banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 00:31

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 196, 197, 198, 199, 200, 201, 202 ... 1193  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Elta Kabel
PostPoslato: 11 Mar 2012, 23:12 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Sep 2009, 11:40
Ne moze UPS to pokriti...

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2012, 23:16 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Nisam mislio da stavite APC od 1500 VA, postoje jaca i skuplja rjesenja koja to mogu pokriti...

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2012, 23:17 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 13 Apr 2009, 18:12
Danas gledam na RTS-u neku reportažu o Japanu.Japanski 15-ogodišnjaci do prošle godine i cunamija nisu znali kako to izgleda ostati bez struje, a u našem glavnom gradu redovno sjebu novogodišnje slavlje.U godišnjem finansijskom izvještaju za 2010 godinu Elektrokrajina najbolje od svih distributivnih preduzeća po dobiti.Nije ni čudo kad ljudi ne ulažu ništa,skoro u centru Banjaluke možeš naći drvenu banderu koja samo što se ne sruši.Al eto to je normalno i ok je što se kvari meso u zamrzivaču,al je bitno da slike nema :)

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2012, 23:26 
Veteran
Veteran

<Enter_name> je napisao:
Nisam mislio da stavite APC od 1500 VA, postoje jaca i skuplja rjesenja koja to mogu pokriti...

I jedan da stoji pred zgradom na travi pored optickog ostrva, a drugi u zgradi na zadnjem spratu na sredini hodnika... :)

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2012, 23:36 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Nije da ne razumijem, vidio sam kako to sve izgleda, ali mene kao korisnika ne treba da zanimaju uslovi u kojima se nalazi vaš nod i ostala oprema, zar ne? ;)

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2012, 23:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
mrkvica je napisao:
Kod mene sve nešto šušti. :-? Nova je prije bila kao mlijeko i zvuk ekstra, sad se ne može uopšte gledati, tj.slušati. Ne razaznaje se uopšte šta ljudi pričaju. Tako i na ostalima.

kod mene je Nova super, mozda cak i bolja nego sto je bila

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2012, 23:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2010, 12:02
Kod mene je super slika, ali sve šumi. Nisam mogla Dnevnik odgledati. Moraš se dooobro napregnuti da skonta šta pričaju.

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2012, 23:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
hm kod mene nije bilo sumova, ali nisam gledao Novu u vrijeme dnevnika

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2012, 10:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
U mene su sad sve slike vrijedne gledanja stvarno OK.

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2012, 11:29 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
points je napisao:
U mene su sad sve slike vrijedne gledanja stvarno OK.

Dok nekom ne smrkne, drugom ne svane.

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2012, 11:39 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Avg 2011, 20:18
Evo otkad je nova sema, nikakvih problema nema osim sto je nestajalo svega zbog nestanka struje.
Arene HD dobre
novi kanali svi dostupni, drago mi je i zbog Face TV-a, onaj Hadzifejz zna posao, volio ga neko ili ne...tako da, zasad, bravo

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2012, 17:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
amadeus je napisao:
Od Polarisa samo Arena Sport nudi svoje boxove zajedno i sa njihovim boxovima za kucne korisnike. I isto su osakaceni bez ikakvih funkcija i namjenjeni za kucne korisnike sa milion nekakvih poruka na ekranu sto samo smetaju. Polaris je jos gori posto ne postoje CAM-ovi za njihov sistem kodiranja dok za TTV postoji i televizije koje zele vise uloziti onda posalju CAM modul. Naravno onda kad ga imaju...

Ili mozda da se uzme signal sa digija? Pa ne bi bilo lose recimo bas bi mogao pustiti B92 sa njihovog receivera. Inace B92 ima fenomenalnu sliku koja je nezapamcena cak ni za ove prostore... Love analogni signal iz Srbije sa mnoooogo refleksija, negdje u Madjarskoj, pa ga digitalizuju i dizu na satelit. Rezultat je kvaliteta koja se pamti.

Ali opet da se vratim na temu. Sve televizije koje se reemituju, osim ArenaSport, zvanicno distribuisu signal preko TTV-a. Ne preko Polarisa i ne preko Digija. Zasto? To moras pitati njih.

Valjda je razumljivo, da ako ti nesto kaze o Polaris mediji ili Digiju zna kako oni i funkcionisu. A vidio sam Bogu hvala, obje varijante. Ne sjecam se da sam rekao da su oni bolje rjesenje od Total tv-a, uostalom i sam vec 4 godine skoro koristim usluge TTV Srbija, i ne bih ga mijenjao ni za sta, vec da on nije i jedini nacin emitovanja kanala iz Srbije preko satelita. :wink:

Btw, Arenasport je isla preko Polarisa, sjacam se kad nestane struje na Elti, pa kad krene "dizanje" risivera :wink:

Spoiler:
S druge strane, nisam bas siguran da ova "tehnicka improvizacija" sa serijom Montevideo, pravno moze proci, ali pst :wink: :-$

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2012, 18:14 
Veteran
Veteran

Pa da ali si pitao da li je Elta licencirana od strane tih kanala za reemitovanje i ja kazem da se od tih kanala zvanicno spominje samo TTV za satelitsku distribuciju ( nikakav Polaris niti Digi ), osim naravno ArenaSport2,3,4 kanala koji su isli sa profi receivera, a sad dolaze putem IP-ja.

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2012, 18:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
amadeus je napisao:
Pa da ali si pitao da li je Elta licencirana od strane tih kanala za reemitovanje i ja kazem da se od tih kanala zvanicno spominje samo TTV za satelitsku distribuciju ( nikakav Polaris niti Digi ), osim naravno ArenaSport2,3,4 kanala koji su isli sa profi receivera, a sad dolaze putem IP-ja.

Ne vidim da sam to igdje pitao.

Btw, ne znam koliko dugo ti radis u Elti, ali "stariji" korisnici kablovske u Banjaluci se sjecaju raznih improvizacija, i to je za svaku pohvalu, a ne treba sad to negirati. Raznorazne opcije su koristene, samo da bi krajni korisnik imao ponudjeno. Uostalom dovoljno je sjesti pa citati temu od pocetka, bilo je bas zanimljivo :)

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2012, 18:30 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jan 2011, 16:41
ne znam gdje da napisem pa se usudih da recem ovdje: :D
necemo vise biti u prilici da gledamo ligu sampiona na hrt2 ili nova tv.
http://www.tportal.hr/sport/nogomet/181 ... rtalu.html
upravo sam procitao na teletekstu rts-a da su otkupili pravo prenosa lige sampiona i lige evrope do 2013 god. sto znaci da nam ostaju na analogiji domaci kanali i rts za gledanje utakmica. Najvise mi se svidja sto necu morati gledati na obn-u ligu evrope. komentatori su kino.:D

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2012, 22:16 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
Sve "Made in BiH" je kino...

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2012, 00:04 
Veteran
Veteran

drug je napisao:
Ne vidim da sam to igdje pitao.

Izvinjavam se, moja greska vidim da je drugi clan postavio takvo pitanje, ja mu odgovorio za total i onda si ti nastavio na post. Moja greska. :)

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2012, 01:35 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 12 Avg 2011, 17:31
havit je napisao:
@ amadeus

Hoce li biti nekih novitete za ostale gradove, konkretno za Doboj? Mojne samo ako saznam javicu.

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2012, 14:50 
Veteran
Veteran

schumi065 je napisao:
schumi065 je napisao:
@amadeus kolega ima li kakvih novosti o onoj transformaciji sportkluba iz 4:3 na 16:9 u analogiji u Prijedoru?

Danas ih opet podsjetio. :)

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2012, 15:31 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Imate li u planu ista raditi po pitanju pozicija Hayat, RTL.de i TV1?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 196, 197, 198, 199, 200, 201, 202 ... 1193  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]