banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 29 Jul 2025, 18:41

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 318 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 12 Jul 2006, 07:13 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Sta se cudis, kakva televizija, takvi i komentari...
Nadje se ponesto da valja, ali generalno, lose, lose...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jul 2006, 00:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2006, 02:36
Citiraj:
taj omladinski forum im je zesce sranje,pre par mjeseci radili temu pobjeda nad fasizmom,doveli neku lagundzinu placenicu i neke likove cetnike i partizane,na kraju ispo skandal ,publika podrzala cetnike i citavu emisiju se velicalo cetnistvo i dragoljub mihjlovic,malo je hvalilo da publika nelincuje onu lagundzinu kurvu.......
Prvo sam izbrojao do deset hiljada, da bar ne psujem. da poznajes curu i da imas bar deseti dio "mozga" (citaj: pameti, obrazovanja, manira ...) koji ima ona, bilo bi te sramota. A ta emisija je fino pokazala koliko su oni na RTRS-u neprofesionalni i nespremni za bilo kakve "nesablonske" situacije. Najgora stvar: sami su sebi krojili sablone.
Citiraj:
Izborni štab Srpske demokratske stranke optužio je juče izvršnu vlast da je odgovorna za "neobjektivno izvještavanje RTRS, kao javnog servisa, prema ovoj stranci i njenom lideru Draganu Čaviću".
Izborni štab SDS uputiće javni protest Evropskoj komisiji, OEBS-u i RAK-u protiv RTRS "zbog katastrofalnog izvještavanja u informativnim emisijama"-izjavio je portparol Izbornog štaba Ognjeg Tadić.......

Za ovo je SDS, prije cetiri sata u "Pecatu", dobio neopjevano ribanje. Kocio sam se od smijeha.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jul 2006, 16:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2004, 11:43
Zuta je napisao:
Najlakse je kritikovati....
Kvalitetna i dobronamerna kritika je uvek dobrodosla, pa i RTRS-u.
Ali kritike tipa, sta je to javni servis, ma jel` to televizija i slicno....su u najmanju ruku neozbiljne.

ma daj...... hej....... ne mogu vjerovati.... da li ima i 0.1% onih kojima je rtrs na mjestu 1... sumnjam, i to mnogo....
zasto bih bila neozbiljna? samo sam realna

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jul 2006, 19:02 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
heheheh nova izvala nase omiljene tv i fenomenalnog JAVNOG servisa
danas je u podnevnom dnevniku bila vijest kako je put prema Jajcu zatvoren zbog rafting takmicenja a slika pokazuje racvasti put sa tablama Dubrovnik 30 i (cini mi se) Herceg Novi 48
nisam znao da je BL tako blizu Dubrovnika hahahahahahahhaahhahahah

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jul 2006, 19:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

kume, mnogo blizu, nema sta.... u istom pravcu, samo malo skrenesh :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jul 2006, 20:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2006, 17:32
Na RTRS ima dobrih ideja za emisije, ali ih ne znaju uvijek sprovesti u djelo. Ipak sam primijetla da su u posljednjih godinu dana napredovali. Imaju mnogo raznovrsniji i zanimljiviji program. Sve ce to doci na svoje. :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Jul 2006, 20:08 
DELETED

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jul 2006, 07:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

EJ, DA.. SEFICA JE...
TREBALO BI JE PREBACITI NA NEKU PAMETNIJU TV :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jul 2006, 12:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2005, 01:04
"govorimo srpski" je takođe odlična emisija samo šta vredi kad je ne gledaju oni koji bi trebali...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jul 2006, 09:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

e, da
u pravu si za to...
no tu emisiju mislim da gleda 0.01 % gledalaca

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Jul 2006, 12:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2005, 01:04
ma genijalno je ono kada prikazuju greške u nazivima radnji, ustanova, institucija, pa reklamne slogane... bez respekta, bez cenzure. i niko nije pošteđen. Telebak - mega car. 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Jul 2006, 15:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2003, 23:39
Interesantno je primjetiti kako su ovi forumski napadi na RTRS (tri teme istovremeno) sinhronizovani za početkom SDS-ove predizborne bitke protiv rukovodstva RTRS-a... Očito je da se Internet sve ozbiljnije shvata i u domaćem marketingu i kreiranju javnog mnenja.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Jul 2006, 16:01 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 18 Jan 2006, 13:38
Citiraj:
Interesantno je primjetiti kako su ovi forumski napadi na RTRS (tri teme istovremeno) sinhronizovani za početkom SDS-ove predizborne bitke protiv rukovodstva RTRS-a... Očito je da se Internet sve ozbiljnije shvata i u domaćem marketingu i kreiranju javnog mnenja.

Ha ha, ova ti je dobra. Prije ce biti da je stvarno malo ljudi zadovoljno njihovim radom, barem od ovih koji imaju racunar i obitavaju na ovom forumu. Ajd' za nacionalnog (tema za stavljanje u sluzbu) to nekako moze da se i uvazi, ali ovaj topik nije imao tu namjeru, siguran sam.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Jul 2006, 17:36 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 12 Jul 2001, 01:00
elixir je napisao:

To me u jednu ruku raduje, jer je znak da smo malo informatički pismeniji u odnosu na proteklo vrijeme.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jul 2006, 06:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2003, 23:39
fantomacan je napisao:
Ha ha, ova ti je dobra. Prije ce biti da je stvarno malo ljudi zadovoljno njihovim radom, barem od ovih koji imaju racunar i obitavaju na ovom forumu...

Dobro, bilo je i ranije dosta kritika na račun RTRS-a na ovom forumu, provlačile se se raznorazne teme i mišljenja o toj TV kući, jer ko razuman može uopšte biti zadovoljan RTRS-om.
Ali tri teme o RTRS-u, sve pokrenute u zadnjih 20-ak dana, i održavaju se konstantno na vrhu liste tema... Ne bih rekao da je slučajnost.

Vrh

Tema posta: slucajnost?
PostPoslato: 19 Jul 2006, 18:20 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 30 Jun 2006, 08:27
Da,slucajno se ni djeca ne radjaju..ove teme sam postavio jer sam svaki dan iznova zapanjen gluposcu koja dolazi sa RTRS-a. To sto je pocela izborna kampanja nema nikakve veze s ovim jer se ne bavim politikom nego medijima.Ipak,hvala na komentaru.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jul 2006, 10:22 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2006, 17:39
Zvanicni mediji , pa i RTRS su u funkciji vladajuceg estabilismenta.
Objektivno i nepristraso komentarisanje na ovim prostorima od zvanicne RTV kuce je iluzorno ocekivati.
I najvece TV kuce kao SNN su u funkciji zvanicne politike.
Napad SDS , sada, kad je SNSD na vlasti je logican sled. Opozicija je tu da donekle koriguje rad i doprinese svojim kritikama sto realnijem i objektivnijem informisanju.
E sad?
Koliko je nasa opozicija "opozicija" u pravom smislu rijeci je pitanje.
Koliko je njeno djelovanje usmjereno na postizanje opsteg boljitka je upitno. Uglavnom je to prica sama za sebe ii opravdanje za proslo i buduce licno prezentovanje u borbi za vlast, a time i medijski prostor.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jul 2006, 18:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Sada se doticemo politickog angazmana raznih medija.

...

Napisah paralelu sa Izraelom i zapadnim medijima, ali sam odustao. OT.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jul 2006, 18:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

pa dokle vise o politici?????????
:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Jul 2006, 15:07 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Mar 2002, 01:00
Jednostavno recheno: ne svidja mi se rad RTRS-a
Nije mi jasno da jedna "nacionalna" televizija za toliko godina postojanja ne mozhe napraviti normalan program.
Filmovi se repriziraju po nekoliko godina, serije se vade iz naftalina, emisija debilske, spikeri i voditelji programa kreteni koji ne znaju sastaviti dvije rechenice, itd. itd.... :x

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 318 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 16  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]