banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 16 Avg 2025, 13:26

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153 ... 1193  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Elta Kabel
PostPoslato: 12 Dec 2010, 23:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
avlijas je napisao:
points je napisao:
^
Pa dobro, i ja sam bio polu-ozbiljan. Oni stvarno u nagradnoj igri daju i DVB-C receiver, a dovoljno je samo broj Ugovora poslati na njihov mail, to je to.

Druže ja sam na Elti jedno 7 godina i nemam pojma gdje je ugovor a kamoli koji je broj ugovora.

Pročitaj sa zadnje strane računa, imaš objašnjenje. Broj ugovora su ti zapravo prvih 6 cifara poziva na broj ;)

Vrh

PostPoslato: 13 Dec 2010, 00:07 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Sep 2009, 20:31
points je napisao:
avlijas je napisao:
points je napisao:
^
Pa dobro, i ja sam bio polu-ozbiljan. Oni stvarno u nagradnoj igri daju i DVB-C receiver, a dovoljno je samo broj Ugovora poslati na njihov mail, to je to.

Druže ja sam na Elti jedno 7 godina i nemam pojma gdje je ugovor a kamoli koji je broj ugovora.

Pročitaj sa zadnje strane računa, imaš objašnjenje. Broj ugovora su ti zapravo prvih 6 cifara poziva na broj ;)
Hvala puno.
Pozdrav

Vrh

PostPoslato: 13 Dec 2010, 15:37 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 11 Nov 2008, 09:39
Iz Doboja sam i koristim Elta-kabal pa sam e-mailom kontaktirao cijenu digitalnog paketa naravno sa Arenama 1.2.3.4. i sport klubom i on mi odgovori da je besplatno samo se kartica uzima na revers , odem ja nošalantno do njih kad ono službenica odgovara jeste besplatno i karticu dobijate na revers ali se 75 KM plaća onaj dio u koji se kartica postavlja a onda zejedno idu u resiver ili tv (ne mogu da se sjetim kako je stručni naziv jer sam ljut kao ris) i kad malo razmislim u nagradnoj igri kaži da se dobije godišnja pretplata za paket Arena a cijena mjesečne pretplate je 6 km pa to je tih 75 km koje navodno uzimaju za unajmljivanje kartice .Ovo je nečuveno a na sva zvona tupe kako je beslatno.Ima li još neko takvo iskustvo.

Vrh

PostPoslato: 13 Dec 2010, 16:13 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

maki66 je napisao:
Iz Doboja sam i koristim Elta-kabal pa sam e-mailom kontaktirao cijenu digitalnog paketa naravno sa Arenama 1.2.3.4. i sport klubom i on mi odgovori da je besplatno samo se kartica uzima na revers , odem ja nošalantno do njih kad ono službenica odgovara jeste besplatno i karticu dobijate na revers ali se 75 KM plaća onaj dio u koji se kartica postavlja a onda zejedno idu u resiver ili tv (ne mogu da se sjetim kako je stručni naziv jer sam ljut kao ris) i kad malo razmislim u nagradnoj igri kaži da se dobije godišnja pretplata za paket Arena a cijena mjesečne pretplate je 6 km pa to je tih 75 km koje navodno uzimaju za unajmljivanje kartice .Ovo je nečuveno a na sva zvona tupe kako je beslatno.Ima li još neko takvo iskustvo.
Samo malo,samo malo.Ja koliko sam shvatio za sada ti treba samo Digital Cable Receiver da bi mogao sve gledati jer je ovo promotivni period i zato se ja ziv polomih da nadjem risiver DVB-C ali nema nigdje kupiti.Pozeljno je uzeti DVB-C risiver sa conax decoderom i samim tim takav risiver ima i ulaz za karticu koju bi dobio, npr. od Elte, da gledas kodirane pakete u buducnosti.Ja sam danas zvao Eltu u Banjaluci da vidim mogu li oni iznajmiti DVB-C risiver.Jedna fina i kulturna djevojka mi je objasnila da oni nemaju te risivere na prodaju niti na iznamljivanje jer je jos promotivni period i da ce ih imati tek kada zvanicno bude odredjena cijena paketa.U Banjaluci ima kupiti DVB-C risiver u Antena shop-u ili u Eurospletu medjutim tamo je to 120-130 Km sto je preskupo s obzirom da je kvalitet istih ocajan,nije poznata firma i ne vrijedi vise od 40 Km a na lageru mislim da nabavljaju za cirka 20 Km.Da bih vidio kakva je Eltina digitala i dali cu ostati korisnik iste stvarno mi ne pada na pamet da kupujem ista skuplje od 50 Km.
Pozdrav

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2010, 01:07 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 11 Nov 2009, 18:42
Maki je u pravu posto u Doboju i Banja Luci nije ista situacija. U Doboju trenutno digitala ide na 5 frekvencija: 418000 kHz 6900 ks/s, 426000 kHz 6900 ks/s, 434000 kHz 6900 ks/s, 442000 khz 6900 ks/s i odnedavno 674000 khz 6875 ks/s (na kojem se nalaze arene 2,3,4). Vecina kanala su kodirana u Conax sistemu. FTA ide 6 kanala koji se nalaze na 418000, MTV na 426000, Sport Klub na 434000 i Arene na 674000. Ostali kanali su kodirani. Da bi gledali FTA potrebno je da imate ili DVB-C reciever ili TV sa DVB-C tuner-om. Za ostale kanale vam je potreban ili DVB-C receiver sa conax modulom i karticom koju dobijete iz Elta Doboj na revers ili TV sa DVB-C tunerom, Conax modulom i pomenutom karticom. Taj modul kosta 75KM u Elti. U Banja Luci je koliko razumijem sve FTA.

P.S. Avlijas, Elta prodaje te receiver-e, barem odjel u Doboju. Ja mislim da je cijena najjeftinijeg 80KM ali nisam siguran. Nazovi dobojsko odjeljenje, 053 pozivni, i raspitaj se.

Vrh

PostPoslato: 20 Dec 2010, 08:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 13:09
Da li ste imali problema sa Eltinim internetom zadnja tri-cetri dana,pa do sada je barem internet radio korektno,sada ce da i on da se sjebe!

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2010, 18:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 02 Nov 2010, 16:36
Vuk Mandusic je napisao:
Da li ste imali problema sa Eltinim internetom zadnja tri-cetri dana,pa do sada je barem internet radio korektno,sada ce da i on da se sjebe!

Naravno, problemi postoje u nazad godinu dana. Od kako je mtel imao problema sa dns-ovima pre skoro godinu ! I još garant pretrpali link prema teolu.

travelstar je napisao:
Maki je u pravu posto u Doboju i Banja Luci nije ista situacija. U Doboju trenutno digitala ide na 5 frekvencija: 418000 kHz 6900 ks/s, 426000 kHz 6900 ks/s, 434000 kHz 6900 ks/s, 442000 khz 6900 ks/s i odnedavno 674000 khz 6875 ks/s (na kojem se nalaze arene 2,3,4). Vecina kanala su kodirana u Conax sistemu. FTA ide 6 kanala koji se nalaze na 418000, MTV na 426000, Sport Klub na 434000 i Arene na 674000. Ostali kanali su kodirani. Da bi gledali FTA potrebno je da imate ili DVB-C reciever ili TV sa DVB-C tuner-om. Za ostale kanale vam je potreban ili DVB-C receiver sa conax modulom i karticom koju dobijete iz Elta Doboj na revers ili TV sa DVB-C tunerom, Conax modulom i pomenutom karticom. Taj modul kosta 75KM u Elti. U Banja Luci je koliko razumijem sve FTA.

P.S. Avlijas, Elta prodaje te receiver-e, barem odjel u Doboju. Ja mislim da je cijena najjeftinijeg 80KM ali nisam siguran. Nazovi dobojsko odjeljenje, 053 pozivni, i raspitaj se.

Dečko da ti nisi njihov crnac, ili uglađeni administratorski radnik?

Internet paket- 40 KM, Cijena opreme i njeno montiranje 630 KM- (sada i za 3D kanale). Gledati druge kako se pate sa kablovskim ili IPTV operaterima- NEPROCJENJIVO! Neki programi se nemogu gledati tek tako, za sve ostalo tu je C.. S.. , i TX-L47WT50EK.

Vrh

PostPoslato: 23 Dec 2010, 20:09 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 11 Nov 2009, 18:42
Ne, naprotiv ogorcen sam sto nigdje na njihovom sajtu ne spominju kodiranje DTV. Htio sam samo da iznesem stvarno stanje stvari.

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2010, 11:00 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Avg 2008, 08:06
maki66 je napisao:

"To" za šta su ti tražili 75 maraka je modulator u koji moraš da ubaciš karticu da bi je uopšte mogao direktno da ubaciš u TV. Taj modulator možeš da uzmeš i u prodavnicama televizora, ja sam u par njih našao, cijene su tu negdje, skuplje su od 5 do 10 maraka. Ako ti se da ganjaj na e-bay tamo je možeš naći za 20-ak dolara, ako ti se da. U svakom slučaju razlika između Doboja i BL je u tome što u BL digitalu možeš gledati bez modulatora a u Doboju ne.

Vrh

PostPoslato: 24 Dec 2010, 14:24 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 11 Nov 2008, 09:39
Love is in the air je napisao:
maki66 je napisao:

"To" za šta su ti tražili 75 maraka je modulator u koji moraš da ubaciš karticu da bi je uopšte mogao direktno da ubaciš u TV. Taj modulator možeš da uzmeš i u prodavnicama televizora, ja sam u par njih našao, cijene su tu negdje, skuplje su od 5 do 10 maraka. Ako ti se da ganjaj na e-bay tamo je možeš naći za 20-ak dolara, ako ti se da. U svakom slučaju razlika između Doboja i BL je u tome što u BL digitalu možeš gledati bez modulatora a u Doboju ne.

Hvala na odgovoru sad za sad mi se ne daje ovih 75km jer sam mišljenja da je ovo promotivni period a svugdje se paket Antena 1,2,3,4, plaća posebno pa će i ovi da to urade pa bi računica bila jasna ovih 75km + (12mjeseci x 6km=72km ) =147km .Što je mnogo, mnogo je pa neka je i Arena .

Vrh

PostPoslato: 28 Dec 2010, 20:48 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
...

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2010, 21:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2009, 13:22
Zna li ko gdje je zapelo na Lausu?
Postavili su kablove prije godinu i po, a jos se ne mozemo prikljuciti.

Vrh

PostPoslato: 31 Dec 2010, 14:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Besparica je napisao:
Zna li ko gdje je zapelo na Lausu?
Postavili su kablove prije godinu i po, a jos se ne mozemo prikljuciti.

Nije baš da mnogo propuštate! :D
Uzmi iptv na probni period, to je sad moguće bilo gdje.

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2011, 22:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Upravo gledam RTL (hrvatski). Eltini profesionalci očito nisu znali da će RTL od ponoći 1.1. preći na emitovanje u 16:9, te kad se to desilo, receiver je sam ostao na normalnom 4:3 (pan and scan), te je već 2 dana RTL bilo nemoguće gledati, jer je slika 'falila' s lijeve i desne strane.
I sad, prije par minuta, ulaze profesionalci u meni i konačno namještaju na 4:3 letterbox i sad je gledljivo, hvala bogu.

Ali, zar je trebalo 2 dana da se sjete to napraviti? I plus, nije li pametnije kanal isključiti na par minuta dok to namjeste, a ne da mi gledamo kako oni prčkaju po meniju? :)

Vrh

PostPoslato: 03 Jan 2011, 15:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2003, 12:01
jbg....ljudi slavili novu godinu, nisu stigli :-)

nego, hocemo li uskoro dobiti Domu i RTL2

Vrh

PostPoslato: 03 Jan 2011, 15:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2010, 18:53
Flashman je napisao:
jbg....ljudi slavili novu godinu, nisu stigli

nego, hocemo li uskoro dobiti Domu i RTL2

Dabogda ih antraks stigao :mad: zbilja kad će biti na elti ti kanali dobro pitanje.

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2011, 01:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
points je napisao:
Upravo gledam RTL (hrvatski). Eltini profesionalci očito nisu znali da će RTL od ponoći 1.1. preći na emitovanje u 16:9, te kad se to desilo, receiver je sam ostao na normalnom 4:3 (pan and scan), te je već 2 dana RTL bilo nemoguće gledati, jer je slika 'falila' s lijeve i desne strane.
I sad, prije par minuta, ulaze profesionalci u meni i konačno namještaju na 4:3 letterbox i sad je gledljivo, hvala bogu.

Ali, zar je trebalo 2 dana da se sjete to napraviti? I plus, nije li pametnije kanal isključiti na par minuta dok to namjeste, a ne da mi gledamo kako oni prčkaju po meniju? :)

govorimo o profesionalcima koji ne mogu ni titl na Travel da ubace, kako ocekivati nesto ozbiljnije ?

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 04 Jan 2011, 01:35 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

nepokoreni je napisao:
Dabogda ih antraks stigao :mad:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Hahahahahahah
Vrh vrhova!
:lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2011, 14:18 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2002, 04:20
Je li igrao ko njihovu nagradnu igru?

U pravilima rekose:
Dobitnici glavnih nagrada (3 TV-a, 3 Laptopa, 10 DVB-C resivera) 11.01.2011. godine biće objavljeni na Elta televiziji. Ostali dobitnici nagrada iz člana 3. ovog pravilnika biće objavljeni na našem sajtu www.elta-kabel.com, koji će takođe biti i kontaktirani od strane operatera Elta-Kabela.

Ima li objave dobitnika na Elta TV? Na sajtu nema nista... Ko bi rekao :D Elta je to, oni kad nesto obecaju....

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2011, 17:01 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

midwest je napisao:
Je li igrao ko njihovu nagradnu igru?

U pravilima rekose:
Dobitnici glavnih nagrada (3 TV-a, 3 Laptopa, 10 DVB-C resivera) 11.01.2011. godine biće objavljeni na Elta televiziji. Ostali dobitnici nagrada iz člana 3. ovog pravilnika biće objavljeni na našem sajtu http://www.elta-kabel.com, koji će takođe biti i kontaktirani od strane operatera Elta-Kabela.

Ima li objave dobitnika na Elta TV? Na sajtu nema nista... Ko bi rekao :D Elta je to, oni kad nesto obecaju....
Ja sam zvao i teta ovako kaže:

Večeras u 18:30 a snimak u 23:00 (Zar nije trebalo biti sinoć?) će biti objavljena imena sretnih dobitnika a biće i izvlačenje nagrada (Ne kontam???)
Na moje pitanje dali će imena sretnih dobitnika biti objavljena na Eltinoj web stranici, ona kaže:

Za pisani medij biće objavljen spisak u Blicu,a na web stranici još nije dogovoreno (??????????????????????)

Joj ljudi kakva je ovo muljaža! :confused2:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 147, 148, 149, 150, 151, 152, 153 ... 1193  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]