zerocool je napisao:
Drugo, filmova bude na skoro svim kanalima, barem jedan dnevno, dok normalne muzike ne bude ni na jednom, mozda uhvatis pjesmu sedmicno ako imas srece.
Vodeći se tvojom analogijom onda nam ne trebaju ni sportski kanali.
"Na skoro svim kanalima" i te kako ima sporta (javni sevisi u BiH puštaju Ligu šampiona, B92 ima dosta tenisa, Mreža + prenosi F1... i naravno Simić mali fudbal

).
Ista situacija je i sa muzikom. "Normalne muzike" ima i na RTRS-u, HRT-u 2... Pa i Eltinoj tv i to u HD-u
Vodeći se takvom tvojom analogijom, ne trebaju ni Fox Life ni Fox Crime (ovom drugom je ionako slika očajna) jer sve to ima na "skoro svim kanalima".
Zapravo, postavlja se logično pitanje zašto će nam uopšte kablovska? Kada sve to iz ponude ima i na kanalima koji se hvataju uz pomoć "riblje kosti".
Ali, ne vodim se takvom logikom!
Ja nigdje nisam doveo u pitanje postojanje nekih kanala u šemi (!), samo mi je smiješno da nemamo niti jedan filmski kanal (TCM je pola kanala, a još bez titlova), a bar
formalno imamo toliko sportskih i muzičkih kanala (a neki od tih kanala su i dobri, mislim na sportske).
Takođe, u drugim gradovima ima TV1000, a u BL je nema u analognoj šemi. Zašto?
Eto, moj predlog je jedan filmski kanal, a ti slobodno predloži nešto drugo.
PS Sve dok Eltina digitala ne krene onako kako bi trebala ići - sa različitim paketima (film, muzika, sport) ovakvih diskusija će biti. Lista kanala u analognoj šemi mi je čudna, kao da je sastavljena navrat-nanos.
PPS I indijska kinematografija konja za trku ima

PPPS Ispade da je sva folk muzika nenormalna, što definitivno nije tačno.