banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 00:46

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 239 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 14 Apr 2005, 21:58 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
na rtrs-u je ok plejada mada od ovih novih sto su primljeni nakon "reforme' mozes da napravis samo odred samoubica ili cjepaca drva.
Onaj lik sto vodi Omladinski forum je onako ok tj jedini on od ovih novih po mom misljenju moze da dobije prolaznu ocjenu. ona riba je onako ok za posao u horizontalnom polozaju. ostale curice i momcici sa isfeniranim bradicama su truba zesca.

bas juce prekljuce gledam (saltam pa zaustavi) BN tv i emisiju Paralele koju vodi neki debil. U goste doveo Lazanskog, nekog hokejasa Zvezde i Branku "blekrouz". 3 potpuno ne povezane licnosti. Lazanskog pita o Iraku a onda ga prekine u pola recenice i pita ovog hokejasa da li hokejasi vole modu? pitanje je debilnije od onoga "Sta je brze il zec?"
Onda skoci sa toga as nekim debilnim pitanjem za Branku. pa opet hokej pa lazanski a teme pojma. I apsolutno sve goste je prekidao u pola izjave. Lazanski se malo isfurao pa poceo on da pita hokejasa o onome sto ovaj debil nije pitao.

Gunja je po mom malo isprdio sve price pa sad postaje dosadan polako. Opa je nekada bio voditelj. sada nesto tamo kulira ali lose do bola.

Inace TV ne gledam mnogo pa sam spasen sto se tice ovih klenova sto nam sargijaju po ekranima.

Pozdrav

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Apr 2005, 22:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Dec 2003, 09:00
Ma onaj Cosovis sa RTRS covek je u " ZIVOTNOJ FORMI " hehe ko zna zna.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Apr 2005, 00:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Meni su svi grozni, onaj Omladinski Forum ochajnichki treba prave voditelje jer je emisija stvarno ok... Na RTRS-u su mi svi loshi, kao i na Pinku... Alternativna je ok, ima pristojne voditelje, osim onog Igora koji je gay... :roll: Shta ja znam, mozda bih se trebala okushati kao voditelj, da nashim televizijama popravim prosjek... :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Apr 2005, 14:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
ehhehehe
pogledah slucajno uvod jednog Om. foruma i lik poce da cita : Demilatirzacija ili kako god vec procita i kao izvlakusa "jest` teska rijec....de-mi-li-tari-zacija...evo sad sam uspio" a u meni se rodila zelja da prikljucim joystick na tv, da mi se pojavi nisan i da pucam :))

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Apr 2005, 18:17 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Da li bilo ko zna zasto je Dragisa Cosovic odjednom postao Dragisa Corsovic???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Apr 2005, 20:34 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
BSE je napisao:
...a u meni se rodila zelja da prikljucim joystick na tv, da mi se pojavi nisan i da pucam :))

:lol: :D :lol:
Meni oni na OF i nisu toliko losi, kada se uporede sa onim sto vode onu emisiju 'Hit dana'... :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Apr 2005, 02:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ma, joj... Nije vrijedno pomena... Meni stvarno nije jasno zashto ne naprave audiciju za voditelje... Prijavilo bi se bar 50 ljudi, a od njih svih, mogu odabrati bar 10 koji valjaju... Chak mislim da bi se josh vishe prijavilo. Ljudima treba posao, a to je bash zanimljivo. Moglo bi se probrati par kvalitetnih ljudi za pochetak, a mozda bi se kasnije josh ljudi htjelo prijaviti... :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Apr 2005, 07:36 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Sep 2003, 07:03
Lisa_Simpson je napisao:
Meni stvarno nije jasno zashto ne naprave audiciju za voditelje... Prijavilo bi se bar 50 ljudi, a od njih svih, mogu odabrati bar 10 koji valjaju...

sto je najtuznije, svi ovi novi likovi na rtrsu su i izabrani na audicijama

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Apr 2005, 12:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Pitanje je samo kakvim ... :)

Sto se tice stanja sa voditeljima .. ima par dobrih, ali isto tako ih ima i par katastrofalnih. Meni su licno najgori oni sa Vikom, Bel i BN televizije. Na ovim ostalim televizijama i Boze pomozi, mada se i medju njima nadje par "crnih" ovaca kao ovih par na RTRS. Sto se tice OF-a .. ni jedno ni drugo nisu toliko losi .. treba im jos malo prakse i bice skroz OK.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Apr 2005, 12:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
ma ovi sa OF-a su mrtvi totalno
posto od domacih tv najvise gledam ATV mogu reci da se i oni nemaju cime pohvaliti osim voditeljima vijesti koji su najbolji u bransi na nasem prostoru (mada me Pedja Curkovic isfurava zbog svog mrtvila, nije za vijesti)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Apr 2005, 10:35 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Apr 2005, 12:31
Po meni je najbolja voditeljka cura sa ATV sto vodi Subotom. Bas je cool i nekako lijepa i kulturna. A dobra je bila i Sanja (isto sa ATV), samo nema je vise.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Apr 2005, 17:44 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Sep 2003, 21:58
V@nja je napisao:
Meni su licno najgori oni sa Vikom...

Slika SlikaSlika
Ona folk emisija:
Hvala ti na javljanju!Slika
V@nja je napisao:
Sto se tice OF-a .. ni jedno ni drugo nisu toliko losi...

Pa da, ali i oni imaju provala... :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Apr 2005, 16:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
Mene svakim danom sve više fascinira gdje oni samo nalaze taj polusvijet za voditelje!
Na obn-u i RTRS-u kao da je kriterijum da bi postao voditelj, da imaš govornu manu.

Onaj u OFu ne govori dobro. Pa onda ona plavuša sa naočalama što je vodila čini mi se jutarnji program na RTRSu, bože sačuvaj!
Takvi ljudi nisu za voditelje! Pa onda oni što vode kvazi-emisiju HIT DANA... I onaj peder u nekoj omladinskoj emisiji nešto SBT ili tako, nemam pojma, ali shvatićete :)

FLASH, zaboravio si njen šablon do kraja: Hvala ti na pozivu, ćao! blablabla Hvala ti na pozivu, ćao! blablabla Hvala ti na pozivu, ćao! blablabla Hvala ti na pozivu, ćao! blablabla : :lol:

A priča jadnica uvijek neke nebuloze ne bi li narod što više potrošio na skupom vikomfonu.

Osjećam da sve te cure i mene lično sramote! (sve su iz Gradiške)

a neko je gore spomenuo BN, ali ko još gleda BN?!

Jedino je OK onaj glavati što vodi na pinku infotop, bio je i na NTV.
Na ATV-u su srednje dobri, mada je onaj što vodi sport žešća seljačina... i tako...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Apr 2005, 03:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jan 2005, 14:44
drigi je napisao:
ja_sam je napisao:
najbolja voditeljka je dragana sojic :-)))))

mala zvana morski pas:)

udaje se inace :)

e ne udaje se. provalio neko.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Maj 2005, 17:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2003, 15:05
Tanja Bursać sa ATV-potpuno moj tip... :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Maj 2005, 19:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
rijetko kada slušam tzv. blablaonicu, ali me ponekad zaista šokira nepismenost i neznanje čovjeka koji se predstavlja kao gunja. ova emisija je bila na programu prije dva tri dana.

prvo je rekao da je, vjerovali ili ne, pročitao kuran. to je, nema šta, za svaku pohvalu. onda je dodao kako mu u to mnogi ne vjeruju ( i očito imaju pravo da mu ne vjeruju ).

samo koji minut kasnije za muslimane kaze da su ISLAMISTI. čovjek fino nabraja religijske grupe - pravoslavni, katolici, i onda paf.... umjesto muslimani - ISLAMISTI. ipak, to je ne samo nekulturno i vulgarno, nego i odiše strahovitim neznanjem. bitna je razlika izmedju muslimana i islamista. ogromna.

ogromna je i glupost koja se u toj emisiji mogla čuti.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Maj 2005, 21:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
šta si drugo mogao i očekivati. tačno, sramota.
na kojoj se tv to uopšte emituje?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Maj 2005, 01:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

To je radio-emisija... Ma, ima Gunja provala, nekad pozitivnih, a nekad negativnih...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Maj 2005, 10:27 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2005, 12:01
Hahahahahh............bend hahahah 6 snajki,svi 6 i "sviraju" i vode emisije i pjevaju..........sve rade multitalenti pa to nema nigde u svijetu.
Ipak najajca emisija je vikom tinovci hahahaha kakva tuga i bol.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Maj 2005, 12:01 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Citiraj:
To je radio-emisija... Ma, ima Gunja provala, nekad pozitivnih, a nekad negativnih...

Otprilike tako nekako,mozda bi vise odgovarao opis da je nekad manji a nekad veci konj

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 239 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]