Da li korisnici Polarisa stoje bolje od svih ostalih je za diskusiju. Prvo, svi kanali United grupe su koliko vidim, u SD-u. SK kanali u Total TV ponudi su ipak, u kakvom takvom HD-u. Drugo, sama ponuda Total TV-a je, u poređenju sa Polarisom puni bolja, e sad u tom finansijskom okviru u kojem su korisnici Polarisa možda to i nije tačno, valja izračunati. Trebalo bi sve možda staviti na papir. Opet, u Total TV korisnici imaju i EON aplikaciju koju mogu koristiti na telefonima, tabletima, android boxu, pa samim tim i na drugom tv-u. To kod korisnika Polarisa nije slučaj, mada i za to postoji rješenje.
U odnosu na msat, Polaris, po meni stoji još lošije, jer ovi imaju Arene, doduše samo jednu u tom jeftinom paketu, a opet s druge strane, m:sat ima dva risivera za jednu cijenu što mu je itekako velika prednost, još sad imaju ove pakete sa netom. Istina, onaj ko uzima Polaris ne uzima ga više zbog Arene već zbog jeftinog Sport kluba, pa se onda Arene rješavaju na neki drugi način. Da li putem m:sata ili servisa Antena plus, kako god. Sve ima svoje prednosti i mane. Opet, s druge strane, istina, tebi koji učiš bugarski jezik msat i ne treba. Mislim da sam našao na nekom forumu info, da nemaš samo ABA ligu, a da sve ostalo šljaka. U svakom slučaju valja sve staviti na papir pa izračunati.