banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Avg 2025, 18:04

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185 ... 1193  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Elta Kabel
PostPoslato: 15 Dec 2011, 09:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2010, 12:02
sinip je napisao:
па до тога да су нивои сигнала такви да се на неколико канала "преслушавају" други канали, код мог старог рецимо ХРТ1, ХРТ2 и БХТ имају тај проблем, што овако могу да се сјетим "из цуга", па даље, да вам је слика премодулисана на минимум 60% канала (ниво бијелог - white level је у qрцу) па кад дође бијела позадина 'оће звучник да искочи на старим телевизорима

Oooo da! Najbolje da zvuk stavim na MUTE! Inače ode sve u.. A Kanali se "preslušavaju" skoro na svim kanalima.

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2011, 09:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

sinip je napisao:
За мрквицу: не постоје двије исте Елте, од града до града варирају од већег до мањег јавашлука. :)

Apsolutno ne razumijem šta bi ovo trebalo značiti...

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2011, 11:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
mrkvica je napisao:
sinip je napisao:
За мрквицу: не постоје двије исте Елте, од града до града варирају од већег до мањег јавашлука. :)

Apsolutno ne razumijem šta bi ovo trebalo značiti...

Ево рецимо, ако ја кажем да Јуроспорт 1 има геометријски погрешну слику у Добоју, то уопште не мора да значи да је таква ситуација у Бања Луци. Или ако кажем да се Б92 распада и код сасвим лијепог времена у Добоју, то уопште не мора да значи да је таква ситуација у БЛ. Да не спомињем да највјероватније ни списак канала није исти по градовима, чак и ако искључимо стриктно локалне канале из пребројавања. О фреквентном распореду да и не говоримо. Ето на то мислим кад кажем да немају двије исте. Једини заједнички садржилац Елте у изгледа свим градовима, или макар у БЛ и ДО, пошто се из других градова слабо ко јавља је - јавашлук, немар и незнање. У мањој или већој мјери. :)

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2011, 12:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa toliko znam, rođeni. :lol: Ja samo rekoh kakvo je stanje kod mene. Na te crne trake na Čaji se ne mogu žaliti jer ih nema. Na sve ostalo mogu. :lol:

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2011, 22:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Jos jedno veeeliko bravo za Elta kabel sto su svoju analognu programsku shemu uveselili sa jos jednim sjajnim televizijskim kanalom. :sad3:

Pa da li je postojalo bilo sta losije od ovoga?

Slika

Slika

Ko ne zna o cemu se radi - detaljnije:

http://www.hematv.ba/

Toliko o zeljama korisnika usluga vodeceg nam kablovskog operatera. :-? Prestrasno.

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2011, 22:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
Hahaha, to čudo postoji u Gradišci već dugo, uvijek sam se pitao kako taj kvalitet Elta još nije uvrstila.

Vrh

PostPoslato: 19 Dec 2011, 23:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

drug je napisao:
Jos jedno veeeliko bravo za Elta kabel sto su svoju analognu programsku shemu uveselili sa jos jednim sjajnim televizijskim kanalom. :sad3:

Toliko o zeljama korisnika usluga vodeceg nam kablovskog operatera. :-? Prestrasno.

Постоји, и зове се ТВ Патриа. Ко је из Добоја знаће о чему се ради. Срећом па постоје само у каблу, јер су ономад продали фркевенцију Пинку БХ. :)

Vladimir RUS je napisao:
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2011, 01:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Ma dovoljno je da se vidi programska shema ovog zombija od televizije pa da ti se smuci. :-?

Citiraj:
PONEDJELJAK

Televizija Hema

09.00 Religija u službi života, religijski program, r.
10.00 Pregled sedmice, informativni program
11.00 Muzički program + Promocija programa
12.00 Muzički program + Promocija programa
13.00 Muzički program + Promocija programa
14:00 Muzički program + Promocija programa
15.00 Vijesti, informativni program
16.00 Igrani film, r.
18.00 Vijesti, informativni program
19.00 Serijski program
19:30 Ritam Srebrenice, hronika srebreničke regije
20.00 Svjetlo istine, religijski program
21:00 Iskre kulture, emisija o umjetnosti I kulturnim zbivanjima
22.00 Hema magazin, centralna informativna emisija

Vodeci kablovski operater bi umjesto sto se ugleda u programsku ponudu dostupnu u malim gradovima trebalo da za reper ima programsku ponudu kakvu recimo imaju SBB ili B-net pa tek onda da sebe smatra ozbiljnim kablovskim operaterom. Jasno mi je da su neke stvari nerealne, autorska prava i slicno, ali ovo je vec ponizavanje korisnika. I preslo je svaku mjeru.

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2011, 01:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

drug je napisao:
Vodeci kablovski operater bi umjesto sto se ugleda u programsku ponudu dostupnu u malim gradovima trebalo da za reper ima programsku ponudu kakvu recimo imaju SBB ili B-net pa tek onda da sebe smatra ozbiljnim kablovskim operaterom. Jasno mi je da su neke stvari nerealne, autorska prava i slicno, ali ovo je vec ponizavanje korisnika. I preslo je svaku mjeru.

Ма теби је у ствари криво што не радиш у Елти. Фино признај, а другови из Елте ће ти опростити што те удавише избором програма... :D

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2011, 07:30 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 02 Nov 2011, 15:35
drug je napisao:

Slika

Slika

Ko ne zna o cemu se radi - detaljnije:

Ovo ima aneks vec vise od pola godine na kablovskoj.

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2011, 07:47 
Početnik
Početnik

drug je napisao:
Ma dovoljno je da se vidi programska shema ovog zombija od televizije pa da ti se smuci. :-?

Citiraj:
PONEDJELJAK

Televizija Hema

09.00 Religija u službi života, religijski program, r.
10.00 Pregled sedmice, informativni program
11.00 Muzički program + Promocija programa
12.00 Muzički program + Promocija programa
13.00 Muzički program + Promocija programa
14:00 Muzički program + Promocija programa
15.00 Vijesti, informativni program
16.00 Igrani film, r.
18.00 Vijesti, informativni program
19.00 Serijski program
19:30 Ritam Srebrenice, hronika srebreničke regije
20.00 Svjetlo istine, religijski program
21:00 Iskre kulture, emisija o umjetnosti I kulturnim zbivanjima
22.00 Hema magazin, centralna informativna emisija

Neke kanale koje neko nece da gleda neka obrise sa memorije i rijesen problem, tako ja radim :)
Tu se ne bih slozio s tobom. Sbb ima preplatu 17 KM i B.net 20 KM i to samo analogna kablovska bez digitalne kablovske. Ovdje imamo 12.90 KM a analognu i digitalnu. Ja sam odmah za to da se preplata poveca na 17 KM i da se napravi ista sema kao sto je u SBB ali nevjerujem da bih ljudi prihvatili takve cijene. Logicno je sto vise kanala i boljih ima operater veca je preplata. Mtel ima preplatu 22 KM a programska sema slicna Eltini. Razlika u cijeni preplate je 9 KM :oops: Mtel bi za ovu cijenu preplatu morao imati visekanala i boljih od B.net.

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2011, 09:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

maturalepa je napisao:
Neke kanale koje neko nece da gleda neka obrise sa memorije i rijesen problem, tako ja radim :)
Tu se ne bih slozio s tobom. Sbb ima preplatu 17 KM i B.net 20 KM i to samo analogna kablovska bez digitalne kablovske. Ovdje imamo 12.90 KM a analognu i digitalnu. Ja sam odmah za to da se preplata poveca na 17 KM i da se napravi ista sema kao sto je u SBB ali nevjerujem da bih ljudi prihvatili takve cijene. Logicno je sto vise kanala i boljih ima operater veca je preplata. Mtel ima preplatu 22 KM a programska sema slicna Eltini. Razlika u cijeni preplate je 9 KM :oops: Mtel bi za ovu cijenu preplatu morao imati visekanala i boljih od B.net.

Мани с**ња и демагогије. Био сам на мору у Будви, и тамо видјех њихову кабловску, не знам да ли је једина у Будви али... За 10 Евра, што за ЦГ ниво цијена и нису неке паре, имаш кабловску са 100 ДИГИТАЛНИХ канала, плус доплаћујеш ако хоћеш за додатне пакете. Значи потпуна дигитала, ништа аналогно, дигитални пријемник је нормално гратис а слике су вау... Елем, ако неко хоће да падне у депресију - http://cabling.tv/index-1.html а Елта може само да се покрије ушима.

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2011, 11:48 
Početnik
Početnik

sinip je napisao:
maturalepa je napisao:

Мани с**ња и демагогије. Био сам на мору у Будви, и тамо видјех њихову кабловску, не знам да ли је једина у Будви али... За 10 Евра, што за ЦГ ниво цијена и нису неке паре, имаш кабловску са 100 ДИГИТАЛНИХ канала, плус доплаћујеш ако хоћеш за додатне пакете. Значи потпуна дигитала, ништа аналогно, дигитални пријемник је нормално гратис а слике су вау... Елем, ако неко хоће да падне у депресију - http://cabling.tv/index-1.html а Елта може само да се покрије ушима.

Smiri se covjece :) Nasao si nekog lijevog kablovskog operatera u Crnoj Gori. I svejedno kad pogledas tog tvoj malog operatera vidis da je preplata 20 KM , e sta bi mi sve ovdje imali za 20 KM preplate :lol: :lol: Sad ovdje imas 55 kanala analogne i 63 digitalnih kanala za 12,90 KM. Inace najveci operater u Crnoj Gori je BMB i njegova cijena 57 kanala iznosi 20 KM. Sto to ne napises?
Najlakse je naci jednog i porediti sa drugima. Sto ne napises za mtel koji ima 22 KM preplate a jadnu semu? Sad kad pogledam kakve cijene i preplate imaju u regionu sad vidim da je eltina ponuda korektna i to za cijenu 12.90 KM.
Inace kad si vec otvorio temu Crne Gore, onaj tvoj mali provajder kad uzmes kablovsku + internet ( kablovska 20 KM+ internet (1024/256) 44 KM= 64 KM!! Znaci u Crnoj Gori placas 64 KM za internet i kablovsku. A ovdje za kablovsku placas 12.90 + 1024/192 cijena je 23 == 36 KM!!!! Razlika u cijeni za slicnu stvar = 28 KM!
PS: Hoces poslati molbu u eltu upravo traze jednog strucnjaka za grad cajnice :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2011, 15:03 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 12 Avg 2011, 17:31
Kad vec brojimo....za 12,90KM u Doboju nude 52 analogna, 1 analogni radio (kanal RTV Doboj je radio kanal sa logom radio Doboja u pozadini) i 44 digitalna (mada tu ima TV Tuzla, TV Tuzlanski kanton, Elta HD koja nikada ne ide u HD dok nema npr. RTS 1, RTS2, RTL, itd.) Donedavno je bilo i gore jer je samo 10ak kanala islo nekodirano (cak i neko vrijeme nakon poskupljenja pretplate).

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2011, 15:22 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 12 Avg 2011, 17:31
P.S. da ne bude zabune, ponudom sam sretan dok imam 4 arena, SK i 2 eurosporta na digitali ali razumijem i ljude koji ne prate toliko sporta. Neki HD kanal bi dobro dosao, a za EPG je krajnje vrijeme.

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2011, 17:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

maturalepa je napisao:
sinip je napisao:
maturalepa je napisao:

Smiri se covjece :) Nasao si nekog lijevog kablovskog operatera u Crnoj Gori. I svejedno kad pogledas tog tvoj malog operatera vidis da je preplata 20 KM , e sta bi mi sve ovdje imali za 20 KM preplate :lol: :lol: Sad ovdje imas 55 kanala analogne i 63 digitalnih kanala za 12,90 KM. Inace najveci operater u Crnoj Gori je BMB i njegova cijena 57 kanala iznosi 20 KM. Sto to ne napises?
Najlakse je naci jednog i porediti sa drugima. Sto ne napises za mtel koji ima 22 KM preplate a jadnu semu? Sad kad pogledam kakve cijene i preplate imaju u regionu sad vidim da je eltina ponuda korektna i to za cijenu 12.90 KM.
Inace kad si vec otvorio temu Crne Gore, onaj tvoj mali provajder kad uzmes kablovsku + internet ( kablovska 20 KM+ internet (1024/256) 44 KM= 64 KM!! Znaci u Crnoj Gori placas 64 KM za internet i kablovsku. A ovdje za kablovsku placas 12.90 + 1024/192 cijena je 23 == 36 KM!!!! Razlika u cijeni za slicnu stvar = 28 KM!
PS: Hoces poslati molbu u eltu upravo traze jednog strucnjaka za grad cajnice :lol: :lol:

Ма миран сам ја, вас двојица се копрцате к'о кишна глиста на врућем бетону... Иначе, обојица не можете да дискутујете без да спуштате дискусију на лични ниво? Баш сте 'нако јаки дискутанти... Аргументовани. :D Елем...
Де сад поново прочитај моју поруку. Јеси? Ок, идемо даље. Значи, нисам ја нашао тамо неког оператера, који УБР није мој, јер да јесте ја бих сад негдје ладио моода на приморју и убирао профит, него сам био 14 дана у Будви, у стану била кабловска ТВ, отишао на инфо канал и видио цијене. У међувремену сам гледао шта има да се гледа, и има свашта. Како рекох, 10€ у ЦГ је скоро ту негдје као 10КМ овде, тако да ти ни то поређење не држи воду, ал' ајде де. Значи поново, не поредим ја Каблинг са Елтом јер је јефтинији, него зато што сам гледао и једно и друго, и Каблинг, макар покривао само Будву, је пар свјетлосних година удаљен од вас из Елте. :) Кад/ако будем негдје друго у ЦГ, поредићу вас са неким другим. То што вама ово поређење тренутно не одговара, нисам ја крив. Да ли м:тел има или нема јадну шему, ме такође не занима, јер ми је прескуп да је не знам каква шема. Интернет нити сам спомињао нити је релевантан за поређење. Знам ја гомилу свијета овде који има Елта кабловску а м:тел-ов интернет. Ви и даље сами себе убјеђујте да је то што нудите за 12,90КМ ок, поготово узимајући у обзир технички квалитет тога што нудите, јер у тих 55 аналогних и 63 дигитална канала је 95% истих канала, колико ја знам, а ја вам само могу пожељети мЛого здраве конкуренције. :)

Него, ја још увијек чекам одговор на питање зашто вам се слике распадају код мало лошијих временских услова? А зима стиже изгледа... :D

Е да, заборавих Чајниче.
Не контам, јел ово шатро требало да буде зајебанција, како сам ја "стручњак" "калибра" за Чајниче, чиме онда по вама, и Чајниче служи за зајебанцију, или шта? Уосталом, ако плаћате 1000КМ није проблем ни отићи радити у Чајниче, али ако се ради о 400-500КМ, тол'ко синко ја задњих некол'ко мјесеци зарадим преко интернета, сједећи код куће.

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2011, 18:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

havit je napisao:
Kad vec brojimo....za 12,90KM u Doboju nude 52 analogna, 1 analogni radio (kanal RTV Doboj je radio kanal sa logom radio Doboja u pozadini) i 44 digitalna (mada tu ima TV Tuzla, TV Tuzlanski kanton, Elta HD koja nikada ne ide u HD dok nema npr. RTS 1, RTS2, RTL, itd.) Donedavno je bilo i gore jer je samo 10ak kanala islo nekodirano (cak i neko vrijeme nakon poskupljenja pretplate).

Е да, заборавих то Елта ХД. :D :D :D Пита мене човјек ономад, шта значи то "ХД" на том каналу, реко' телевизија високе разлучивости (илити "дефиниције") само што то у случају Елта ХД канала одговара ономе "пише и изнад рупе на тараби пи**а, ал није". :D

Vladimir RUS je napisao:

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2011, 19:24 
Početnik
Početnik

[[/quote]

PS: Hoces poslati molbu u eltu upravo traze jednog strucnjaka za grad cajnice :lol: :lol:[/quote]
Ма миран сам ја, вас двојица се копрцате к'о кишна глиста на врућем бетону... Иначе, обојица не можете да дискутујете без да спуштате дискусију на лични ниво? Баш сте 'нако јаки дискутанти... Аргументовани. :D Елем...
Де сад поново прочитај моју поруку. Јеси? Ок, идемо даље. Значи, нисам ја нашао тамо неког оператера, који УБР није мој, јер да јесте ја бих сад негдје ладио моода на приморју и убирао профит, него сам био 14 дана у Будви, у стану била кабловска ТВ, отишао на инфо канал и видио цијене. У међувремену сам гледао шта има да се гледа, и има свашта. Како рекох, 10€ у ЦГ је скоро ту негдје као 10КМ овде, тако да ти ни то поређење не држи воду, ал' ајде де. Значи поново, не поредим ја Каблинг са Елтом јер је јефтинији, него зато што сам гледао и једно и друго, и Каблинг, макар покривао само Будву, је пар свјетлосних година удаљен од вас из Елте. :) Кад/ако будем негдје друго у ЦГ, поредићу вас са неким другим. То што вама ово поређење тренутно не одговара, нисам ја крив. Да ли м:тел има или нема јадну шему, ме такође не занима, јер ми је прескуп да је не знам каква шема. Интернет нити сам спомињао нити је релевантан за поређење. Знам ја гомилу свијета овде који има Елта кабловску а м:тел-ов интернет. Ви и даље сами себе убјеђујте да је то што нудите за 12,90КМ ок, поготово узимајући у обзир технички квалитет тога што нудите, јер у тих 55 аналогних и 63 дигитална канала је 95% истих канала, колико ја знам, а ја вам само могу пожељети мЛого здраве конкуренције. :)

Него, ја још увијек чекам одговор на питање зашто вам се слике распадају код мало лошијих временских услова? А зима стиже изгледа... :D

Е да, заборавих Чајниче.
Не контам, јел ово шатро требало да буде зајебанција, како сам ја "стручњак" "калибра" за Чајниче, чиме онда по вама, и Чајниче служи за зајебанцију, или шта? Уосталом, ако плаћате 1000КМ није проблем ни отићи радити у Чајниче, али ако се ради о 400-500КМ, тол'ко синко ја задњих некол'ко мјесеци зарадим преко интернета, сједећи код куће.[/quote]

Prosijecna plata u CG iznosi oko 900 KM a ovdje u BIH iznosi oko 800 KM tako da molim ne govori ti meni da je 10 € tamo kao 10 KM ovdje jer to su takve gluposti koje zna svako malo dijete ! Neznam sto lazes. Tebi smeta sto se tvoje mrznje protiv elte i pokusaji da ocrnis eltu uvjek pokazu za jadan pokusaj ali eto ne ide ti bas najbolje. Znaci ja sam odmah za to da ovdje poskupi preplata na 20 KM i mislim da ce tada moci biti i 120 kanala za te pare. Koliko kanala, tolika je preplata. Eto ja podrzavam poskupljenje na 18 ili 20 KM ali kad vidim kakva je finansijska situacija u bih neznam ako bih se ljudi slozili sa tim.

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2011, 19:36 
Početnik
Početnik

sinip je napisao:
havit je napisao:

Е да, заборавих то Елта ХД. :D :D :D Пита мене човјек ономад, шта значи то "ХД" на том каналу, реко' телевизија високе разлучивости (илити "дефиниције") само што то у случају Елта ХД канала одговара ономе "пише и изнад рупе на тараби пи**а, ал није". :D

Svi kanali HD nikada nemaju sve u HD citavih 24 sata. Moze to ali ako kanal vrti samo filmove HD i slicno. Kad si takav strucnjak kako to da neznas. Eto opet jos jedan pokusaj da ocrnis eltu :) U Elti HD 60 % sadrzaja je u Full HD formatu , kad uzmes u obzir da je to prva FULL HD televizija i jos uvjek jedina u regoinu to je vec vrlo pohvalno za eltu :wink:

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2011, 19:49 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Možda je čovjek mislio na "običnu" EltaTV kojoj na logou piše HD ;) A i sam način rasprave je... upitan?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 179, 180, 181, 182, 183, 184, 185 ... 1193  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]