amadeus je napisao:
sinip je napisao:
Ма фазон је што морони држе ДИСТРИБУЦИЈУ са САТ тањирима од 90 цм!!!
Apsolutno netacno!
Шта је нетачно? Ако држе дистрибуцију и са чим већим од 90цм онда су те антене или тотално неподешене, или су ЛНБ-ови у *рцу или за спајање користе онај исти "кабл за веш" какав уваљују корисницима.

Шта је од тога?
amadeus je napisao:
sinip je napisao:
Ја имам 120 цм и кад трећину покрије снијег, још увијек иду слике ок. Ал сам уштимавао антену мало дуже, па онда одеш на најслабији транспондер па извучеш максимум, па ставиш добре каблове... А они, ем имају 90цм, ем Бога питај кад су задњи пут промјенили конвертере (ЛНБ) а какви су им каблови тек и колико су тањири уопште прецизно подешени...
Opet netacno!
Шта је нетачно? То да имам слику и кад је 30% антене покривено снијегом? Зваћу те да видиш...
amadeus je napisao:
sinip je napisao:
У сваком случају, озбиљан кабловски оператер не би требао да уопште РАЗМИШЉА о САТ тањирима мањим од 2 метра! Јесте да 99,9% времена не треба та величина, али ти 2 метра ваде оних 0,1% кад ти корисници спомињу ужу и ширу фамилију, и хоће да бију.
Offset antena od 2 metra ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Извини, овааааај, а ко је помињао ОФСЕТ антену???? Ја како рекох имам 120цм офсет, и ако у току ноћи завали снијег - боли ме уво. Кад се наспавам, устанем, попијем кафу, узмем метлу и ометем антену ако нема слике. То може да буде и у подне. Ако кабловском дистрибутеру снијег завије опрему преко ноћи а они је омету тек у 10 ујутро, е то је већ проблем. Уосталом ако држиш дистрибуцију и узимаш паре људима за то, онда није битно имаш ли офсет, прајм фокус, хорн или кавез за пилиће, битно је да СЛИКЕ МОРА ДА БУДЕ!!!! Да не говорим да имају и хемикалије које спрјечавају да се снијег хвата на антену, али ко ће још на то да "баца" паре, ко *ебе кориснике, нек се стрпе мало...
amadeus je napisao:
sinip je napisao:
Хајд што се за**бавају у Добоју, може им се, једини су, али у БЛ, е па стварно нису нормални...

Jesi li ti to iz Doboja golim okom mjerio velicinu antena u BL? Isto tako jesi li bio u BL prije 3 noci kad je padao onaj gusti mokri snijeg koji se lijepio na sve? I koji je ociscen u roku od 10 min?
Ја како видим, овде су Бањалучини спомињали фамилију овима са Елте, што ће рећи да снијег и није баш био очишћен за 10 минута. јелте... Уосталом, за снијег који се лијепи - види горе шта се ради. Моје поређење ДО-БЛ се односило на чињеницу да И у Добоји И у Бања Луци, нестаје слике на САТ каналима кад су
лошије временске прилике, што можеш да порекнеш само ако забијеш главу у пијесак, може и у снијег... У БЛ постоји конкуренција, у ДО не, ако једном коначно Блиц не повуче оптику. А онда ћу да са задовољством гледам како ће да их одува са тржишта. Телеком им већ полако штрпка ТВ колач.
amadeus je napisao:
sinip je napisao:
Ал де ти то објасни моронима...
Heh...
"Синко", не волим да се хвалим, али ја сам за ове мороне у Добоју
измислио аналогну ТВ...

Kad pobjedimo Doboj ćemo nazvati Obren Vakuf,usprkos tebi i Vulićki
Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade.

Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika.
Milion KM po radnom mjestu.