maki66 je napisao:
U Doboju takođe užas jedan ubacili neke kanale kao što je radio Doboj islične a makli nam Arene, bar kod mene je već dva tri dana pa sam primoran gledati Čelzi na RTRS i slušati ovog metiljavog komentatora umesto da uživam u profesionalcima sa Arene. Kod mene je LCD sa mogućnošću digitalne kablovske ali trenutno ni jedan kanal u digitali ne radi. Ako je neko iz Doboja volio bi da mi kaže situaciju kod njega i koja je postavka države u meniju TV-a.
Пријатељ мог рођака хтио да купи веееел'ки ЛЦД ТВ, има кабловску са Елте. Ја рекох рођаку "де му реци да ако купи ТВ, као прво, моћи ћеш да га за**баваш како твој ТВ од 150 КМ (ЦРТ са 51 цм екраном) има 10 пута бољу слику него његов који кошта 8 пута више, и као друго, тек ће тад да види какво су ђубре сигнали у кабловској". И као рекли му у Елти да си купи Сони ТВ јер су као најбољи, дају најбољу слику.
И сад иде прича, рођаковог комшије (који је иначе монтер у Елти) како је дошао код некога ко је купио ЛГ ЛЦД ТВ и нема слике на каналима. Обрни окрени - нема слике. Донесе он Сони, све ок. ЛГ опет нема слике. Донесе он неки страобално скупи инструмент да провјери ниво сигнала - ниво ок и по "ПС-у" (наводно), онда он као спусти ниво сигнала и тек тада се појави слика на ЛГ-у. Нисам имао срца да питам рођака да пита комшију да ли је спустио ниво ЦИЈЕЛОМ улазу у згради...

Јер јавља ми се да за атенуатор сигнала тамо нико није чуо... О неким другим мојим искуствима са Елте, неки други пут. Само још да додам, одем код старог неки дан (стари има кабловску) око подне, нешто шалтам канале, кад оно Б92 стоји смрзнут од 8:45 ујутро. Мислим стварнооооооо......

Kad pobjedimo Doboj ćemo nazvati Obren Vakuf,usprkos tebi i Vulićki
Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade.

Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika.
Milion KM po radnom mjestu.