amadeus je napisao:
Sugestije su uvijek dobrodosle i uvijek se nesto radi i planira iako to nije javno prezentovano. Na osnovu sugestija je dosao VH1, ESP bundesliga i sl.. Jos mnogo toga ce biti uradjeno,mnogo toga dolazi, a dosta stvari prilikom tih izmjena ce biti ukljuceno na osnovu sugestija i prijedloga od korisnika. Ja se uvijek trudim da odgovorim na konkretna i konstruktivna pitanja od korisnika. Ovdje sam prvenstveno da pruzim informaciju o sistemu u BL, to sto reagujem na pojedine provokativne poruke su samo iz razloga sto se napise takva glupost da moj profesionalni dio licnosti ne trpi takva pisanja.
Sve pohvale i kapa do poda za ES2 sa Bundesligom. Drago mi je da neko slusa korisnike i zaista cijenim tvoj trud.
Razlog zasto pitam je taj sto Eltina digitalna televizija u Doboju nije Eltina nego TX TV-ova.
- Dovoljno je otici na njihovu zvanicnu stranicu i pogledati prograsmku semu i obavjestenja (B92 promjena u digitali, Al Jazeera Balkan u digitali, Novi parametri, Digitalni kanali nekodirani,....)
- Donedavno je cak na jednom muxu u NIT tabeli stajalo da je ELTA TUZLA transmitter
- 3 lokalna tuzlanska kanala koji su nama u Doboju relevantni kao vama u BL K3 s njihovom hronikom Doboja
- Nijedan kablovski provajder iz RS ne bi propustio da uvede programe kao sto su RTS1 i RTS2
- Ranija saradnja sa Elta MT d.o.o.
Da se razumijemo meni ne smeta saradnja nego razmisljam ima li smisla da ovde pisem o uslugama tv Elta kad imam TX TV samo sto mi je marku skuplji nego u Tuzli, Zivinicama i Kalesiji
Ali zato smeta mi
- lazno reklamiranje tipa flajera po gradu 60+ kanala u digitali
- netacan sat i manjak EPGa tako da ko god ima DVR kao i da ga nema
- nedostatak osnovnih stvari na Vasoj stranici tipa tacni parametri i tacna programska sema (TV koja pruza internet uslusge mora biti u stanju da uredjuje svoj sajt)
Ove stvari sto mi "smetaju" to shvatite kao sugestije