maturalepa je napisao:
Neke kanale koje neko nece da gleda neka obrise sa memorije i rijesen problem, tako ja radim
Tu se ne bih slozio s tobom. Sbb ima preplatu 17 KM i B.net 20 KM i to samo analogna kablovska bez digitalne kablovske. Ovdje imamo 12.90 KM a analognu i digitalnu. Ja sam odmah za to da se preplata poveca na 17 KM i da se napravi ista sema kao sto je u SBB ali nevjerujem da bih ljudi prihvatili takve cijene. Logicno je sto vise kanala i boljih ima operater veca je preplata. Mtel ima preplatu 22 KM a programska sema slicna Eltini. Razlika u cijeni preplate je 9 KM

Mtel bi za ovu cijenu preplatu morao imati visekanala i boljih od B.net.
Ovo je moram ti reci poprilicno - neracionalan izgovor. Pobogu, kome treba ovakav tv kanal. Umjesto da gledaoce u analognoj shemi obradujete nekim iole gledanijim kanalom, ubacujete u ponudu kanal koji se nalazi na samom dnu dna.
Sto se ostalog tice, ja licno nisam protiv toga da se cijena digne i na 17 KM a da ponuda bude slicna SBB-ovoj, tj da u osnovnoj analognoj ponudi vidim obavezno sljedece kanale: Avala, Prva, AXN, Pink Kids, Pink Family, 24 Kitchen, Sport Klub +, TLC, Film plus, VH1 Europe, Ultra, Mini Ultra, BabyTV, Minimax, Discovery ID, CineStar TV, Animal Planet, SciFi, E!, TV1000, Cinemania, SK Prime…
Ali posto se slazemo u jednom da bi to bio udar na ionako tanke novcanike radnicke klase koja bi u slucaju poskupljenja kablovske, masovno odjavljivala istu, u zamjenu instalirajuci Total kojem je pretplata u osnovnoj ponudi i dalje 12 KM, ja ipak predlazem sljedece,tzv kompromisno rjesenje i za korisnike i za kablovskog operatera:
Da se ponuda izjednaci sa ponudom jednog banjaluckog kablovskog operatera, ovog na linku, a ciijena spusti za ovih 0,90 KM.
http://www.elnetrs.com/index.php?option ... &Itemid=30