Vuk Mandusic je napisao:
Zvao sam sada one supke u Doboj,javi se covjek i onda je krenuo da drzi predavanje 10.minuta,ne mozes reci a,odmah krenebudite parlamterani.
I jos budalu moram na VI zvati,ko si ti seljacina iz doboja koja radi kao sekretarica i moram ga zvati na vi,pa da se vratim na temu.
Njima je to skupo,i oni nece da ga uzmu,jer brino o nama,ako ga uzme preplata se povecava i ljuti ljudi,znaci kao i ES Bundes liga,nema nista od toga.
I tu se svodi da je Doboj polsalao ponudu za SK+,a ovi ce naravno odbiti,zato sto je SK poslao uslove prvi,a ovi genijalci iz Doboja su odustali.
Zovite ove u Doboju posto je rekao da ce pokusati,jer se vrsi pritisak na njih,ja cu zvati svaki dan.
Zovite ovaj broj,053-225-999,direktno u centralu u Doboj,i samo maltretirajte iz dana u dan.
Pa ja SK + necu. Imam i ja 5 kanala koje bih hteo da ubace, znaci da bi svaki korisnik hteo da ubaci svoj kanal bilo bi u ponudi 100 kanala u analogiji i preplata 30 KM. Ja bih ukinio i ovu arenu i sport klub, previse kanala je sa sportskim sadrzajem. Neka umjesto ovih kanala ubace HBO i svi sretni

Vama sportasima nikada nije dosta, prvo ubace vam arenu 1, a u digitalnoj moci ce se pratiti arena 2,3,4 besplatno za sada , a sada opet neke zelje i ljutnje,jadno, previse je sportskih kanala, filmski kanali fale a ne sportski!
I kako vidim aneks digao je preplatu kablovske analogne sa 12 KM na 14KM sto znaci 20 % poskupljenje. Kretenizam.