banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 24 Jul 2025, 09:35

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 1193  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 30 Nov 2007, 20:30 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 19 Apr 2005, 20:13
BSE je napisao:
evo i Nove vise nema :(

:( :(

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Dec 2007, 00:24 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 18 Jan 2006, 13:38
Nema ni Avale sada, toliko o tome da Elta plaća autorska prava.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jan 2008, 21:09 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 29 Sep 2007, 10:51
ovo je vrhunac nerviranja od strane elte 5min.pre utakmice totenhem-arsenal oni ubace rts2 i talijansku seriju umesto sportkluba

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jan 2008, 21:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
pixi87 je napisao:
ovo je vrhunac nerviranja od strane elte 5min.pre utakmice totenhem-arsenal oni ubace rts2 i talijansku seriju umesto sportkluba

Ubacili su rts 2 zbog toga sto tu imas tenis nocas,malo su poranili ali to je verovatno da gledaoci skontaju o cemu se radi

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jan 2008, 12:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
moze li mi neko objasniti kako to da ljudi koji su na istom kablovskom operateru (Elti) nemaju iste kanale ?
recimo kolega koji je u centru ima CN, drug koji zivi pored ATVa ima CN, ja imam Boomerang
drug koji zivi pored ATVa ima neki tv 101, zone.romantica, sos kanal, dok ja i kolega koji je u centru uopste nemamo takvih kanala
kako je takva razlika moguca, kao da zivimo u drugim gradovima, a ne u susjednim naseljima

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jan 2008, 14:25 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 30 Avg 2007, 10:32
pixi87 je napisao:

I mene je to strašno iznerviralo. Naravno, odmah sam ih zvao, ali mi isto objasniše da su rts2 ubacili zbog tenisa. Pitam ja da li je moguće da tu "zamjenu" izvrše poslije 23h, kad prođe fudbal, a muški glas sa druge strane žice odgovori samo "ne može". Eto, to je to. Da stvar bude gora, Totenham uzeo 5:1, a nismo to mogli vidjeti. Sigurno je bila odlična utakmica. Tenis ionako nisam dočekao, valjalo je raditi danas.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jan 2008, 14:35 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Citiraj:
moze li mi neko objasniti kako to da ljudi koji su na istom kablovskom operateru (Elti) nemaju iste kanale ?
recimo kolega koji je u centru ima CN, drug koji zivi pored ATVa ima CN, ja imam Boomerang
drug koji zivi pored ATVa ima neki tv 101, zone.romantica, sos kanal, dok ja i kolega koji je u centru uopste nemamo takvih kanala
kako je takva razlika moguca, kao da zivimo u drugim gradovima, a ne u susjednim naseljima

To ti je zato što su u Elti majmuni i seljačine...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jan 2008, 16:40 
Početnik
Početnik

pa nisu morali jedini sportski kanal zamjeniti sa rts2 za promjenu to je mogao biti htv1

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jan 2008, 20:11 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Dec 2005, 17:43
Bez najava, bez objasnjenja mijenjaju kanale. Juce je RTS2 isao na dvije frekvencije. Danas ubacise SOS...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jan 2008, 20:40 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jan 2008, 17:02
pixi87 je napisao:
pa nisu morali jedini sportski kanal zamjeniti sa rts2 za promjenu to je mogao biti htv1

za zamjenu je mogao biti vikom, ali ne, oni su šupci i baš su namjerno htjeli da izbace totenhem - arsenal...kao tenisu u pitanju. a ovamo imaju 10 kanala koje niko živ ne gleda...samo kontriraju...i podjebavaju

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jan 2008, 11:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

jos jedna razlika
ja imam Travel, dok kolege vise nemaju
a shita od kablovskog operatera

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jan 2008, 14:14 
Početnik
Početnik

nemaju konkurenciju u bl pa mogu da rade sta hoce dok u prijedoru imaju konkurenciju pa tamo imaju bolju ponuda kanala nego u bl sramota a ista firma

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jan 2008, 14:21 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

pixi87 je napisao:
nemaju konkurenciju u bl pa mogu da rade sta hoce dok u prijedoru imaju konkurenciju pa tamo imaju bolju ponuda kanala nego u bl sramota a ista firma

imaju netkom ovdje ali izgleda da imaju dogovor ko će koji dio grada pokrivati pa se tako ''nadoponjuju''

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jan 2008, 00:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Ubacili nam SOS i još neki modni kanal, al EuroSporta ni u priči, a drže onaj mutavi DSF. Ima li neko da gleda njemački RTL, Super RTL, onaj neki TV5, pa RT, RAI,...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jan 2008, 04:55 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2007, 02:36
Kako je lijepo biti korisnik Netkoma :drinking:
Još nisam nekog upoznao a da je pohvalio Elta Kabel,ljudi se samo zale.nemam pojma ima li ko da kontroliše kako rade kablovski operateri :-? Ovo po meni treba sankcionisati.Druga stvar da ljudi imaju izbor Netkom - Elta , ali ovako su podijelili grad i oni sto su na Elti mogu samo plakati ili se iskljuciti sa kablovskog sistema...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jan 2008, 11:53 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Sondri je napisao:
Ima li neko da gleda njemački RTL, Super RTL, onaj neki TV5, pa RT, RAI,...

vjerovatno znas odgovor ali ipak da potvrdim - NE!

Vrh

Tema posta: Re:
PostPoslato: 27 Jan 2008, 14:18 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Mr.Speed je napisao:
Kako je lijepo biti korisnik Netkoma :drinking:
Još nisam nekog upoznao a da je pohvalio Elta Kabel,ljudi se samo zale.nemam pojma ima li ko da kontroliše kako rade kablovski operateri :-? Ovo po meni treba sankcionisati.Druga stvar da ljudi imaju izbor Netkom - Elta , ali ovako su podijelili grad i oni sto su na Elti mogu samo plakati ili se iskljuciti sa kablovskog sistema...

netkom - zakon. mada imaju i oni bubica svojih..meni na novoj stalno neke pruge prolete svakih sat vremena...i to tako potraje 10-ak sekundi :angry1:

Vrh

Tema posta: Re: Elta Kabel
PostPoslato: 27 Jan 2008, 14:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Mamu im ebem a znaju se potruditi da ti svakog 1. u mjesecu u sanducetu osvane racun za pretplatu, ljudi jos nikako nisu omanuli

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2008, 10:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

sta 1. meni vec juce stigao racun :)
nego vidim da od 29.1. rade na spajanju Mejdana i Starcevice u jedinstven sistem (nije mi jasno zastu su razvijali posebne sisteme za svaku mjesnu zajednicu) ali nigdje nema naznaka do kad bi trebalo to da traje tj. kad ce biti zavrsen taj njihov mega projekt ?

Vrh

PostPoslato: 31 Jan 2008, 13:21 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Citiraj:
nego vidim da od 29.1. rade na spajanju Mejdana i Starcevice u jedinstven sistem (nije mi jasno zastu su razvijali posebne sisteme za svaku mjesnu zajednicu) ali nigdje nema naznaka do kad bi trebalo to da traje tj. kad ce biti zavrsen taj njihov mega projekt ?

Mislim da su Mejdan i Starčevica uvijek bili u istom sistemu, a da se sada Centar spaja sa tim sistemom, ako ne griješim...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 1193  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]