banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Avg 2025, 11:19

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188 ... 1193  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Elta Kabel
PostPoslato: 21 Dec 2011, 21:41 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Sep 2009, 11:40
Vrlo jednostavno. Nema potrebe da objasnjavam covjeku koji je rekao da se razumije u to, to su osnove. Jer on bi isto tako trebao da zna zasto je za tih 10 min padavina naglo nestalo signala sa satelita, a prije dva dana kad je snijeg padao satima, signal je bio prisutan. Zakoni fizike su neumoljivi.

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2011, 21:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
richa je napisao:
@amadeus

Meni nije jasno samo zasto toliko izbjegavas odgovor na pitanje: "Zasto signal pokvari cim su losiji vremenski uslovi"?
Raspravljas se sa @sinip i totalno ne bitne stvari spominjes (koje su za vecinu korisnika apsolutno ne bitne), a na ono sto je realan problem ti ili vjesto izbjegavas odgovor (mozda zato sto relanog opravdanja i nema) ili ne znas zasto vam se to desava (mozda zato sto niste strucni da rijesite problem)!?

Супер, ово ми је и био циљ. :) И опет ти није одговорио на питање. :D Хајд' што се игра жмирке са мном, мени ни у џеп ни из џепа, нисам ни корисник Елте, али да видим да одговори вама, КОРИСНИЦИМА. Јер, неизбјежно је да ће да дође до сљедећег распада систета, раније или касније, а пошто иде зима онда раније. И тад сви ви треба да га питате то сасвим једноставно питање.
Тад ће или одговорити или нестати са форума. Проблем у нестајању са форума је у томе што ће и сваки сљедећи "Елташ" да буде суочен са истим питањем. :)

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2011, 22:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
amadeus je napisao:
Avala je program s placenim pravima za Republiku Srbiju, a Hema je domaci kanal. Da bi Avala se reemitoavala na podrucju BiH treba se dobiti njihova saglasnost, da plate prava za BiH i da se zatamnjuju kada je neki drugi javni emiter platio prava za neki odredjeni dogadjaj.

I opet ne dobih odgovor na pitanje, koje glasi: Kojom logikom je u analognu ponudu ubacen toliko zalostan kanal sa tako tragicnom programskom shemom kao sto je Hema. Sto se tice ostalog u tvom postu reci cu samo da je vas, a ne moj posao da izganjate potrebne dozvole i saglasnosti ali ocito vam se ne da, pa nam ubacujete najlosije tv kanale samo zato sto su iz BiH. Kad je bilo moguce izganjati dozvole za cak tri kanala Javnog servisa drzave Slovenije, onda sve moze. Ali treba zasukati rukave...

points je napisao:
Smaraš i ti sa Avalom. Isto mi je, Hema ili Avala.

Ma nije isto. Ko je ikad pratio i jednu i drugu tv stanicu zna da je Avala sto puta kvalitetnija tv kuca. Ja ju jos uvijek pocesto pogledam jer na njoj za razliku od Heme imas sta vidjeti.

Ali nije poenta price Avala, nakucao sam ja jos niz sretnijih rjesenja od Heme,a mi dobismo onaj krs od televizije u ponudi. Nicim izazvani.

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2011, 10:23 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 12 Avg 2011, 17:31
@ amadeus

cisto da znamo na cemu smo mi u Doboju. Imaju li uopste sugestije, kritike i pohvale upucene Elti vezano za digitalnu kablovsku ikakvog uticaja ili pak u potpunosti zavisimo od TX TV doo Tuzla?

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2011, 10:58 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 02 Sep 2009, 11:40
Sugestije su uvijek dobrodosle i uvijek se nesto radi i planira iako to nije javno prezentovano. Na osnovu sugestija je dosao VH1, ESP bundesliga i sl.. Jos mnogo toga ce biti uradjeno,mnogo toga dolazi, a dosta stvari prilikom tih izmjena ce biti ukljuceno na osnovu sugestija i prijedloga od korisnika. Ja se uvijek trudim da odgovorim na konkretna i konstruktivna pitanja od korisnika. Ovdje sam prvenstveno da pruzim informaciju o sistemu u BL, to sto reagujem na pojedine provokativne poruke su samo iz razloga sto se napise takva glupost da moj profesionalni dio licnosti ne trpi takva pisanja.

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2011, 11:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

amadeus je napisao:
Ovdje sam prvenstveno da pruzim informaciju o sistemu u BL, to sto reagujem na pojedine provokativne poruke su samo iz razloga sto se napise takva glupost da moj profesionalni dio licnosti ne trpi takva pisanja.

И кад ћеш људима из БЛ одговорити зашто вам се слика распада код мало лошијих временских услова? :D

Вјероватно ми нећеш вјеровати, али ако се након овог "њакања" између нас двојице, неко у БЛ попео на кров и урадио нешто по питању САТ антена, макар то била и набавка неког од оних премаза чије линкове сам окачио ономад - ја ћу бити задовољан. А корисници овог форума из БЛ ће да јаве ако буде опет каквих проблема.

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2011, 17:12 
Pripravnik
Pripravnik

amadeus je napisao:
Sugestije su uvijek dobrodosle i uvijek se nesto radi i planira iako to nije javno prezentovano. Na osnovu sugestija je dosao VH1, ESP bundesliga i sl.. Jos mnogo toga ce biti uradjeno,mnogo toga dolazi, a dosta stvari prilikom tih izmjena ce biti ukljuceno na osnovu sugestija i prijedloga od korisnika. Ja se uvijek trudim da odgovorim na konkretna i konstruktivna pitanja od korisnika. Ovdje sam prvenstveno da pruzim informaciju o sistemu u BL, to sto reagujem na pojedine provokativne poruke su samo iz razloga sto se napise takva glupost da moj profesionalni dio licnosti ne trpi takva pisanja.

Sve pohvale i kapa do poda za ES2 sa Bundesligom. Drago mi je da neko slusa korisnike i zaista cijenim tvoj trud.

Razlog zasto pitam je taj sto Eltina digitalna televizija u Doboju nije Eltina nego TX TV-ova.
- Dovoljno je otici na njihovu zvanicnu stranicu i pogledati prograsmku semu i obavjestenja (B92 promjena u digitali, Al Jazeera Balkan u digitali, Novi parametri, Digitalni kanali nekodirani,....)
- Donedavno je cak na jednom muxu u NIT tabeli stajalo da je ELTA TUZLA transmitter
- 3 lokalna tuzlanska kanala koji su nama u Doboju relevantni kao vama u BL K3 s njihovom hronikom Doboja
- Nijedan kablovski provajder iz RS ne bi propustio da uvede programe kao sto su RTS1 i RTS2
- Ranija saradnja sa Elta MT d.o.o.

Da se razumijemo meni ne smeta saradnja nego razmisljam ima li smisla da ovde pisem o uslugama tv Elta kad imam TX TV samo sto mi je marku skuplji nego u Tuzli, Zivinicama i Kalesiji :)

Ali zato smeta mi
- lazno reklamiranje tipa flajera po gradu 60+ kanala u digitali
- netacan sat i manjak EPGa tako da ko god ima DVR kao i da ga nema
- nedostatak osnovnih stvari na Vasoj stranici tipa tacni parametri i tacna programska sema (TV koja pruza internet uslusge mora biti u stanju da uredjuje svoj sajt)

Ove stvari sto mi "smetaju" to shvatite kao sugestije

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2011, 17:40 
Pripravnik
Pripravnik

zanimljiv sajt i zanimljiva ponuda: http://www.elta.si/

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2011, 19:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 12:04
Nisam pratio temu jedno vrijeme, ali vidim ima noviteta :lol:

Spoiler:
drug je napisao:
Jos jedno veeeliko bravo za Elta kabel sto su svoju analognu programsku shemu uveselili sa jos jednim sjajnim televizijskim kanalom. :sad3:

Pa da li je postojalo bilo sta losije od ovoga?

http://www.hematv.ba/

Toliko o zeljama korisnika usluga vodeceg nam kablovskog operatera. :-? Prestrasno.

Citiraj:
Poslato: 19 Dec 2011, 23:13

Znači, za Nikoljdan dobili novi kanal u šemi - ubačena TV Hema :lol:

Najavljivali ovi iz Elte prije pola godine novitete, još nas pitali koji kanal da uvedu u analognu šemu, a onda uveli TV Hema :lol: Vjerovatno zbog onolikih predloga, gdje smo tražili muzičku tv, ovi iz Elte su uveli Hemu koja, jelte, ima i muzičkih spotova :headbang:

Nego, razlog moje posjete temi je činjenica da sam ugledao u sandučetu račun za Eltu za tekući mjesec :lol: (period 1.12-31.12.)
Šta će sledeće uraditi? Slati račune za 6 mjeseci unaprijed ili čak godinu dana?

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2011, 20:51 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 20 Jun 2011, 09:12
Samo da prodju praznici, kako ce Elta MMDS lagano da leti iz moje kuce...Sve to sto ti amadeus pricas mene ni najmanje ne interesuje, kao ni vecinu korisnika MMDS televizije...ja samo hocu da imam signal i sliku 24h dnevno i po svim vremenskim uslovima, ako to niste u stanju da obezbjedite onda recite a ne da mi za godinu dana 5 intervencija bude, od podesavanja antene, zamjene risivera pa do stavljanja vece antene...evo veceras opet nije moguce gledati vise od pola kanala a jeb..i Vikom SAVRSEN. Naravno, ova moja kritika ce opet biti protumacena kao namjerno omalovazavanje Elta televizije pa ce poceti razne teorije zavjere kako svi mi ustvari radimo u Mtelu i slicno...Zato otvoreno kazem jos jednom da sam zaista prezadovoljan kanalima na MMDS Elta televiziji, kvalitetom slike i svega ostalog i da nemam problema sa slikom po losem vremenu ne bih je mijenjao ali ovako sam prinudjen jer vi jednostavno niste u stanju da ispunite ono sto stoji u ugovoru. Evo, promijenite nesto i obezbjedite mi kvalitetan signal u svim uslovima i ja cu se vezati ugovorom na najmanje 5 godina da cu biti Elta pretplatnik.

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2011, 21:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
jutros su bili uslagirani History i NatGeo, srecom sredjeno je tokom dana

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2011, 21:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2010, 20:23
На подручју зворничке регије данас до 13 часова није било БХТ,Авале,Пинк БХ,сад су дошла ова два сарајевска,ал умјесто Авале неки ИД (ко ће га знат који жанр). Па ме занима јел то Елта нешто мјењала за ово подручје кад је шема у питању,или Авалу нико није гледао?

http://www.youtube.com/watch?v=n4aUtBLLfJw
Slika

Vrh

PostPoslato: 31 Dec 2011, 00:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

darioc je napisao:
Samo da prodju praznici, kako ce Elta MMDS lagano da leti iz moje kuce...Sve to sto ti amadeus pricas mene ni najmanje ne interesuje, kao ni vecinu korisnika MMDS televizije...ja samo hocu da imam signal i sliku 24h dnevno i po svim vremenskim uslovima, ako to niste u stanju da obezbjedite onda recite a ne da mi za godinu dana 5 intervencija bude, od podesavanja antene, zamjene risivera pa do stavljanja vece antene...evo veceras opet nije moguce gledati vise od pola kanala a jeb..i Vikom SAVRSEN.

Немој тако, напољу су изузетно тешки веременски услови, провијавају пахуље снијега а и васцијели Космос се уротио контра јадне, беспомоћне и "високостручне" Елте... :)

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 31 Dec 2011, 12:48 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 20 Jun 2011, 09:12
Ma cuo sam da to nije pravi snijeg vec je Mtel nabavio one topove za pravljenje vjestackog snijega pa zasipaju Banjaluku kako bi ometali signal Eltinog MMDS-a.

Vrh

PostPoslato: 31 Dec 2011, 13:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
darioc je napisao:
Ma cuo sam da to nije pravi snijeg vec je Mtel nabavio one topove za pravljenje vjestackog snijega pa zasipaju Banjaluku kako bi ometali signal Eltinog MMDS-a.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 01 Jan 2012, 14:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Прво, срећна свима Нова година!

Друго, ево како је Елта "честитала" Нову својим корисницима у Добоју:

Ако је неко хтио да прати Чолин концерт на Б92, могао је да "ужива" у истом уз стално сјецкање слике и вишеминутне натписе "Нема сигнала" на екрану.
Ако је неко данас хтио да ужива у новогодишњем концерту из Беча, на ХРТ1 са стерео тоном, није могао јер је тон свако мало прекидао а повремено се мрзнула и слика.

Синоћ је била густа магла, а данас је сасвим лијеп и сунчан дан.

Дакле амадеусе (обрисано), јел имају неки временску услови који Елти не сметају??? :D Или ћеш опет да ми кажеш "ниси у праву"? :D :D :D

Модерација: сматрај се опоменутим због вријеђања!

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 01 Jan 2012, 14:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
Sinoc je na mmds u BL na b92 takodje nestajalo signala tj. pojavljivalo se od totala pozovite korisnicki servis.
Pitanje za amadeusa hoce li se povecavati na mmds u bl broj kanala tj. uvoditi se neki paketi molio bih za odgovor posto ti radis tamo.
Pozdrav

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2012, 22:57 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
ssaassaa je napisao:
darioc je napisao:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 03 Jan 2012, 20:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Problemi sa kvalitetom slike u analogiji. Hm, ne znam do cega je ali RTS 2 je od prije dva dana bas puno los. Problemi ponovo i sa kvalitetom slike - SOS kanala, TV 1 ima smetnje od signala iz etera, bas kao i njemacki RTL. Hemu necemo komentarisati, tu sve stima :lol: Samo i dalje bez racionalnog objasnjenja zasto je uopste u ponudi niti na sajtu ima informacija da je uopste uvedena u ponudu u Banjaluci. Ozbiljno, nema sta.

Vrh

PostPoslato: 03 Jan 2012, 21:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

drug je napisao:
Problemi sa kvalitetom slike u analogiji. Hm, ne znam do cega je ali RTS 2 je od prije dva dana bas puno los. Problemi ponovo i sa kvalitetom slike - SOS kanala, TV 1 ima smetnje od signala iz etera, bas kao i njemacki RTL. Hemu necemo komentarisati, tu sve stima :lol: Samo i dalje bez racionalnog objasnjenja zasto je uopste u ponudi niti na sajtu ima informacija da je uopste uvedena u ponudu u Banjaluci. Ozbiljno, nema sta.

Сад ће то теби непојевани "стручњак" и експерт за ОВО, ОНО и ДСЗ, амадеус, све лијепо да објасни. Ал ако ћемо се заџебават'... :D

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 182, 183, 184, 185, 186, 187, 188 ... 1193  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]