banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Avg 2025, 19:14

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181 ... 1193  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Elta Kabel
PostPoslato: 05 Dec 2011, 23:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
Nevjerovatno, prvi nazovi-snijeg i bukvalno nema 80% kanala. Nikad gore stanje. Smećari jedni mutavi.

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2011, 23:17 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 05 Dec 2011, 23:02
Kakvi su ovo kvalitetni idioti !!!!!!!!!!!!! Debili majmuni stoka jedna seljacka !!! Svakog prvog u mjesecu stizu racunu a marku ne ulazu. Amateri nesposobni sram vas bilo. MARS IZ BANJALUKE

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2011, 23:29 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Ko se veceras usudi gledati film preko elte? :D

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2011, 23:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Pa stvarno, dokle vise? Zar svaki put kad padne snijeg, kisa, dune povjetarac, sunce nestane iza oblaka itd, itd 80% kanala nestane? Zar je moguce da ti ljudi ne znaju nista uraditi kako treba, da ne pricam o tome sto je ponuda i dalje ocajna, sto su prije ko zna koliko godina obecavali stotine kanala i jos puno toga..

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2011, 23:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
i lasere :D
a nemaju ni metlu da čiste snijeg sa antena!

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2011, 23:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Avg 2002, 19:32
Znači sve što ide preko satelita je u ofsajdu (osim AS i MTV) :violent2:

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2011, 23:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2011, 23:38
Stiže slika na Elti, dozVolte da je dočekamo :D

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2011, 09:33 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Dec 2011, 20:35
Levati nevidjeni. Prvo sto imaju prilicno jadnu programsku semu, a drugo sto slika varira gore nego na obicnoj hebenoj kucnoj anteni. Jedan dan kvalitet kakav-takav, sutradan ocajna slika.

Predao sam za IPTV, al' su spori k'o kakva baba. Proslo je vec 20 dana i niko ne zove. Cemer od drzave.

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2011, 15:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2006, 22:37
Meni je par programa konstantno zasnježeno bilo da pada snijeg ili je +40. FoxCrime više ni nemam memorisan, a dok sam imao nije se ni logo mogao razaznati.

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2011, 21:52 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 13 Okt 2011, 01:22
Buba84 je napisao:
Kakvi su ovo kvalitetni idioti !!!!!!!!!!!!! Debili majmuni stoka jedna seljacka !!! Svakog prvog u mjesecu stizu racunu a marku ne ulazu. Amateri nesposobni sram vas bilo. MARS IZ BANJALUKE

RADNIK MTEL-a :)

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2011, 21:53 
Početnik
Početnik

Sve sto ide preko satelita nije radilo, zato i svi problemi sa prijemom kanala u nekim kablovskim sistemima u BIH. A mtelovci radnici opet ste poceli praviti nove profile :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2011, 21:57 
Početnik
Početnik

remark je napisao:
Levati nevidjeni. Prvo sto imaju prilicno jadnu programsku semu, a drugo sto slika varira gore nego na obicnoj hebenoj kucnoj anteni. Jedan dan kvalitet kakav-takav, sutradan ocajna slika.

Predao sam za IPTV, al' su spori k'o kakva baba. Proslo je vec 20 dana i niko ne zove. Cemer od drzave.

JESI BAS SI PREDAO ZAHTEV ZA IPTV LAZOVCINO :lol: :lol: RADNICE MTELA :angry4:

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2011, 22:03 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 11 Nov 2008, 09:39
U Doboju takođe užas jedan ubacili neke kanale kao što je radio Doboj islične a makli nam Arene, bar kod mene je već dva tri dana pa sam primoran gledati Čelzi na RTRS i slušati ovog metiljavog komentatora umesto da uživam u profesionalcima sa Arene. Kod mene je LCD sa mogućnošću digitalne kablovske ali trenutno ni jedan kanal u digitali ne radi. Ako je neko iz Doboja volio bi da mi kaže situaciju kod njega i koja je postavka države u meniju TV-a.

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2011, 22:18 
Početnik
Početnik

maki66 je napisao:
U Doboju takođe užas jedan ubacili neke kanale kao što je radio Doboj islične a makli nam Arene, bar kod mene je već dva tri dana pa sam primoran gledati Čelzi na RTRS i slušati ovog metiljavog komentatora umesto da uživam u profesionalcima sa Arene. Kod mene je LCD sa mogućnošću digitalne kablovske ali trenutno ni jedan kanal u digitali ne radi. Ako je neko iz Doboja volio bi da mi kaže situaciju kod njega i koja je postavka države u meniju TV-a.

Ne mogu vjerovati :lol: :lol: Pogledajte sve postove korisnika, naravno opet svi losi osim mtel-.a i u svih 6 tema pljuje po drugima :D

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2011, 22:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Evo i ja cu reci manje vise sve sto su oni rekli, a to je da je Elta smece, da 90% kanala ne radi kad padne snijeg kisa ili bilo sta drugo itd, itd.. Jesam li i ja radnik mtela?
Naravno na ovaj post neces ni odgovoriti. ;)

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2011, 22:51 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 06 Maj 2009, 14:43
zerocool je napisao:
Evo i ja cu reci manje vise sve sto su oni rekli, a to je da je Elta smece, da 90% kanala ne radi kad padne snijeg kisa ili bilo sta drugo itd, itd.. Jesam li i ja radnik mtela?
Naravno na ovaj post neces ni odgovoriti. ;)

optuzice i tebe da radis za mtel :lol:

ove iz elte drma paranoja!
cim više ljudi prijavi neki problem odmah krenu optuzbe da rade za konkurenciju...
pre par meseci su forumase optuzivali da rade za blic,a sada za mtel... :lol:
znaci da im mtel sa adsl-om iptv-om otima korisnike :wink: cim na toliko tema sve optuzuju da rade za mtel...
da tako brzo reaguju kao ovde na forumu,mozda bi se manje ljudi zalilo...ili ne mogu nista da poprave...

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2011, 23:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Upravo, da vise vremena provode pokusavaju rijesite te probleme, da ubace neki novi kanal a ne razne gluposti koje ne gleda ni 5 ljudi u gradu mozda se ljudi ne bi ovoliko bunili? Mozda ne bi prelazili na IPTV? Ako ovako nastave jos mjesec-dva cim mi istekne ugovor za net i ja cu se prebaciti na IPTV, net kod Elte radi odlicno nema sta, ali TV je dno dna..

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2011, 23:08 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 11 Nov 2008, 09:39
genkorist je napisao:
maki66 je napisao:

Ne mogu vjerovati :lol: :lol: Pogledajte sve postove korisnika, naravno opet svi losi osim mtel-.a i u svih 6 tema pljuje po drugima :D

Greška drugar, ja ne zastupam interese drugih konkurentskih firmi već svoje interese i interese drugih koji uredno izmiruju obaveze a ovi ne čuju glas naroda .

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2011, 23:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
genkorist је банован, игнорисао је упозорења да не прозива људе по форуму.

Нема потребе да полемишете с њим јер вам не може одговорити. А сад наставите о ЕЛТА...

Vrh

PostPoslato: 06 Dec 2011, 23:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
maki66 je napisao:

Пријатељ мог рођака хтио да купи веееел'ки ЛЦД ТВ, има кабловску са Елте. Ја рекох рођаку "де му реци да ако купи ТВ, као прво, моћи ћеш да га за**баваш како твој ТВ од 150 КМ (ЦРТ са 51 цм екраном) има 10 пута бољу слику него његов који кошта 8 пута више, и као друго, тек ће тад да види какво су ђубре сигнали у кабловској". И као рекли му у Елти да си купи Сони ТВ јер су као најбољи, дају најбољу слику.
И сад иде прича, рођаковог комшије (који је иначе монтер у Елти) како је дошао код некога ко је купио ЛГ ЛЦД ТВ и нема слике на каналима. Обрни окрени - нема слике. Донесе он Сони, све ок. ЛГ опет нема слике. Донесе он неки страобално скупи инструмент да провјери ниво сигнала - ниво ок и по "ПС-у" (наводно), онда он као спусти ниво сигнала и тек тада се појави слика на ЛГ-у. Нисам имао срца да питам рођака да пита комшију да ли је спустио ниво ЦИЈЕЛОМ улазу у згради... :) Јер јавља ми се да за атенуатор сигнала тамо нико није чуо... О неким другим мојим искуствима са Елте, неки други пут. Само још да додам, одем код старог неки дан (стари има кабловску) око подне, нешто шалтам канале, кад оно Б92 стоји смрзнут од 8:45 ујутро. Мислим стварнооооооо...... :)

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 175, 176, 177, 178, 179, 180, 181 ... 1193  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]