banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Maj 2025, 00:08

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 354 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: TV Una
PostPoslato: 25 Jul 2024, 21:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Navodno srpska Una ostaje.

Daky je napisao:
Da ne bude kao sa BHRT koji najavljuje gašenje godinama i nikad se ne desi. :)

E to gašenje bi već bilo poželjno. Taj zombi od ja(v/d)nog servisa nikada nije ni trebalo praviti. Samo posisao novce, uhljebio stotine nesposobnih kadrova, a nikada nije ni zaživio kao javni servis, što opet nije ni čudno obzorom na tzv državu koju predstavlja. :wink:

Vrh

PostPoslato: 25 Jul 2024, 21:26 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 01 Feb 2021, 12:02
mark05 je napisao:
e kad bi jos ugasili i ATV..

E to bi već bilo nešto :D

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2024, 09:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Sep 2009, 15:22
I jos kad ti ne bi bio pogan, bilo bi super. Zasto bi bilo super da jos jedna televizija u RS propadne a da jos stotinjak ljudi ostane bez posla? Zar vec i ovo nije veliki udarac za sve one ljude koji su na toj televiziji zaradjivali svoju platu? Jbg tacno se vidi da Bog nije sve stvarao da budu ljudi, neke je pravio da budu fukare.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2024, 10:07 
Majstor
Majstor

Stvarno mi nije žao ljudi koji rade na propagandnim glasilima bilo koje partije, time daju podršku svemu što propagiraju i čine da tonemo sve dublje. Za bolje i nisu.
Eto čovjek iznad napisa da bi bilo dobro da se ugasi BHRT, a tu isto radi dobar dio ljudi iz RS... To ne komentarišeš jer ti je možda ok.. Dakle dvoličan si.

babic je napisao:
Jbg tacno se vidi da Bog nije sve stvarao da budu ljudi, neke je pravio da budu fukare.

Ako govoriš o sebi , onda je jasno.. Dodaj i dvoličan. :wink:

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2024, 10:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

dejann je napisao:
Stvarno mi nije žao ljudi koji rade na propagandnim glasilima bilo koje partije, time daju podršku svemu što propagiraju i čine da tonemo sve dublje. Za bolje i nisu.
Eto čovjek iznad napisa da bi bilo dobro da se ugasi BHRT, a tu isto radi dobar dio ljudi iz RS... To ne komentarišeš jer ti je možda ok.. Dakle dvoličan si.

Ti ili si bas glup ili se pravis glup. Majstore, ne postoji televizija u regionu, pa cak ni u svijetu koja nekoga ne promovise, i koja nije neciji megafon, pa i partijski megafon, pa si neke ovdje cak i javno hvalio, iako se na kilometar vidi da je tako, a s druge strane nekome otvoreno zelis zlo. To mogu samo pokvareni ljudi i fukare. Razumijem tvoje partijsko opredjeljenje, ali to ti ne daje pravo da bilo kome na kugli zemaljskoj zelis lose. Ako je stvarno tako, onda si bas neki los covjek.

Meni je zao kada god neko ostane bez posla, jer sam i sam vise puta okusio sta to znaci, i tako ce ostati dok je Banjaluke i Vrbasa. Ovim je moja konverzacija na ovu temu okoncana!

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2024, 11:24 
Majstor
Majstor

Meni je žao ljudi koji svoj posao obavljaju časno, a uhljeba i propagandista mi nikad neće biti žao. Sami su birali. Ti moje političko opredjeljenje ne znaš zato ne lupaj gluposti kao inače, ali si svoje svakako pokazao. Što je naravno tvoj izbor.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2024, 12:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Drago mi je da je svako svoje pokazao. I drago mi je da se razlikujemo. Neko mora biti i čovjek.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2024, 12:14 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 04 Okt 2013, 18:47
babicu previse moralises za nekog ko se lozi na informer tv

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2024, 12:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Samo ti se ne javljaj. Nisi ni ti daleko od ovog smetenjaka, uostalom ti si i poceo ovu pricu. Nebitno je majstore na sta se lozimo ti ili ja, bitno je da ja kakav god da sam, nikada ne bih likovao nad sudbinom ljudi koji ostaju bez posla, niti bih nekome pozelio takvu sudbinu.

Kao sto sam vec rekao, tog sam stava jer sam do sada nekoliko puta iskusio sta znaci kada propadne firma u kojoj radis, tako da ubuduce prije nego sto nesto odvalis dobro promisli. Uostalo za to sluzi glava. I da, znas da kada nekome nesto pozelis lose, zna se vratiti kao bumerang.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2024, 13:03 
Majstor
Majstor

po tvojim kriterijuma je lose pozeljeti da se ugasi miletova imperija..sve jasno...zbog takvog razmisljanja i zivimo u crnoj rupi

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2024, 13:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ne lupaj, Boga ti. Meni je zao ljudi, ne intersuju me ni Mile ni Cile. Ljudi rade svoj posao, i jako je lose kada moras na ulicu, bez obzira ko je kriv u konkretno ovoj situaciji.

A s druge strane, kao sto vec rekoh, nikada nikome ne bih pozelio da ostane bez posla jer sam to i sam iskusio. Ti ocito nisi, pa zato tako i mlataras po tastaturi. Da jesi ukljucio bi mozak!

Ali bas zato sto zivimo u drzavi gdje je puno takvih kao ti, koji rezonuju po principu, "samo neka komsiji crkne krava i sve dobro" - i jeste nam ovako.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2024, 13:34 
Majstor
Majstor

Ma naravno :lol:

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2024, 13:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Dobro je dok je smijesno. Gadno je kad ostanes bez posla, a dodje prvi racun. Tada uopste nije smijesno. U pamet se zato, da se ne vrati tebi ono sto zelis drugome. Imam malo vise godina i dobro me opeklo, stoga nauci ponesto, nece ti skoditi.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2024, 14:03 
Majstor
Majstor

nista se ti ne brini za mene...ja radim pristojan posao a nisam niciji poltron za razliku od nekih niti takve podrzavam

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2024, 17:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Kakvo moralisanje na forumu. Čudo.

Naravno da niko normalan ne bi ismijavao tuđu nesreću, niti bi priželjkivao nekome da ostane bez posla, ali brate smorili ste za medalju. Shvatam da je neko nekada nepravedno ostao bez posla, evo i ja sam, ali povezivati prestanak rada Une sa svojom sudbinom je po meni neshvatljivo. Ko zna šta se tu na kraju desilo. I vjerujem da nikada nećemo saznati.

Po meni su ti ljudi dobro radili, bili sasvim korektni i poprilično profesionalni, ali bato, ovo je BiH gdje upravo takvima nema mjesta, tako da se jedna priča, zvana UNA TV u BiH - ovim završava.

Kako stvari sada stoje UNA u Srbiji ostaje.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2024, 17:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 16:55
Na kraju krajeva, sigurno će se većina snaći na drugim medijima kojih ima sve više. Pogotovo novinari koji samo prelaze sa jednog medija na drugi. Eto im sestrinski ATV u istoj zgradi.

U suštini je Una bila solidan kanal, eto kad već poredite, daleko pristojniji i profesionalniji od ATV. Zadnji dan emitovanja je 31. jul, a biće zanimljivo vidjeti kako će fukncionisati Una Srbija samostalno, s obzirom da i emitovanje verzije za Srbiju ide iz Banjaluke. A i vjerovatno će naši operateri prebaciti na verziju za Srbiju, gdje su samo vijesti drugačije.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2024, 23:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2010, 21:21
Ako su ljudi toliko profesionalni i dobri, onda nema zime za njih. Nastaviće raditi na drugim medijima. A što se tiče UNA TV, ko je jebe, da hoće i BN i RTRS i one federalne da podave, uz Pinkove , Kurire, Hepije....makar bi narod zdravije razmišljao i živio.
Ista priča kao i sa Unom je i sa Prointerom. Kvalitet ode dalje. A krpelji nek crknu, ko ih jebe.

Vrh

PostPoslato: 26 Jul 2024, 23:53 
Majstor
Majstor

to i ja rekoh ali lik me bez imalo stida napade da sam nečovjek :lol:

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2024, 09:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

munja.alex je napisao:
Ako su ljudi toliko profesionalni i dobri, onda nema zime za njih. Nastaviće raditi na drugim medijima. A što se tiče UNA TV, ko je jebe, da hoće i BN i RTRS i one federalne da podave, uz Pinkove , Kurire, Hepije....makar bi narod zdravije razmišljao i živio.
Ista priča kao i sa Unom je i sa Prointerom. Kvalitet ode dalje. A krpelji nek crknu, ko ih jebe.

Gle cuda, kad vec tako fino gasis, kako to da nisi pomenuo novu s, n1, face, hayat, al jazeeru i sve one smecare koji isto, gle cuda, rade po necijem nalogu i za necije interese koji nisu nista manje stetni od rada nasih smecara, kao sto su to solak, djilas, ameriken dip stejt, katarski petro dolari iz arapskog svijeta, sarajevski fildzan lobi, krug 99 ili oni koji su poceli nesretni rat u BiH, akoji stoje iza upravo pometih ultra mega giga medija. Bas si postenjacina. Vrh. Ok, ne valjamo vjerovatno mi, ali nisu ni oni s druge strane bas cvecke. Nisam bas stekao takav utisdak u zadnjih 45 godina da jesu.

dejann je napisao:
to i ja rekoh ali lik me bez imalo stida napade da sam nečovjek :lol:

Posipanje pepelom. :lol: No, to i dalje ne mijenja cinjenicu da si ako bilo kome zelis lose - upravo ti - los covjek.

Na kraju nadam se da ce radnici Une naci brzo novi posao, jer biti bez posla na ovoj skupoci je ravno katastrofi.

Vrh

PostPoslato: 29 Jul 2024, 10:12 
Majstor
Majstor

Takav način upiranja prstom i pokušaj vrijeđanja odgovara osobi mlađoj od 20 god. Ako si stariji od 20 a i dalje vodiš takav način komunikacije, zapitaj se gdje je problem. ;)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 354 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]