munja.alex je napisao:
Ako su ljudi toliko profesionalni i dobri, onda nema zime za njih. Nastaviće raditi na drugim medijima. A što se tiče UNA TV, ko je jebe, da hoće i BN i RTRS i one federalne da podave, uz Pinkove , Kurire, Hepije....makar bi narod zdravije razmišljao i živio.
Ista priča kao i sa Unom je i sa Prointerom. Kvalitet ode dalje. A krpelji nek crknu, ko ih jebe.
Gle cuda, kad vec tako fino gasis, kako to da nisi pomenuo novu s, n1, face, hayat, al jazeeru i sve one smecare koji isto, gle cuda, rade po necijem nalogu i za necije interese koji nisu nista manje stetni od rada nasih smecara, kao sto su to solak, djilas, ameriken dip stejt, katarski petro dolari iz arapskog svijeta, sarajevski fildzan lobi, krug 99 ili oni koji su poceli nesretni rat u BiH, akoji stoje iza upravo pometih ultra mega giga medija. Bas si postenjacina. Vrh. Ok, ne valjamo vjerovatno mi, ali nisu ni oni s druge strane bas cvecke. Nisam bas stekao takav utisdak u zadnjih 45 godina da jesu.
dejann je napisao:
to i ja rekoh ali lik me bez imalo stida napade da sam nečovjek

Posipanje pepelom.

No, to i dalje ne mijenja cinjenicu da si ako bilo kome zelis lose - upravo ti - los covjek.
Na kraju nadam se da ce radnici Une naci brzo novi posao, jer biti bez posla na ovoj skupoci je ravno katastrofi.