maturalepa je napisao:
points je napisao:
Naravno, nije mi jasno zašto se uopšte govori o ikakvim novim kanalima kada i ovo što je trenutno tu nikad ne radi kako spada. Valjda je popravljanje kvaliteta slike i sprječavanje prečestog nestajanja kanala prioritet.
Kad to nestaju kanali ? Koliko njih? Ja to neznam jer to nisam uopste primjetio zadnje vrijeme uopste. Ja nepamtim kada sam ostao bez kanala i slicno

Научници су кажу утврдили да златна рибица (акваријумска) не памти дуже од 5 минута. Ви из Елте изгледа нисте ништа бољи, или волите да правите људе будалама?!? Елем, ево мала слатка ретроспектива...
nepokoreni je napisao:
Evo ga zasniježilo i ne radi pola kanala

tačno ih treba povješati istim kablovima što su razvukli za bandere

je8o te sjećam se starog Samsung resivera za satelitsku, napada snijeg na antenu samo omlatiš metlom da može okretati motor slika ko mlijeko! A to bilo 2002 godine! A sad čim malo dune ili zapada signal otežan uz svu svemirsku i naprednu digitalu....ma koga vi farbate bolan ljudi??? Vi niste vidjeli optičke vodove i kvalitetne kablove ni u katalogu

Шајин je napisao:
ево ни код мене не ради кабловска
mrkvica je napisao:
Debili! Pa dokle više?! Samo vuku za nos, a mi glupi što ih slušamo! Jbt, sad kad je najljepše biti u kući i gledati tv u toploj sobi, nema ništa!

Little angel je napisao:
Prvo sam postala na pogrešnu temu, al moram da ponovim GLUPA ELTA!
Pet pahulja, eto ga - ostanu samo najgori programi da možeš gledati.
A za neki dug od marku samo što ti ne pošalju utjerivače!

Jesu jadni!
Odoh gledati Eltu il' Simić eventualno

points je napisao:
Nevjerovatno, prvi nazovi-snijeg i bukvalno nema 80% kanala. Nikad gore stanje. Smećari jedni mutavi.
Buba84 je napisao:
Kakvi su ovo kvalitetni idioti !!!!!!!!!!!!! Debili majmuni stoka jedna seljacka !!! Svakog prvog u mjesecu stizu racunu a marku ne ulazu. Amateri nesposobni sram vas bilo. MARS IZ BANJALUKE
Macr0 je napisao:
Ko se veceras usudi gledati film preko elte?

zerocool je napisao:
Pa stvarno, dokle vise? Zar svaki put kad padne snijeg, kisa, dune povjetarac, sunce nestane iza oblaka itd, itd 80% kanala nestane? Zar je moguce da ti ljudi ne znaju nista uraditi kako treba, da ne pricam o tome sto je ponuda i dalje ocajna, sto su prije ko zna koliko godina obecavali stotine kanala i jos puno toga..
dtkbl je napisao:
i lasere

a nemaju ni metlu da čiste snijeg sa antena!
rendzer je napisao:
Znači sve što ide preko satelita je u ofsajdu (osim AS i MTV)

Баш ме интересује колико ће дуго сад да вам остена "у меморији".

Него, вјерујем да све ове људе, а и мене, живо интересује
зашто вам се слика распада код мало лошијих временских услова?
Kad pobjedimo Doboj ćemo nazvati Obren Vakuf,usprkos tebi i Vulićki
Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade.

Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika.
Milion KM po radnom mjestu.