[[/quote]
Smiri se covjece

Nasao si nekog lijevog kablovskog operatera u Crnoj Gori. I svejedno kad pogledas tog tvoj malog operatera vidis da je preplata 20 KM , e sta bi mi sve ovdje imali za 20 KM preplate

Sad ovdje imas 55 kanala analogne i 63 digitalnih kanala za 12,90 KM. Inace najveci operater u Crnoj Gori je BMB i njegova cijena 57 kanala iznosi 20 KM. Sto to ne napises?
Najlakse je naci jednog i porediti sa drugima. Sto ne napises za mtel koji ima 22 KM preplate a jadnu semu? Sad kad pogledam kakve cijene i preplate imaju u regionu sad vidim da je eltina ponuda korektna i to za cijenu 12.90 KM.
Inace kad si vec otvorio temu Crne Gore, onaj tvoj mali provajder kad uzmes kablovsku + internet ( kablovska 20 KM+ internet (1024/256) 44 KM= 64 KM!! Znaci u Crnoj Gori placas 64 KM za internet i kablovsku. A ovdje za kablovsku placas 12.90 + 1024/192 cijena je 23 == 36 KM!!!! Razlika u cijeni za slicnu stvar = 28 KM!
PS: Hoces poslati molbu u eltu upravo traze jednog strucnjaka za grad cajnice

[/quote]
Ма миран сам ја, вас двојица се копрцате к'о кишна глиста на врућем бетону... Иначе, обојица не можете да дискутујете без да спуштате дискусију на лични ниво? Баш сте 'нако јаки дискутанти... Аргументовани.

Елем...
Де сад поново прочитај моју поруку. Јеси? Ок, идемо даље. Значи, нисам ја нашао тамо неког оператера, који УБР није мој, јер да јесте ја бих сад негдје ладио моода на приморју и убирао профит, него сам био 14 дана у Будви, у стану била кабловска ТВ, отишао на инфо канал и видио цијене. У међувремену сам гледао шта има да се гледа, и има свашта. Како рекох, 10€ у ЦГ је скоро ту негдје као 10КМ овде, тако да ти ни то поређење не држи воду, ал' ајде де. Значи поново, не поредим ја Каблинг са Елтом јер је јефтинији, него зато што сам гледао и једно и друго, и Каблинг, макар покривао само Будву, је пар свјетлосних година удаљен од вас из Елте.

Кад/ако будем негдје друго у ЦГ, поредићу вас са неким другим. То што вама ово поређење тренутно не одговара, нисам ја крив. Да ли м:тел има или нема јадну шему, ме такође не занима, јер ми је прескуп да је не знам каква шема. Интернет нити сам спомињао нити је релевантан за поређење. Знам ја гомилу свијета овде који има Елта кабловску а м:тел-ов интернет. Ви и даље сами себе убјеђујте да је то што нудите за 12,90КМ ок, поготово узимајући у обзир технички квалитет тога што нудите, јер у тих 55 аналогних и 63 дигитална канала је 95% истих канала, колико ја знам, а ја вам само могу пожељети мЛого здраве конкуренције.
Него, ја још увијек чекам одговор на питање зашто вам се слике распадају код мало лошијих временских услова? А зима стиже изгледа...

Е да, заборавих Чајниче.
Не контам, јел ово шатро требало да буде зајебанција, како сам ја "стручњак" "калибра" за Чајниче, чиме онда по вама, и Чајниче служи за зајебанцију, или шта? Уосталом, ако плаћате 1000КМ није проблем ни отићи радити у Чајниче, али ако се ради о 400-500КМ, тол'ко синко ја задњих некол'ко мјесеци зарадим преко интернета, сједећи код куће.[/quote]
Prosijecna plata u CG iznosi oko 900 KM a ovdje u BIH iznosi oko 800 KM tako da molim ne govori ti meni da je 10 € tamo kao 10 KM ovdje jer to su takve gluposti koje zna svako malo dijete ! Neznam sto lazes. Tebi smeta sto se tvoje mrznje protiv elte i pokusaji da ocrnis eltu uvjek pokazu za jadan pokusaj ali eto ne ide ti bas najbolje. Znaci ja sam odmah za to da ovdje poskupi preplata na 20 KM i mislim da ce tada moci biti i 120 kanala za te pare. Koliko kanala, tolika je preplata. Eto ja podrzavam poskupljenje na 18 ili 20 KM ali kad vidim kakva je finansijska situacija u bih neznam ako bih se ljudi slozili sa tim.