njesra

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Maj 2007, 15:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
U NR ima nastavak :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Maj 2007, 18:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

The_new_Statesman je napisao:
U NR ima nastavak :D

TUTA DIGITAL ŠOU (ŽTV) part 2
Nastavak iz prošlog broja - direktorica Ž televizije: „...a dakle preuzet tu ulogu na sebe, ma, da onaj... van men šou... Samo te kolega Tutiću moramo maskirat da te niko ne prepozna... najbolje da te maskiramo u žensko... Neka velika perika, sunčane naočare... suknjica sa leopardovim tačkicama... čizmice... pa, vještačke grudi... Ma, super... to će narod gledat samo tako... Smisli još par nekih fazona... recimo ...ono, kako ide... ma, da... opa-cupa, sarma supa... il' nešto slično... (Ovaj dio stranice zapisnika posut crnom kafom.) ...I eto da zaključim - zavrnut rukave i na posao... Honorar? Ko je to pitao? ...Aha ...dobro, smislićemo nešto... Ajmo...ajmo... vrijeme je novac... na posao... i napravit što više epizoda...“ Kraj.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jun 2007, 20:22 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 13 Maj 2007, 18:09
Duda je tesko sranje, nezna se jel gluplja ona (lik) ili ono sto trabunja...teska patetika sa primjesom kica, tupavosti ,retardacije ,debilizma i jos nekih govana...

Pravi primjer "industrijskog djubreta" za siroke narodne (Pink) mase. Creva da bljunes.

Ko to ne vidi ...zao mi ga je iskreno.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jun 2007, 23:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

YgapHuk je napisao:
Mucke,Al Bundy i na nasim prostorimaNadrealisti su postavili(visoke)kriterije kad je dobar humor u pitanju i to je gotovo pa nemoguce dostici.

Argument ti je toliko los da je to cudo.
Sve ostalo sto pokusam da napisem ne bi imalo smisla (barem sirokim masama), a i pocecu psovati tako da cu da se zadrzim na cinjenici da si naivan i da ti je argument toliko los da je to cudo.

PS Duda je slika ATVa, jadna i naduvana, nimalo zanimljiva, a pogotovo ne smjesna.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 107 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]